3/ 12: Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων | Pagenews.gr
Pagenews Team 2 Δεκεμβρίου 2016, 15:47

Είστε υπερβολικά ατίθασοι Κριοί, και αυτό είναι κάτι που κάνει τον άνθρωπο σας, να είναι πολύ επιφυλακτικός, για το κοινό σας μέλλον.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Αιγόκερως

Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, εσείς θα έχετε την ευχέρεια Ταύροι, να δείξετε την πραγματική σας αξία στο άτομο, που είναι μια κοντά σας και δέκα μακριά.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Τοξότης

Διορθώστε λίγο τον λόγο σας, που είναι Δίδυμοι, όσα παίρνει ο άνεμος. Το πιο πιθανόν είναι να μπλέκει το άτομο, που ενδιαφέρεται να σας πλησιάσει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ιχθείς

Το μυαλό σας είναι εστιασμένο, Καρκίνοι, σε μια ερωτική ιστορία, που επισήμως έχει λήξει, αλλά εσείς ακόμη την κλώθετε με ελπίδες.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Λέων

Εσείς οι Βασιλιάδες Λέοντες, έχετε πολλά μέσα στο μυαλό σας, αυτό το χρονικό διάστημα και το μόνο βέβαιο, είναι ότι έχετε παραμελήσει, τον άνθρωπο σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Παρθένος

Έχετε εστιάσει σε πολλά ζητήματα προκειμένου σαν Ζυγοί, να κρατήσετε τις ισορροπίες, μέσα στην σχέση σας. Υποστήριξη θα έχετε από τον άνθρωπο σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Ιχθείς

Δεν μπορείτε να καθίσετε μόνοι σας Σκορπιοί. Πρέπει να υπάρχει πάντα και κάποια ίντριγκα γύρω σας. Προσοχή, θα εκτεθείτε και θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Ζυγός

Έχετε την στήριξη πολλών δικών σας ανθρώπων Τοξότες. Μέσα σε αυτό ίσως και μια ερωτική διάθεση προκύψει, από έναν ‘φίλο – συνεργάτη’ σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Δεν είστε πια διατεθειμένοι να κάνετε πίσω Αιγόκεροι στα θέλω σας. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε ξεκαθαρίσει στο αγαπημένο σας ταίρι.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Ιχθείς

Είστε Υδροχόοι, κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια. Με λίγη προσπάθεια από εσάς, θα έχετε το άτομο που αγαπάτε δίπλα σας και μόνιμα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Τοξότης

Τα Ψαράκια, είναι μέσα σε ένα συννεφάκι αγάπης. Αυτό μέχρι τις γιορτές θα σας οδηγήσει σε συζητήσεις, γύρω από πιο σοβαρές δεσμεύσεις.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Καρκίνος

πηγή: www.astro-live.gr

TAGS: