Αθλητισμός

Τσάμπιονς Λιγκ στα «μουγκά»!

Τσάμπιονς Λιγκ στα «μουγκά»!
Η απεργία που θα κάνουν οι δημοσιογράφοι την ερχόμενη Τετάρτη θα έχει σαν ένα εκ των αποτελεσμάτων οι μεταδόσεις των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ να γίνουν με διεθνή ήχο, δηλαδή άνευ περιγραφής.

Η ΕΡΤ 1 θα δείξει το Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ και η Cosmote TV όλα τα υπόλοιπα της βραδιάς. Όπως, επίσης, δεν θα βγουν εκπομπές πλην του “Λεπτό προς λεπτό” του συνδρομητικού που δεν θα έχει περιγραφές, αλλά μόνο εικόνα.

Επανέρχεται από Δευτέρα!

Λίγο κράτησε η διακοπή των νυχτερινών εκπομπών στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Από Δευτέρα επαναρχίζουν, καθώς βρέθηκε λύση στο πρόβλημα με την έλλειψη τεχνικών. Η διακοπή έγινε στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας και αφορούσε τις καθημερινές (Δευτέρα ως Παρασκευή). Ο δημόσιος ραδιοσταθμός θα κάνει αύριο (17.00) αναμετάδοση απ’ το ΡΙΚ της περιγραφής του κυπριακού ντέρμπι, Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ. Την δε Κυριακή (17.00) θα γίνει αναμετάδοση του αγώνα, Απόλλων Λ. – Ανόρθωση. Και κάτι τελευταίο απ’ την ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Στο “Καμπ Νου” θα βρίσκεται ο δημοσιογράφος του σταθμού, Γιάννης Ντεντόπουλος, ο οποίος θα …μεταφέρει όσα θα συμβαίνουν στο ισπανικό el clasico, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης.

πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments