Αθλητισμός

Στην Αργεντινή με… συγκεκριμένη ατζέντα

Στην Αργεντινή με… συγκεκριμένη ατζέντα
Τη χώρα του ταγκό θα έχει ως επίκεντρο το σαφάρι των Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο στη Λατινική Αμερική και θα αφορά συγκεκριμένους στόχους.

​Με τις… βαλίτσες έτοιμες βρέθηκε στα Σπάτα το μεσημέρι ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς για νωρίς το απόγευμα είχε προγραμματιστεί το μεταγραφικό ταξίδι του ίδιου και του Άλεξ Ντε Μπαρτόλο.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο τεχνικός διευθυντής και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ, έχουν κανονίσει… σαφάρι στην Λατινική Αμερική. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το επίκεντρό τους σε αυτό το ταξίδι τους θα είναι η Αργεντινή, μια ποδοσφαιρική αγορά που ο Ντε Μπαρτόλο γνωρίζει πολύ καλά.Οι Μαϊστόροβιτς και Ντε Μπαρτόλο έχουν προγραμματίσει να απουσιάσουν για τέσσερις με πέντε ημέρες. Και φέρονται να μεταβαίνουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με διαμορφωμένη ατζέντα, δηλαδή, έχοντας στόχο σε αυτό το σύντομο διάστημα να πραγματοποιήσουν επαφές με μάνατζερ για συγκεκριμένους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ.

Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να εκμεταλλευτούν το εν λόγω ταξίδι τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν κάποια παιχνίδια και να τσεκάρουν αγωνιζόμενους αυτούς τους παίκτες που έχουν προταθεί στην Ένωση και σε πρώτη φάση έχουν αξιολογηθεί ως ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Άλλωστε, το γεγονός ότι πραγματοποιούν αυτό το ταξίδι μαζί, δείχνει ότι αυτό αξιολογείται ως σοβαρό σε ό,τι αφορά στον προγραμματισμό του Ιανουαρίου…

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments