Αθλητισμός

Απο Μαρινάκη ζήτησε 100 πακέτα ο Κοντομηνάς

Απο Μαρινάκη ζήτησε 100 πακέτα ο Κοντομηνάς
Απο Μαρινάκη ζήτησε 100 πακέτα ο Κοντομηνάς

Σοβαροί επιχειρηματίες στην Ελλάδα έχουν πάθει την πλάκα τους. Δεν βρίσκουν καμιά λογική στην πρεμούρα κάποιων να ρίξουν σ’ ένα καζάνι χωρίς πάτο του κόσμου τα εκατομμύρια για να γίνουν ιδιοκτήτες καναλιών. Αναφέρομαι σε μεγάλους επιχειρηματίες, που παραμένουν βαριά… προβληματιζόμενοι, ειδικά τούτη την εποχή, που το περιβάλλον είναι κάθε άλλο παρά θετικό για επενδύσεις.

Τι θα πει επιχειρηματίας; Αυτός που σκοπεύει στο χρήμα. Στο κέρδος. Τι σόι μπίζνες, λοιπόν, είναι αυτές με τα κανάλια, όταν θα χρειαστεί να πληρώσεις το κράτος για την άδεια και στη συνέχεια να στήσεις επιχείρηση που είναι αδύνατον να εμφανίσει κερδοφορία;

Σε οικονομικό μέσο διάβασα πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο Μαρινάκης έκανε πρόταση στον Κοντομηνά να του πουλήσει το μη αδειοδοτημένο alpha. Το κτίριο και τις εγκαταστάσεις του καναλιού. Ο Κοντομηνάς ζήτησε 100 εκ., ο Μαρινάκης θεώρησε εξωπραγματικό το νούμερο.

Η πληροφορία λέει πολλά, λέει και τίποτα. Ο Κοντομηνάς κι αν είπε για κατοσταρού, δεν αποκλείεται να παραχωρεί το κανάλι του και με μία πενηνταρού. Ο Μαρινάκης να μην ενδιαφέρεται για τον alpha, αλλά έτσι, να κοζάρει κατάσταση και τι κινείται στην πιάτσα, να έκανε αέρα πατέρα μία πρόταση στον Κοντομηνά. Πιθανόν.

Περίεργο. Σ’ ένα διαλυμένο κράτος με κυβέρνηση που δημοσκοπικά βρίσκεται σε κενό αέρος, υπάρχει… επιχειρηματικό ενδιαφέρον για να στεγαστούν, να μη μείνουν χωρίς δουλειά κάποιες ανόητες ξανθιές και διάφοροι τζιτζιφιόγκοι στα πάνελ.

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments