Ζώδια

Το smoothie της Α. Λίμα που “καίει” θερμίδες… στον ύπνο!

Το smoothie της Α. Λίμα που “καίει” θερμίδες… στον ύπνο!
Είναι ένα από τα πιο διάσημα αγγελάκια της Victoria's Secret και μία από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη!

Η Αντριάνα Λίμα είναι ένα από τα πιο διάσημα αγγελάκια της Victoria’s Secret και μία από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη! Επίσης, εκτός από την ομορφιά της ακόμη περισσότερο κλέβει τις εντυπώσεις το κορμί της! Ωστόσο, μια τέτοια σιλουέτα απαιτεί θυσίες και πειθαρχία και η Βραζιλιάνα καλλονή αποκάλυψε τι τρώει πριν ξαπλώσει για να καίει θερμίδες όσο κοιμάται.

Το supermodel έχει αναφέρει: «Η συνέπεια είναι πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό όταν πρόκειται για το φαγητό σου. Τρώω έξι γεύματα την ημέρα και γυμνάζομαι τουλάχιστον έξι ημέρες την εβδομάδα, κάνοντας ως επί το πλείστον kick boxing».

Η 35χρονη καλλονή λοιπόν αποκάλυψε πως πριν ξαπλώσει τρώει φαγόπυρο (είδος δημητριακού). Για την ακρίβεια, φτιάχνει ένα smoothie με φαγόπυρο, το οποίο είναι γεμάτο πρωτεΐνες που μπορούν να ενισχύσουν το μεταβολισμό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «Ανακατεύω φαγόπυρο με γάλα καρύδας και μέλι, και το τρώω ζεστό ή κρύο ανάλογα με το πώς αισθάνομαι. Το να τρως φαγόπυρο πριν τον ύπνο, βοηθά πραγματικά στο να κάψεις θερμίδες, ενώ κοιμάσαι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments