Αθλητισμός

«Πυροσβέστης» ο Ουζουνίδης, μίλησε με τους παίκτες και τον Αλαφούζο

«Πυροσβέστης» ο Ουζουνίδης, μίλησε με τους παίκτες και τον Αλαφούζο
Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε με ψυχραιμία το ντου στην προπόνηση, προσπάθησε να πωρώσει τους παίκτες του και καθησύχασε τον Γιάννη Αλαφούζο σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Η πρώτη προπόνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό δεν διεξήχθη προφανώς με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εξαιτίας του ντου οπαδών, πλην όμως η… καταγωγή (ένας ξένος προπονητής πιθανώς να χρειαζόταν αρκετό χρόνο για να συνέλθει) και η εμπειρία του έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να διατηρηθεί η ψυχραιμία στο σύλλογο. 

Ο Ουζουνίδης μίλησε κατά αρχάς στους “πράσινους” και προσπάθησε να τους ανεβάσει το ηθικό λέγοντάς τους μεταξύ άλλων ότι “είστε όλοι σας πολύ καλοί παίκτες και θα δείτε και μόνοι σας ότι έχετε πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες. Το σημαντικό είναι να είμαστε ομάδα, να λειτουργούμε ως ομάδα σε όλα τα επίπεδα, να είμαστε ένα. Είναι μία δύσκολη περίοδο, καταλαβαίνω πως αισθάνεστε αλλά στην Ελλάδα συμβαίνουν τέτοιες αντιδράσεις και πρέπει να αποδείξουμε σε όλους ότι έχουμε ικανότητες και αθλητικό εγωισμό. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και κανέναν άλλο. Ούτε τους διαιτητές, ούτε τους αντιπάλους μας, παρά μόνο εμάς τους ίδιους και τους εαυτούς μας. Και μέσα από τη δουλειά και την ομαδικότητα η κατάσταση θα αντιστραφεί”.Αμέσως μετά ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, που σημειωτέων ήταν στο Κορωπί από τις 11 το πρωί και είχε σειρά επαφών με όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (Ζιλμπέρτο, Σαραβάκο, Παπαβασιλείου, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές κλπ), είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Αλαφούζο και λειτούργησε “πυροσβεστικά” στη συνομιλία μαζί του προκειμένου να υπάρξει ψυχραιμία στο σύλλογο και να μην επηρεάσει την ομάδα το σημερινό ντου μερίδας οπαδών…

Σχετκό Περιεχόμενο

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments