Ν. Πόρτμαν: Ένα όνειρό της γίνεται πραγματικότητα

Ν. Πόρτμαν: Ένα όνειρό της γίνεται πραγματικότητα
Η διάσημη ηθοποιός φέτος τα Χριστούγεννα θα έχει την ευκαιρία να ζήσει ένα παιδικό της όνειρο!

Με μια εξαιρετικά κομψή λευκή δημιουργία που αναδείκνυε την φουσκωμένη κοιλιά της η Νάταλι Πόρτμαν βρέθηκε στην τηλεοπτική εκπoμπή του Τζίμι Φάλον με αφορμή τη νέα ταινία της που ίσως της χαρίσει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο!

“Είμαι μόλις στην αρχή” είπε η Πόρτμαν απαντώντας σε ερώτηση του Φάλον πότε θα γεννήσει… “Είμαι πολύ μικροκαμωμένη και έτσι όλα φαίνονται πιο εντυπωσιακά” σχολίασε και μετά αναφέρθηκε σε ένα παιδικό όνειρο που φέτος θα κάνει για πρώτη φορά πραγματικότητα. “35 χρόνια μετά θα έχω και εγώ το χριστουγεννιάτικο δέντρο μου”, είπε η Πόρτμαν πανευτυχής.

Η 35χρονη Πόρτμαν, έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, Μπενζαμέν Μιλπλιέ, αποκάλυψε στην εκπομπή The Tonight Show με τον Τζίμι Φάλον ότι φέτος θα στολίσει χριστουγεννιάτικο δέντρο για πρώτη φορά στη ζωή της. Γιορτάζω το Χάνουκα, είμαι Εβραία, όμως η οικογένεια του συζύγου μου γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Έτσι, συνήθως περνάμε το Χάνουκα στο δικό μας σπίτι και τα Χριστούγεννα στο δικό τους. Όμως φέτος πέφτουν και οι δύο γιορτές μαζί και είναι μια πολύ ευτυχής συγκυρία. Φέτος οι γονείς του Μπενζαμέν θα έρθουν στο σπίτι των γονιών μου και με αφορμή αυτό θα στολίσουμε επιτέλους και εμείς το δικό μας χριστουγεννιάτικο δέντρο” είπε η Πόρτμαν.

“Έχω περάσει όλη μου τη ζωή χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο και ξαφνικά έχουμε αυτή την τέλεια δικαιολογία. Ξέρεις είναι η κρυφή ευχή κάθε Εβραίου να έχει κάποτε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εμένα μου πήρε 35 χρόνια αλλά θα πραγματοποιηθεί” συμπλήρωσε η Νάταλι Πόρτμαν και μετά έπαιξε ένα παιχνίδι εξοντώνοντας τους αντιπάλους της, ανάμεσα τους και τον μουσουργό Νιλ Ντάιμοντ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments