Lifestyle

Brangelina: Κινδυνεύουν να χάσουν δυο από τα παιδιά τους;

Brangelina: Κινδυνεύουν να χάσουν δυο από τα παιδιά τους;
Νέο πλήγμα στην οικογένεια του -πρώην αγαπημένου- ζευγαριού.

Ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα κι αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και πλέον έχουν την πιο εχθρική σχέση που έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια σε χωρισμένο ζευγάρι!

Σαν να μην έφτανε λοιπόν ο μεταξύ τους… πόλεμος δημοσίευμα θέλει τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί να δέχονται ακόμη ένα πλήγμα στην οικογένειά τους.

Ειδικότερα, ρεπορτάζ του Radaronline αναφέρει ότι υπάρχει μία περίπτωση να χάσουν τα παιδιά τους και πιο συγκεκριμένα τα δυο παιδιά που έχουν υιοθετήσει από κοινού, τον Παξ και τον Μάντοξ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Radaronline η βιολογική μητέρα του Παξ που είχε κάποια προβλήματα με τον νόμο και σύντομα θα έχει ξεμπερδέψει, θέλει να επανασυνδεθεί με τον γιο της, ενώ υπάρχουν πιθανότητες οι γονείς του Μάντοξ να βρίσκονται εν ζωή.

«Είμαι βέβαιος ότι τόσο ο Μπραντ, όσο και η Αντζι έχουν πραγματικά τρομάξει με αυτή την εξέλιξη. Ήταν ένας φόβος από την πρώτη μέρα που τα υιοθέτησαν, ότι οι βιολογικοί γονείς ίσως επανεμφανιστούν», δήλωσε ανώνυμη πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον.

Οι Brangelina ήδη μάχονται για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους και η σοκαριστική εξέλιξη, πως θα μπορούσαν να χάσουν τον Παξ και τον Μάντοξ δεν θα μπορούσε να έρθει σε χειρότερη στιγμή. Επιπλέον, το ζεύγος από τότε που υιοθέτησε τον Μάντοξ ήξερε, πως οι γονείς του έχουν πεθάνει και τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο να είναι ζωντανοί με ό,τι μπορεί αυτό να συνεπάγεται! 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments