Αθλητισμός

Γιατί στον ΠΑΟΚ θέλουν να ρίξουν τους τόνους με Τζαβέλλα;

Γιατί στον ΠΑΟΚ θέλουν να ρίξουν τους τόνους με Τζαβέλλα;
To γεγονός πως ο παίκτης έχει το δικαίωμα να κινηθεί νομικά σε βάρος και του Βλάνταν Ίβιτς και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι κάτι που δεν προσπερνούν στα γραφεία της Τούμπας.

Όπως γράφει η εφημερίδα “Metrosport”, γι’ αυτό τον λόγο η βασική σκέψη που κάνουν οι στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη είναι να βρουν μία συναινετική λύση με τον ποδοσφαιριστή.

Στη σκέψη τους είναι να αρχίσουν οι επαφές με στόχο ένα βελούδινο διαζύγιο, γι’ αυτό και φαίνεται πως αναθεωρείται η αρχική σκέψη για προπονήσεις με την Κ20 και το είναι πολύ πιθανό ο Τζαβέλλας να κάνει προπονήσεις με τους υπόλοιπους «κομμένους» (Τζιόλης, Χατζηισαΐας, Σκόνδρας), λαμβάνοντας ένα πλήρες πρόγραμμα προπόνησης.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής δεν επιβεβαίωνε στο περιβάλλον του τα ρεπορτάζ περί απόφασής του να κινηθεί νομικά. Έλεγε, μάλιστα «δεν έχω δικηγόρο», χωρίς να κρύβει την απογοήτευσή του για την τροπή που έχει πάρει η σχέση του με τον ΠΑΟΚ. Το πιθανότερο είναι να τηρήσει στάση αναμονής και να αποφασίσει με βάση και τις κινήσεις από πλευράς ΠΑΟΚ.

πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments