Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 2/12

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 2/12
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου

​ΚΡΙΟΣ

Με το τρίγωνο του κυβερνήτη σου, Άρη, με τον Δία απέναντί σου, η ερωτική σου διάθεση θα χτυπήσει κόκκινο και ίσως ξεφύγεις τελείως ή ξεπεράσεις κάποιους φραγμούς ή δισταγμούς που είχες κι αποφασίσεις να κάνεις την «επίθεσή» σε ένα πρόσωπο που θέλεις. Γενικά οι υπερβολές δε θα λείψουν και το πιο πιθανό είναι να πεις ή να κάνεις πράγματα που θα σε εκθέσουν, αλλά ίσως σου βγουν σε καλό. Επιπλέον, ένας φίλος/η σου δεν αποκλείεται να σου εκφράσει τα αισθήματά του που κάθε άλλο παρά… φιλικά θα είναι. Αν είσαι σε σχέση, μια έκρηξη είναι μάλλον δικαιολογημένη από την πλευρά του συντρόφου σου αφού έχει μαζέψει πολλά και όλο αυτό τον καιρό δε μιλά γιατί περίμενε να δει μέχρι πού θα το τραβήξεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με το τρίγωνο Άρη – Δία όλα διογκωμένα τα βλέπεις σήμερα και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μέσα σου μια έντονη συναισθηματική φόρτιση. Γι’ αυτό αν υπάρχει ένα άτομο που θέλεις πολύ ίσως κάνεις μια ιδιαίτερα προκλητική ή παράτολμη κίνηση για να το προσελκύσεις, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο να εκτεθείς ανεπανόρθωτα, αφού δεν μπορείς να συγκρατήσεις όσα νιώθεις. Αν είσαι σε σχέση, με την παραμικρή αφορμή θα μπορούσε να ξεσπάσει μάχη ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και επειδή θα είσαι σε διαρκή επαγρύπνηση δε θα καταφέρεις να εστιάσεις σε ένα επαγγελματικό σου θέμα, με αποτέλεσμα να ανοίξεις κι εκεί μέτωπο με έναν ανώτερό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζωντάνια, ενέργεια και μεγάλη επικοινωνιακή διάθεση χαρακτηρίζουν τη σημερινή μέρα και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεδιπλώσεις όλα τα ταλέντα σου. Ενδεχομένως να μην μπορείς να κρατηθείς και να εκφράσεις όλα τα αισθήματα που τρέφεις σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει καιρό, ενώ δε θα αφήσεις αναπάντητη μια πρόκληση που υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές. Αν είσαι σε σχέση, ο αυθορμητισμός σου ίσως σε σπρώξει να πεις περισσότερα απ’ όσα θα ήθελες στο ταίρι σου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αρχικά μια δυσάρεστη κατάσταση, καθώς θα τα εκλάβει ως κατηγορία, μετά όμως θα καταλάβει ότι καλά ή άσχημα όλα πρέπει να λέγονται για να αντιμετωπίζονται. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τη στιγμή που έχεις αποφασίσει να μπεις στο ερωτικό παιχνίδι και να «σκοράρεις» κιόλας, τότε πρέπει να βγεις με θάρρος στο γήπεδο και να βάλεις τα δυνατά σου. Δεν μπορείς να κάνεις κανένα πισωγύρισμα πια, ακόμα κι αν κουβαλάς το φόβος της απόρριψης μέσα σου. Σήμερα πάντως θα είσαι πιο διεκδικητικός/η και τολμηρός/η και δεν αποκλείεται να ενδώσεις σε έναν πειρασμό που πιστεύεις ότι είναι μεν λάθος, αλλά και μια μοναδική εμπειρία που θέλεις πολύ να ζήσεις. Αν είσαι σε σχέση, με την ώθηση και την ένεση κουράγιου που θα σου κάνει ο σύντροφός σου ίσως πάρεις φόρα και επιμείνεις να σου δοθούν κάποια χρήματα που είτε στα χρωστούν είτε θεωρείς ότι τα αξίζεις. 

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη απέναντί σου σε τρίγωνο με το Δία ούτε αναποφασιστικότητα, ούτε διλήμματα, ούτε αμφιβολίες έχουν θέση. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τη μέρα για να κερδίσεις ό, τι επιθυμείς. Αν τώρα δε βγεις δυναμικά μπροστά να πετύχεις τους ερωτικούς σου στόχους που είσαι σε φουλ ενέργεια και δράση, τότε πότε; Δεν αποκλείεται επίσης η ευκαιρία για μια νέα γνωριμία να χτυπήσει την πόρτα σου σε ένα ταξίδι ή μέσα από το διαδίκτυο. Αν είσαι σε σχέση, δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και είναι πολύ πιθανό να προβάλλεις αντιδράσεις σε ένα θέμα που πιθανόν να προκύψει με κάποια συγγενικά σας πρόσωπα, εκπλήσσοντας ακόμα και το ταίρι σου με τη σφοδρότητά σου, ξέρεις όμως ότι τέτοιες περιπτώσεις δε θέλουν ημίμετρα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις συνηθίσει όλες οι κινήσεις σου να είναι οργανωμένες και μετρημένες και η έντονη ενέργεια και ευθύτητα της σημερινής μέρας δε σε βοηθά να προσεγγίσεις μια κατάσταση όπως θέλεις γιατί αισθάνεσαι ότι ίσως σε παρασύρει σε λανθασμένες αποφάσεις. Επιπλέον, αν κάποια στιγμή ήσουν το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, κινδυνεύεις να εκτεθείς, αφού είναι πιθανό να μαθευτεί. Αν, πάλι, σου γίνει μια πρόταση από κάποιο άτομο που δεν είναι ελεύθερο, καλύτερα να μην ενδώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ενδέχεται να πάρετε μαζεμένα κάποια χρήματα που είχαν καθυστερήσει, όμως καλό θα ήταν να κρατήσετε το χέρι σας και να μην υποκύψετε στην καταναλωτική μανία που θα σας πιάσει. 

ΖΥΓΟΣ

Με τον Δία στο ζώδιό σου να τριγωνίζει τον Άρη, είναι πολύ πιθανό να κεραυνοβοληθείς ερωτικά με ένα άτομο που θα σε ελκύσει με τη δυναμική του συμπεριφορά που δε θα σου αφήσει κανένα περιθώριο να του ξεφύγεις με τις συνηθισμένες σου διπλωματικές τακτικές. Η αλήθεια είναι ότι δε θέλεις και πολύ να πάρεις φωτιά σήμερα και εφ’ όσον σου δοθεί το κίνητρο και η ευκαιρία, τελικά θα κάνεις το άλμα και να εκπλήξεις ακόμα και τον εαυτό σου με το θάρρος σου. Αν είσαι σε σχέση, μια χαλαρή έξοδος με την παρέα σας μπορεί να καταλήξει σε πρώτης τάξεως ξενύχτι αλλά εσύ τουλάχιστον χρειαζόσουν μια τόνωση γιατί ένιωθες ότι η πολύ ρουτίνα σε είχε ρίξει στη μιζέρια, οπότε θα το ευχαριστηθείς. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άπαξ και πέσει στο δρόμο σου ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά, σίγουρα δε θα κρατήσεις τους τύπους και τα προσχήματα και ίσως κάνεις την κίνησή σου για να μη χάσεις την ευκαιρία. Δε θα σκεφτείς καθόλου το μετά αλλά το τώρα και γι’ αυτό δε θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα, αν θα έχει προοπτικές. Η ζωντάνια και η ενέργεια, όμως, που θα πάρεις θα είναι η καλύτερη προθέρμανση για έναν άμεσο μελλοντικό σου… αγώνα. Αν είσαι σε σχέση, οι δυναμικές σου πρωτοβουλίες σε θέματα οικογενειακά ή σπιτιού δε θα αφήσουν περιθώριο στο σύντροφό σου για αντιρρήσεις και διαφωνίες, αφού βλέπει πόσο αποφασισμένος/η είσαι να αλλάξεις κάποια κακώς κείμενα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον κυβερνήτη σου, Δία, να τριγωνίζει τον Άρη, ίσως αιφνιδιάσεις ένα άτομο, εκφράζοντάς του αυτά που νιώθεις. Ωστόσο, επειδή υπάρχει μια υπερβολή στην ημέρα καλό θα ήταν να μην πεις πράγματα που αργότερα δε γίνεται να μαζέψεις ή να δώσεις υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Όσο μπορείς, διατήρησε τον έλεγχο του ενθουσιασμού σου για να μην χαρακτηριστείς μετά ασυνεπής. Αν είσαι σε σχέση, έχεις πάρει φόρα και ενδέχεται να κάνεις του κεφαλιού σου, όμως πρόσεξε λίγο τη συμπεριφορά σου γιατί πιθανόν να γίνει επιθετική ή προκλητική απέναντι στο σύντροφό σου και να δημιουργήσει ένταση μεταξύ σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το κατάλληλο σπρώξιμο, θα ξεκολλήσεις από μια κατάσταση του παρελθόντος που σε κρατούσε συναισθηματικά δεμένο/η και θα ανοίξεις πανιά για άλλες πολιτείες. Ίσως μια γνωριμία σήμερα καταφέρει να σε «ξεκουμπώσει» και να γίνεις πιο παράτολμος/η και απαιτητικός/η στην ικανοποίηση βασικών αναγκών σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σου βγουν κρυφές αλλά και έντονες επιθυμίες στην επιφάνεια που δεν παραδεχόσουν μέχρι πρότινος ούτε στον εαυτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ένα έκτακτο έσοδο ίσως σας δώσει αρκετή χαρά, αφού θα καταφέρετε να καλύψετε κάποιες υποχρεώσεις και να κάνετε αγορές που θέλατε. Επιπλέον, μπορεί να σου σκάσει μια επαγγελματική πρόταση που δεν περίμενες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Δία σου δίνει έντονη διάθεση για δράση και υπερβολική αυτοπεποίθηση, ενώ η ενέργεια που έχεις σε κάνει σαρωτικό/η. Ελκυστικός/η, ακαταμάχητος/η, αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις πέραση και φυσικά θα την εκμεταλλευτείς, αφού κανένα άτομο δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Είναι η κατάλληλη μέρα να διεκδικήσεις ό, τι επιθυμείς, ωστόσο επειδή υπάρχει ταυτόχρονα και μια επεκτατική τάση, καλό θα ήταν να μην ξεπεράσεις κατά πολύ τα όριά σου, γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται να νιώσεις βαρεμάρα και ρουτίνα, οπότε είναι πιθανό να προκαλέσεις μια τεχνητή αναστάτωση στη σχέση σου για να ανάψουν λίγο τα αίματα. 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα σε πιάσει μια ανυπομονησία γιατί βλέπεις ότι ο χρόνος περνά και πρέπει να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου, αν θέλεις κάτι να αλλάξει στην ερωτική σου ζωή. Το θέμα όμως είναι να διώξεις από πάνω σου εξαρτήσεις, φοβίες και δισταγμούς, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα δυσαρεστήσεις πολλούς ανθρώπους του κοντινού σου περιβάλλοντος και να εστιάσεις στις επιδιώξεις και τις επιθυμίες σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι τόσο καιρό καταπιεζόσουν και έπνιγες διάφορα συναισθήματα μέσα σου για να ευχαριστήσεις το σύντροφό σου, γι’ αυτό ένα ξέσπασμα είναι μάλλον αναμενόμενο που όμως θα βοηθήσει, αφού θα βγάλει στη φόρα και κάποιες αλήθειες.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments