Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Ταρώ, για την εβδομάδα 5 ως 11 Δεκεμβρίου 2016

Ερωτικές προβλέψεις Ταρώ, για την εβδομάδα 5 ως 11 Δεκεμβρίου 2016
ΚΡΙΟΣ ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Επανασύνδεση: Φίλε μου Κριέ, σε περίπτωση που ταλαιπωρήθηκες συναισθηματικά και ένιωσες αδικία ή έντονη απογοήτευση, να ξέρεις πως τώρα όλα θα αλλάξουν. Μέσα στην εβδομάδα θα εμφανιστεί το πρώην ταίρι σου, με δική του πρωτοβουλία θα γίνουν κινήσεις επανένωσης ή συμφιλίωσης. Η πρόταση που θα σου κάνει θα σου δώσει χαρά, […]

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Κριέ, σε περίπτωση που ταλαιπωρήθηκες συναισθηματικά και ένιωσες αδικία ή έντονη απογοήτευση, να ξέρεις πως τώρα όλα θα αλλάξουν. Μέσα στην εβδομάδα θα εμφανιστεί το πρώην ταίρι σου, με δική του πρωτοβουλία θα γίνουν κινήσεις επανένωσης ή συμφιλίωσης. Η πρόταση που θα σου κάνει θα σου δώσει χαρά, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να την δεχτείς.

Νέα γνωριμία: Θα βρεις επιτέλους το κατάλληλο άτομο για σένα, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα είναι ταιριαστό στο στυλ σου, στο χαρακτήρα σου και στις προτιμήσεις σου. Τα συμβάντα θα είναι τυχερά και οι εξελίξεις δε θα σε απογοητεύσουν. Θα γνωριστείς με ελκυστικό πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα σταθερής σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Τώρα θα ισορροπήσεις και θα ηρεμήσεις, θα τα βρεις με το πρόσωπο που αγαπάς, θα καταλήξετε σε απόφαση που θα έχει μελλοντικό αντίκτυπο. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα ανοιχτεί μεταξύ σας κουβέντα σχετικά με το μέλλον σας, το ταίρι σου θα αναγνωρίσει όλα όσα πρόσφερες, θα λάβεις πρόταση που θα σε ικανοποιήσει και θα σε δικαιώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση: Το βάρος του χωρισμού θα φύγει από πάνω σου, έρχεται επανασύνδεση, μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε και θα λύσετε τις διαφορές σας. Η επανένωσή σας θα είναι μόνιμη και θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, θα δοθεί μεταξύ σας μια πολύ σοβαρή υπόσχεση, που θα καταλήξει σε επίσημη δέσμευση.

Νέα γνωριμία: Αισιοδοξία θα φέρει στην καρδιά σου ένα συγκεκριμένο άτομο, που θα το συμπαθήσεις και δε θα το βγάζεις από τη σκέψη σου. Η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα είναι τυχερή και θα γεμίσει την καθημερινότητά σου, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα σου. Θα αποκτήσεις σταθερό ταίρι μελλοντικών προδιαγραφών.

 Σχέση – Γάμος: Στα μέσα της εβδομάδας εσύ και το ταίρι σου θα κάνετε κουβέντες περί δεσμεύσεων, οι υποσχέσεις που θα δοθούν μεταξύ σας θα είναι σοβαρές και θα τηρηθούν. Ξεκαθαρίσματα, εξομολογήσεις και ειλικρινή λόγια θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Δίδυμε, προετοιμάσου, θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ανάμεσα σε εσένα και το παλιό σου ταίρι, ωστόσο για την ώρα η κατάσταση θα παραμείνει στον πάγο. Δεν έχει κλείσει κανένα ενδεχόμενο, άσε το χρόνο να κυλήσει.

Νέα γνωριμία: Κάτι σιγοκαίει σε χαμηλή φωτιά. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο εδώ και πολύ καιρό ψάχνει την αφορμή ή τη δίοδο για να σου δείξει πως αυτό που νιώθει για σένα, δεν είναι φιλικό αλλά ερωτικό. Ίσως αυτή τη στιγμή να μη βρει τον τρόπο να σου φανερωθεί, ωστόσο εσύ μείνε σε ετοιμότητα, αργά ή γρήγορα θα υπάρξει απρόοπτη έκπληξη.

Σχέση – Γάμος: Αν θέλεις να πιέσεις την κατάσταση διεκδικώντας επίμονα και ριζοσπαστικά, θα πέσεις έξω. Η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αλλαγές και διαφοροποιήσεις. Για την ώρα απόλαυσε τη σταθερότητα της σχέσης σου, σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις μην τεντώσεις το σκοινί, δε θα σου βγει σε καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση: Ένα πρόσωπο θα σε βοηθήσει, φίλε μου Καρκίνε. Λόγια που θα ακούσει το πρώην ταίρι σου από κοινό φιλικό σας άτομο, θα του αλλάξουν τα μυαλά. Ίσως να μη βρει το θάρρος να σου ζητήσει συγγνώμη, ίσως να μην τολμήσει να παραδεχτεί πως δε θέλει να σε χάσει, σίγουρα πάντως θα κάνει το βήμα να επανασυνδεθεί μαζί σου.

 Νέα γνωριμία: Πρόσωπο-έκπληξη θα εμφανιστεί στο δρόμο σου. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντήσεις το άτομο που θα ανοίξει την πόρτα του μέλλοντος. Θα σου προσφέρει δυνατότητα δεσμού, που θα ξεπεράσει σε διάρκεια το παρόν και θα φτάσει μέχρι το μακρινό μέλλον. Προμηνύεται γνωριμία μακροχρόνιας πορείας!

Σχέση – Γάμος: Κάποιος θα σου δώσει μια πληροφορία που θα σε διαφωτίσει ή θα σου δώσει μια συμβουλή που θα λύσει το πρόβλημα. Άκου καλά το πρόσωπο που θα σου μιλήσει, με σιγουριά σου λέω πως κάτι παραπάνω θα ξέρει από σένα. Εσύ που αντιμετωπίζεις δυσκολίες ή εντάσεις, μέσα στην εβδομάδα θα βρεις την άκρη του νήματος με τη βοήθεια ενός συγκεκριμένου ατόμου.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση: Αισιοδοξία θα σου φέρει η τηλεφωνική συνομιλία που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου. Δε θα κομπιάσει, ούτε θα σου κρύψει τα αισθήματα του, η στάση του θα είναι τόσο άμεση, που θα σε αιφνιδιάσει. Με το καλησπέρα θα σου ζητήσει ραντεβού και αν το δεχτείς, τότε η συνάντηση θα κλείσει με επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία: Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, έντονη η γοητεία σου, σε διαβεβαιώνω πως οι εντυπώσεις που θα αφήσεις θα είναι οι καλύτερες. Θα εντυπωσιάσεις πρόσωπο, που θα σε εξιτάρει η πρόσχαρη και εκδηλωτική του συμπεριφορά. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις νέα ερωτική γνωριμία!

Σχέση – Γάμος: Τώρα θα προκύψει το συμβάν που θα καθοδηγήσει τις κινήσεις και τα όνειρά σου. Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα ανοίξει το μέλλον σου, θα κατευθύνει εσένα και το αγαπημένο σου ταίρι σε σταθερά μονοπάτια. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να παρθεί απόφαση για δεσμευτικές και επίσημες κοινοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση: Χαρά θα σου δώσει η ξαφνική εμφάνιση προσώπου από τα παλιά. Ύστερα από την εξομολόγηση που θα σου κάνει και τα θερμά λόγια που θα ακούσεις, θα βάλεις στην άκρη το αρνητικό παρελθόν και θα δώσεις ευκαιρία δεύτερης αρχής. Θα εστιάσεις στα αισθήματα και όχι στα παλιά λάθη, επιλογή που δε θα αποδειχτεί λανθασμένη.

Νέα γνωριμία: Εντυπωσιακό θα βρεις το πρόσωπο που οι συγκυρίες θα σας φέρουν αντικριστά. Οικεία και πρόσχαρη θα είναι η συμπεριφορά του, αμέσως θα πιάσετε την κουβέντα και πολύ γρήγορα θα γυρίσετε τα τυπικά λόγια σε μια άκρως προσωπική συζήτηση. Αυτό το άτομο θα γίνει το ταίρι σου, η αμοιβαία σας έλξη θα ανοίξει πορεία μακροχρόνιου δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Ένα γεγονός θα ξεσκεπαστεί και τα μαντάτα που θα λάβεις, θα σου δώσουν χαρά και ηθική ικανοποίηση. Σε περίπτωση που ο δεσμός σου είχε φρακάρει και δεν μπορούσε να εξελιχτεί, τώρα θα λυθούν οι κόμποι, ξεκινά για σένα περίοδος σταθερότητας, δέσμευσης, ίσως και επισημοποίησης.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση: Εσύ θα αποφασίσεις φίλε μου Ζυγέ! Θέλεις επανένωση ή θέλεις οριστικό χωρισμό; Στα μέσα της εβδομάδας, από τυχαίο συμβάν θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανασυνδεθείς με το πρώην ταίρι σου, αν δε θέλεις να χάσεις αυτό το άτομο από τη ζωή σου, τότε δείξε τα αισθήματα σου, μη κρύψεις αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι.

Νέα γνωριμία: Η νέα γνωριμία θα συμβεί μόνο αν το θελήσεις εσύ. Θα βρεθεί το πρόσωπο που θα σου ρίχνει στενές και επικεντρωμένες ματιές, αλλά για να φτάσει στο σημείο να σου μιλήσει, θα πρέπει εσύ να κάνεις το βήμα να δώσεις το πράσινο φως. Στις αντιδράσεις σου θα στηριχτούν όλα, σου δίνω τη συμβουλή να μην αδρανήσεις.

Σχέση – Γάμος: Όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα πάρεις την απόφαση να διεκδικήσεις. Αυτό που θέλεις, είτε πρόκειται για κάποια αλλαγή, είτε για θέμα δέσμευσης, θα γίνει, μόνο αν εσύ αναλάβεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες. Βάλε εσύ το νερό στο αυλάκι, στρώσε πρόσφορο έδαφος, και τα υπόλοιπα θα δεις πως θα ‘ρθουν από μόνα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση: Η τύχη θα σε επανασυνδέσει με το πρώην ταίρι σου, απρόσμενα γεγονότα θα σας φέρουν σε τυχαία αντάμωση, που δε θα λήξει άδοξα. Έρχεται επανένωση που θα έχει κατάληξη δέσμευσης, στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε πίσω πικρά λόγια, ξεκινάτε δεύτερο γύρο αγάπης.

Νέα γνωριμία: Ολοκαίνουργιο πρόσωπο θα περάσει στην ερωτική σου καθημερινότητα. Νέος έρωτας θα σου ανοίξει πορεία για επιτυχημένο παρόν και μακροχρόνιο μέλλον. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα γίνει το μόνιμο ταίρι σου, θα τα βρείτε, θα ερωτευτείτε, σου φανερώνω πως αυτό το άτομο δεν πρόκειται να σε κάνει να μετανιώσεις ή να απογοητευτείς.

Σχέση – Γάμος: Ετοιμάσου, μέσα στο εξαήμερο θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη σου επιθυμία, δεν αποκλείεται να αφορά ζήτημα δέσμευσης. Γεγονότα πράξεις και πρόσωπα θα κινηθούν υπέρ σου, οι συνθήκες για σένα θα είναι ευνοϊκές και τυχερές. Διεκδίκησε με σταθερότητα τις επιθυμίες σου, δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι που αγαπάς, θα προκύψει αποτέλεσμα που θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΥΝΑΜΗ

Επανασύνδεση: Θα βρεις τη δύναμη να εναντιωθείς σε ό,τι βαραίνει την ψυχολογία σου. Αν αυτό που σε στενοχωρεί είναι ο χωρισμός σου, τότε θα δεχτείς να συγχωρέσεις και θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου. Αν όμως αυτό που σε βαραίνει είναι η ίδια σου η σχέση, τότε θα βρεις τη δύναμη να δώσεις οριστικό τέρμα.

Νέα γνωριμία: Δυναμική στάση θα δείξεις στο εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σε φλερτάρει. Αποφασιστική, άμεση και τολμηρή θα είναι η συμπεριφορά σου, γι’ αυτό και δε θα χαθεί πολύτιμος χρόνος. Η πρώτη σας χειραψία θα έχει κατάληξη προσωπικού ραντεβού και μάλιστα είναι πολύ πιθανό το αποτέλεσμα να έρθει από δική σου πρωτοβουλία.

Σχέση – Γάμος: Φίλε μου Τοξότη, αυτή τη φορά δεν πρόκειται να σε πτοήσουν τα καβγαδάκια, ούτε καν τη διάθεση δε θα σου ρίξουν. Λίγο ο εσωτερικός σου δυναμισμός, λίγο η επιλογή σου να τα δεις όλα από τη χιουμοριστική τους άποψη, θα σε βοηθήσουν να προσπεράσεις τις γκρίνιες και τα παράπονα με τρόπο εντελώς ανώδυνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΡΙΣΗ

Επανασύνδεση: Θα σε προβληματίσει το θέμα της επανασύνδεσης, προσοχή στις αγχωμένες σκέψεις και στις βεβιασμένες ενέργειες. Ύστερα από λόγια που θα κάνεις με το πρώην ταίρι σου, κάτι θα αναποδογυρίσει στην καρδιά σου, ίσως να αλλάξεις γνώμη ή βλέψεις, θα νιώσεις την ανάγκη να ξανασκεφτείς αποφάσεις και επιθυμίες.

Νέα γνωριμία: Μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου, να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στην καθημερινότητά σου, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα τολμήσεις να ξεκινήσεις στα τυφλά μια νέα ερωτική αρχή. Θα γνωριστείς με άτομο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε σχέση, σου δίνω τη συμβουλή να κάνεις την προσπάθεια να απεγκλωβιστείς από φοβίες και άτοπους αρνητισμούς.

Σχέση – Γάμος: Κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η εβδομάδα σου, με το ταίρι σου θα υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο δες το σαν μια μικρή κρίση και όχι σαν κατάληξη ή τερματισμό. Θα υπάρξουν εκρήξεις και αντιθέσεις, ίσως να ακουστούν κοφτερά λόγια, όμως θα πρόκειται για μια δύσκολη φάση που θα είναι περαστική και όχι μόνιμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση: Σου δίνω τη συμβουλή να μη στηριχτείς στις πληροφορίες που θα λάβεις, θα είναι ελλιπείς, θα υπάρξουν ανακρίβειες. Καλό είναι αυτά που θα μάθεις να μην επηρεάσουν τις αποφάσεις σου γύρω από το θέμα της επανασύνδεσης. Πράξε βάσει αποδεδειγμένων αισθημάτων, μην εμπιστευτείς όλα όσα θα σου μεταβιβάσουν.

Νέα γνωριμία: Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βάλεις στο ερωτικό σου στόχαστρο, όμως το αν σου ταιριάζει ή όχι, καλό θα είναι να μην το στηρίξεις στην πρώτη εικόνα. Θα υπάρξουν επαφές μεταξύ σας, στην πορεία των γεγονότων θα σου αποκαλύπτονται στοιχεία που θα σε κάνουν να παρεκκλίνεις από την αρχική σου εντύπωση.

Σχέση – Γάμος: Μη πάρεις και πολύ φόρα και αρχίσεις τις κατηγορίες και την αυστηρή κριτική, γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να πέσεις έξω στις εκτιμήσεις σου. Η προκατάληψη με την οποία θα αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις, θα σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα, έχε συγκρατημένη στάση.

ΙΧΘΕΙΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση: Όσες φορές και να τσακωθείτε, πάλι μαζί θα είστε. Τα γεγονότα θα πείσουν και τους δυο σας πως όσο μαλώνετε, τόσο ζωντανεύει το πάθος μεταξύ σας. Εσύ και το πρώην ταίρι σου δεν πρόκειται να χωρίσετε. Πριν κλείσει η εβδομάδα, τα πάνω κάτω θα φέρετε, θα καταλήξετε αγκαλιασμένοι και ξανά ερωτευμένοι.

Νέα γνωριμία: Να υπακούσεις το ένστικτό σου, να ακολουθήσεις τα αισθήματά σου, θα σου βγει σε καλό. Θα το ερωτευτείς το γοητευτικό πρόσωπο με το προσεγμένο στυλ, από την αρχή θα νιώσεις πως αυτό το άτομο είναι φτιαγμένο για σένα και δε θα πέσεις έξω. Θα ταιριάζετε, θα υπάρξει μεταξύ σας επικοινωνιακή και ερωτική χημεία, θα τα βρείτε, θα αγαπηθείτε, θα τραβήξετε μακρύ δρόμο ένωσης και έλξης.

Σχέση – Γάμος: Έντονες ερωτικές διαθέσεις θα έχεις, φίλε μου Ιχθύ, και το πολυαγαπημένο σου ταίρι δεν πρόκειται να σου κόψει τη φόρα. Μια χαρά θα τα πάτε, θα υπάρξουν μεταξύ σας δυνατές στιγμές, όχι μόνο ερωτισμού αλλά και αγάπης. Οι πράξεις σας θα σας αποδείξουν εμπράκτως πως είστε κομμένοι και ραμμένοι ο ένας για τον άλλον.

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments