Τα άστρα 2 ως 4 Δεκεμβρίου, με Άρη τρίγωνο Δία και εξάγωνο Κρόνο | Pagenews.gr
Pagenews Team 2 Δεκεμβρίου 2016, 13:16

​Να θυμάσαι πως στο ταξίδι της ζωής δε χρειάζεται να αγωνιάς για το πώς θα καταφέρεις να εκπληρώσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Αρκεί μόνο να ζεις την κάθε σου μέρα όσο πιο συνειδητά μπορείς, γεμίζοντας την καρδιά σου με γενναίες δόσεις αγάπης! Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας! Μια σειρά πλανητικών όψεων, που κορυφώνονται στο τριήμερο αυτό, έρχονται να σου επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές και σε κάποιες περιπτώσεις να σου φανερώσουν το δρόμο, που μπορεί εδώ και καιρό να έψαχνες… Ο Άρης σε τρίγωνο με Δία και σε εξάγωνο με Κρόνο, σου προσφέρει υψηλές δόσεις ενέργειας, που σου επιτρέπουν και να δείχνεις, αλλά κυρίως να είσαι καλά, έτσι που να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα από τα συνηθισμένα.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως οι μέρες αυτές φέρνουν έκτακτη τύχη και εσύ καλείσαι να ανακαλύψεις τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου, για να τις εκμεταλλευτείς. Οι μέρες είναι κατάλληλες για σχεδιασμό, οργάνωση και μεθόδευση, σημαντικών σχεδίων που μπορεί να έχεις κατά νου. Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις μπορεί να δώσουν θαυμάσια αποτελέσματα τις ημέρες που διανύουμε, οπότε πέρα από την τύχη, η εύνοια των ημερών συνδέεται και με το πώς ο καθένας από μας κινεί τα νήματα των εξελίξεων, έτσι ώστε να βγει ωφελημένος σε κάθε περίπτωση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικές και θετικές συγκυρίες που δημιουργούνται τώρα, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με εργασιακά θέματα, που αναζωπυρώνονται και σε κάποιες περιπτώσεις παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι πως κάτω από αυτές τις ενέργειες, επειδή ακριβώς είναι τονισμένη η αισιοδοξία, καλό είναι να μη λειτουργείς παρορμητικά, να μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά να οργανώνεις ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια, για να μπορέσεις να έχεις το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό επιτυχίας σε οτιδήποτε επιδιώκεις.

Σε ένα άλλο επίπεδο, οι ημέρες είναι θαυμάσιες για κοινωνικότητα, για επαφές και για ανανέωση, μια και υπάρχει γύρω σου καλή διάθεση που μπορείς να εκμεταλλευτείς, έτσι ώστε να εκτονωθείς με τον καλύτερο τρόπο και να ανανεώσεις τον ψυχισμό σου.

Και κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, οι ημέρες αυτές μπορεί πραγματικά να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις των σχεδίων σου. Εκμεταλλεύσου καθετί που μπορεί να έρχεται τώρα προς τη μεριά σου, κάθε άνοιγμα, κάθε πρόταση, μα να θυμάσαι πως όλα χρειάζονται μέθοδο και οργάνωση, για να μπορέσουν να επιτευχθούν.

Πηγή: myastro.gr

TAGS: