Στα… όρια του άσος του ΠΑΟ – Σκέφτεται να φύγει άμεσα! | Pagenews.gr
Pagenews Team 2 Δεκεμβρίου 2016, 19:36

Τα τελευταία γεγονότα που έχουν συμβεί με τον κόσμο να έχει γίνει η… σκιά των παικτών του Παναθηναϊκού, αλλά και το σημερινό «ντου» στο Κορωπί, που μεταξύ άλλων είχε λεκτική και όχι μόνο επίθεση στον Βίκτορ Ιμπάρμπο φαίνεται πως έχουν φέρει στα όρια του τον Κολομβιανό επιθετικό, με αποτέλεσμα να σκέφτεται ακόμα και την άμεση αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Ο Ιμπάρμπο ήταν ο νούμερα ένα… στόχος του κόσμου, εξαιτίας εξωαγωνιστικών συμβάντων με πρωταγωνιστή τον ίδιο, με αποτέλεσμα αρκετοί να κινηθούν απειλητικά εναντίον του. Αυτό φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στον ούτως ή άλλως προβληματισμένο Κολομβιανό. Μάλιστα, αυτό ήρθε μία μόλις μέρα μετά την αποχώρηση του Αντρέα Στραματσόνι, του οποίου ο Ιμπάρμπο αποτελούσε προσωπική επιλογή.

Φυσικά, το ενδεχόμενο αποχώρησης του 27χρονου επιθετικού δεν είναι και τόσο απλό, καθώς υπάρχει συμβόλαιο δανεισμού του για έναν χρόνο με την Κάλιαρι, με τον Παναθηναϊκό να δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ για τον δανεισμό του. Κι αν αποφασιστεί να αποχωρήσει, θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με τους Ιταλούς. Ο Ιμπάρμπο, πάντως, εκφράζει πλέον ανοιχτά την έντονη δυσαρέσκειά του για όσα συμβαίνουν, τη στιγμή που γνωρίζει πως αν αγωνιστεί ενώπιον του κόσμου του Παναθηναϊκού θα γίνει δέκτης αποδοκιμασιών.

πηγή: panathinaikos24.gr