Οικονομία

ΣΥΡΙΖΑ: Θετικά τα μηνύματα από ευρωομάδες και συνδικάτα για τα εργασιακά

ΣΥΡΙΖΑ: Θετικά τα μηνύματα από ευρωομάδες και συνδικάτα για τα εργασιακά
Για θετικό κλίμα στα εργασιακά ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας, μιλά η Αθήνα. Όπως ειδικότερα σχολίαζαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, “οι σημερινές δηλώσεις στήριξης των θέσεων της ελληνικής κυβέρνησης για τα εργασιακά και την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Συνδικάτων, το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς, την Ευρωομάδα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών καθώς και από ευρωβουλευτές […]

Για θετικό κλίμα στα εργασιακά ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας, μιλά η Αθήνα.

Όπως ειδικότερα σχολίαζαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, “οι σημερινές δηλώσεις στήριξης των θέσεων της ελληνικής κυβέρνησης για τα εργασιακά και την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Συνδικάτων, το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς, την Ευρωομάδα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών καθώς και από ευρωβουλευτές των Πρασίνων, δημιουργούν ένα ευνοϊκό κλίμα ενόψει του Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου”.

 Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι, “σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για την Ε.Ε. έχει ανοίξει η συζήτηση για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων από ένα ευρύ μέτωπο πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments