Ερωτικές Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2016 με τα Ταρώ Lenormand | Pagenews.gr
Pagenews Team 2 Δεκεμβρίου 2016, 13:54

​Η Ταρώ Λένορμαν ( Lenormand) του Μεσαιωνικού Ωροσκοπίου, προβλέπει για τον Δεκέμβριο 2016 και αποκαλύπτει πως θα εξελιχθεί ο μήνας και για τα 12 ζώδια στην ερωτική τους ζωή… 

Δεκέμβριος 2016 Κάρτα Ταρώ : Η Αρκούδα

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου, είναι γεμάτος θετική ενέργεια, ζεστασιά και αγάπη. Η κάρτα Αρκούδα αντιπροσωπεύεται από τη Σελήνη και ο Δεκέμβρης αποκτά χαρακτήρα προστατευτικό, γαλήνιο, δυναμικό και απόλυτα… αγαπησιάρικο, έτσι ακριβώς όπως προστάζει ο μήνας των Χριστουγέννων! Οι ερωτικές σχέσεις ενδυναμώνουν, χαρακτηρίζονται από αλληλεγγύη, συντροφικότητα, αληθινή αγάπη, θαλπωρή αλλά και ερωτική ζήλια, που ίσως είναι και η μόνη αιτία που θα προκαλέσει προβλήματα! Μήνας γιορτής λοιπόν και ερωτευόμαστε!

Κριός Δεκέμβριος 2016 Κάρτα Ταρώ : Οι Κρίνοι

Προσπάθησε να είσαι έντιμος και σοβαρός στον έρωτα αυτό το μήνα και θα βγεις κερδισμένος! Η ουσιαστική ερωτική ευτυχία και η συντροφικότητα, είναι προ των πυλών, αρκεί και εσύ να βλέπεις από δω και πέρα το βάθος και την ουσία στις ερωτικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις ευκαιρία για μία νέα σοβαρή σχέση και αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις ένα νέο ουσιαστικό βήμα με το σύντροφο σου!
Τυχερή μέρα: Κυριακή
Ιδανικά ταιριάσματα : Λέων, Ιχθύς
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Υδροχόος, Παρθένος

Ταύρος Δεκέμβριος 2016 Κάρτα Ταρώ : Το Βιβλίο

Ο Δεκέμβριος σε προειδοποιεί μέσα από καταστάσεις και γεγονότα, πως υπάρχουν πράγματα κρυφά τα οποία δεν γνωρίζεις στην ερωτική σου ζωή. Αυτό δεν πρέπει να σε αγχώνει όσον αφορά την πίστη του συντρόφου σου, αλλά να σε ταρακουνήσει ώστε να μπεις στο μυαλό του και να καταλάβεις τι πραγματικά επιθυμεί από σένα, τι παράπονα έχει ή τι σκοπούς έχει για σένα! Αν είσαι ελεύθερος μία ερωτική αποκάλυψη που σε αφορά και θα σε χαροποιήσει, έρχεται! Προετοιμάσου!
Τυχερή μέρα: Σάββατο
Ιδανικά ταιριάσματα : Σκορπιός, Αιγόκερως
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Ταύρος, Καρκίνος

Δίδυμος Δεκέμβριος 2016 Κάρτα Ταρώ : Ο Κήπος

Μπορεί το υπόλοιπο έτος να μην ήταν τόσο ευχάριστο για τα ερωτικά σου, αλλά ο τελευταίος μήνας του, θα σε ανταμείψει! Αρχίζει μία περίοδος ιδιαίτερα ευχάριστη, δημιουργική και απολαυστική στην ερωτική ζωή! Έρχονται στιγμές χαράς και διασκέδασης, ερωτικές κατακτήσεις, καλοπέραση και πολλές νέες γνωριμίες αν είσαι αδέσμευτος. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση για εξιδανίκευση που έχεις σε ανθρώπους και καταστάσεις!
Τυχερή μέρα: Παρασκευή
Ιδανικά ταιριάσματα : Ταύρος, Ζυγός
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Κριός, Σκορπιός

Καρκίνος Δεκέμβριος 2016 Κάρτα Ταρώ : Το Δρεπάνι

Ο Δεκέμβρης φέρνει κάποια ξαφνικά γεγονότα στην ερωτική ζωή, τα οποία όμως παρόλο που θα είναι πιθανόν δυσάρεστα, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα είναι και σύντομης διάρκειας. Οι αλλαγές που έρχονται θα είναι πολλές και ξαφνικές, αλλά αν είσαι προετοιμασμένος και κυρίως ψύχραιμος, θα κατανοήσεις ότι σου ήταν απαραίτητες για να καταφέρεις να συνεχίσεις θετικά στον συναισθηματικό τομέα. Μην ξεχνάς, ότι οι τοξικές σχέσεις, πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνουν και οι άνθρωποι που επιμένουν να μας πληγώνουν, να απομακρυνθούν!
Τυχερή μέρα: Σάββατο
Ιδανικά ταιριάσματα : Σκορπιός, Αιγόκερως
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Ταύρος, Καρκίνος

Λέων Δεκέμβριος 2016 Κάρτα Ταρώ : Ο Ήλιος

Ό,τι χρειάζεται να έχει ένας Χριστουγεννιάτικος Δεκέμβριος είναι δεδομένο φέτος για σένα! Ρομαντισμός, φλόγα, λάμψη, δημιουργικότητα και πολύ τύχη, μπορείς να περιμένεις στον έρωτα τον τελευταίο μήνα του 2016! Οι ερωτικές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται με ευκολία και πρόκειται για μία ιδιαίτερα ευχάριστη και γεμάτη πάθος περίοδο για σένα. Πέρασε όμορφα, ερωτεύσου αλλά μείνε ταπεινός και προσγειωμένος!
Τυχερή μέρα: Κυριακή
Ιδανικά ταιριάσματα : Ιχθύς, Λέων
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Παρθένος, Υδροχόος 

Παρθένος Δεκέμβριος 2016 Κάρτα Ταρώ : Το Σπίτι

Ο Χειμώνας ήρθε για να σε σοβαρέψει! Ο έρωτας αποτελεί για σένα πλέονουσιαστική υπόθεση και αυτό που ψάχνεις είναι μία σταθερή σχέση με αφοσίωση, σιγουριά και θαλπωρή. Οι πιθανότητες για να βρεις το άλλο σου μισό είναι πολλές αν είσαι ελεύθερος και αν είσαι δεσμευμένος ίσως το βήμα μίας επισημοποίησης γίνει τώρα! Μην θεωρείς τίποτα και κανέναν δεδομένο και φρόντισε να δείχνεις τα αισθήματα σου και την εκτίμηση του.
Τυχερή μέρα: Δευτέρα
Ιδανικά ταιριάσματα : Καρκίνος, Ταύρος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Αιγόκερως, Σκορπιός

Ζυγός Δεκέμβριος 2016 Κάρτα Ταρώ : Η Κυρία

Η ερωτική σου ζωή σε θέλει πρωταγωνιστή! Αν είσαι γυναίκα, αυτό το Δεκέμβρη θα εντυπωσιάσεις με την εμφάνιση σου, θα εκπέμπεις ερωτισμό, δυναμισμό και ακαταμάχητη αυτοπεποίθηση, φέρνοντας στα «πόδια» σου θαυμαστές και ότι άλλο επιθυμείς! Αν είσαι άνδρας, σε απασχολεί μία συγκεκριμένη γυναίκα και επιτέλους το «θέμα» σας, θα έχει θετικές εξελίξεις! Περιόρισε εγωισμό και απαιτήσεις!
Τυχερή μέρα: Δευτέρα
Ιδανικά ταιριάσματα: Καρκίνος, Ταύρος
Ακατάλληλα ταιριάσματα: Αιγόκερως, Σκορπιός

Σκορπιός Δεκέμβριος 2016 Κάρτα Ταρώ : Το Δαχτυλίδι

Τελευταίος μήνας του 2016, αλλά σίγουρα ο πιο τυχερός για σένα στον έρωτα! Αμέτρητες ερωτικές επιτυχίες και ευκαιρίες για μία νέα πολλά υποσχόμενη, σχέση θα έρθουν, αν είσαι ελεύθερος. Δεν αποκλείεται τώρα να γνωρίσεις τον μεγάλο και τον απόλυτο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδυναμώνεται ουσιαστικά και η επισημοποίηση είναι πολύ πιθανή τώρα!
Τυχερή μέρα: Παρασκευή
Ιδανικά ταιριάσματα : Ταύρος, Ζυγός
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Σκορπιός, Κριός 

Τοξότης Δεκέμβριος 2016 Κάρτα Ταρώ : Ο Πελαργός

Η αλλαγή στον ερωτικό τομέα επιτέλους ήρθε και είναι απόλυτα θετική και ριζική! Ο Δεκέμβρης ήρθε για να σε ταρακουνήσει ευχάριστα και το αποτέλεσμα θα είναι μία νέα ανανεωμένη θετική ερωτική ζωή είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι! Ευνοείσαι πολύ, αν αυτό που επιθυμείς αυτό το μήνα είναι η δημιουργία οικογένειας!
Τυχερή μέρα: Πέμπτη
Ιδανικά ταιριάσματα: Τοξότης, Καρκίνος
Ακατάλληλα ταιριάσματα: Δίδυμος, Αιγόκερως

Αιγόκερως Δεκέμβριος 2016 Κάρτα Ταρώ : Η Αλεπού

Όλα ήρεμα θα κυλήσουν στα ερωτικά σου αυτό το μήνα, αρκεί να είσαι προσεκτικός. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι να μην πέσεις θύμα ουτοπίας, εξιδανίκευσης και ψευδαίσθησης. Οι συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει θα είναι μάλλον απογοητευτική αλλά θα σου δείξουν το πραγματικό πρόσωπο του. Προσγείωσε τις προσδοκίες σου, συγκράτησε την ψυχραιμία σου ότι κι αν γίνει και μην εμπιστεύεσαι τυφλά.
Τυχερή μέρα: Τετάρτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Δίδυμος, Παρθένος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Τοξότης, Ιχθύς 

Υδροχόος Δεκέμβριος 2016 Κάρτα Ταρώ : Το Γράμμα 

Αυτό το μήνα έρχονται ευχάριστα ερωτικά μηνύματα, επαφές, συναντήσεις, ειδήσεις, πολύ φλερτ, ερωτικές εξομολογήσεις αλλά και νέες γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος! Ο Δεκέμβριος είναι ένας ιδιαίτερα θετικός και ευνοϊκός μήνας για τα αισθηματικά σου, με πολλές κατακτήσεις και λόγια αγάπης που θα σου χαρίσουν ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο χαμόγελο!
Τυχερή μέρα: Τετάρτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Δίδυμος, Παρθένος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Τοξότης, Ιχθύς 

Ιχθύς Δεκέμβριος 2016 Κάρτα Ταρώ : Το Πλοίο

Μέσα από καταστάσεις, γεγονότα και συμπτώσεις, αλλά και λόγω της δικής σου δραστηριότητας, η ερωτική σου ζωή εμπλουτίζεται με σιγουριά και ασφάλεια, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Ο Δεκέμβρης αποτελεί μία διαρκής ευχάριστη ερωτική περίοδο με θετικές εξελίξεις και μόνο ανοδική πορεία. Μην αρνείσαι να δεχθείς τις αλλαγές και μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια! Με δυναμισμό, άρπαξε τις τόσες ευκαιρίες!
Τυχερή μέρα: Πέμπτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Τοξότης, Καρκίνος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Δίδυμος, Αιγόκερως

Πηγή: oroskopos.gr

TAGS: