Αθλητισμός

Τρελό κράξιμο από Αλέφαντο: «Ποιος Ουζουνίδης; Αυτός θα σε κάνει ομάδα, σκάσ’ τα να τον πάρεις»!

Τρελό κράξιμο από Αλέφαντο: «Ποιος Ουζουνίδης; Αυτός θα σε κάνει ομάδα, σκάσ’ τα να τον πάρεις»!
"Δηλαδή παίρνεις Έλληνα και νομίζεις ότι έτσι θα χτυπήσεις τον Ολυμπιακό;" - Καυτή κριτική για το νέο τεχνικό του "τριφυλλιού"! Ποιους καθάρισε σαν αβγό ο Μαρινάκης;

​Η συμμαχία που έκαναν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, τι αποτέλεσμα είχε; Φάγανε τα μούτρα τους. Τον Ολυμπιακό τον είχαν τελειωμένο, μας είχαν πρήξει στα λόγια, λόγια, λόγια, αγορεύσεις και δηλώσεις, αλλά ο Μαρινάκης έκανε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, χωρίς να πάρει τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ, και έφτιαξε ξανά δυνατό τον Ολυμπιακό. Οι άλλοι τι έκαναν; Διέλυσαν τις ομάδες τους. Δε νικάνε ούτε τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα και τον εξαφανισμένο ΟΦΗ.

Μα δεν ξέρουν μπάλα οι άνθρωποι ειδικά στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ. Είναι άσχετοι από ποδόσφαιρο. Τους καθάρισε ο Μαρινάκης σαν αβγό.

Έχεις κύριε Ίβιτς 3-1 υπέρ σου μέσα στην Τούμπα με τον Ατρόμητο, όχι με την Μπάγερν, και χάνεις 3-4. Και αντί να ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς, βγαίνεις και λες ότι σε έστησαν οι παίκτες, αυτό εννοείς και το κατάλαβε όλη η Ελλάδα. Ντροπή. Δηλαδή όσο νικούσαν 3-1 δεν σε είχαν στήσει; Ξαφνικά αποφάσισαν να σε στήσουν; Ένα μονότονο 4-3-3 συνεχώς λες και είσαι η Μπάγερν του Αντσελότι. Όλη η ευθύνη για τα χάλια του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού είναι των προπονητών.

Ο Ολυμπιακός πήγε με δύο ενδεκάδες στα Χανιά και οι αναπληρωματικοί έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Ο Πάρντο θα έπαιζε βασικός σε κάθε ομάδα, ο Μαρίν γρήγορος και μπουκαδόρος, ο Ρομαό πολύ καλός παίκτης, ολόκληρος Καμπιάσο είναι αναπληρωματικός, ο Μανθάτης μόνο τα σουτ να φτιάξει γιατί είναι τραγικά, να βάλει ένα κώνο στην προπόνηση και να ντριμπλάρει τον κώνο και να σουτάρει αμέσως, μην το γελάτε! Ντρίμπλαρε τον κώνο και σουτ. Ώρες ατελείωτες. Μόνο ο Καρντόσο είναι παλαίμαχος.

Ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερο υλικό από πέρυσι, αλλά έκανε το έγκλημα να κρατήσει έναν προπονητή ανεκδιήγητο. Στήριζε το 3-5-2 σε βαριά στόπερ και τα χαφ του είχαν διάλυση στηρίζοντάς τα στον περιπατητή Λεντέσμα. Και επίσης έβαζε τον Λουντ δίπλα στον Μπεργκ, ανεκδιήγητες καταστάσεις.

Ο ΟΦΗ έπαιξε πολύ έξυπνα με τον Νιόπλια διότι όταν είχε το τερέν με το βούρκο, ενώ έχανε 1-0, κοίταγε να μαζεύεται ωραία στην άμυνα. Επειδή σε τέτοιο τερέν είναι εύκολο το λάθος. Όταν είχε το καλό τερέν αντεπιτέθηκε και εκμεταλλεύτηκε το ότι ανοιγόταν ανεύθυνα ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός έχασε σχεδόν το Κύπελλο, το πρωτάθλημα, την Ευρώπη, η διαιτησία τους φταίει; Μεγάλο ράπισμα! Ποιος ξέρει μπάλα στον Παναθηναϊκό; Η μπάλα δεν παίζεται με το στόμα.

Για Ουζουνίδη δε βλέπω πολλά πράγματα. Ό,τι έκανε στον Πανιώνιο, το κάνει και ο Μιλόγεβιτς. Έλληνας προπονητής δεν υπάρχει να πάρει Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό. Δηλαδή παίρνεις Έλληνα προπονητή και νομίζεις ότι έτσι θα χτυπήσεις τον Ολυμπιακό; Προπονηταρά από το εξωτερικό πρέπει να πληρώσεις για να σε κάνει ομάδα.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments