Μιλάει για εξάρι 2 εκ. από το εξωτερικό ο ΠΑΟ – Θετικός ο Ουζουνίδης | Pagenews.gr
Pagenews Team 3 Δεκεμβρίου 2016, 11:57

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει να αξιολογήσει πρώτα το ρόστερ και μετά θα κάνει τις εισηγήσεις του για μεταγραφές, ωστόσο ήδη έχει διαπιστώσει πως η ομάδα έχει πρόβλημα στα χαφ.

Μία διαπίστωση που είχε γίνει και επί Στραματσόνι, με αποτέλεσμα οι Πράσινοι να έχουν κάνει τις κινήσεις τους για την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση πριν προσλάβουν τον Έλληνα τεχνικό.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, πληροφορίες του SportDog, μία περίπτωση που έχει προχωρήσει είναι αυτή του Θανάση Πέτσου, του διεθνή Έλληνα μέσου που αγωνίζεται στη Βέρντερ Βρέμης!

Ο 25χρονος χαφ, που είναι διεθνής με τη γαλανόλευκη, είναι δυσαρεστημένος με το γεγονός ότι δεν παίρνει ευκαιρίες στη γερμανική ομάδα και ψάχνεται για μεταγραφή ενόψει Γενάρη.

Οι Πράσινοι, λοιπόν, συζητούν με τη Βέρντερ για το ενδεχόμενο του δανεισμού του παίκτη με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή η αξία του ποδοσφαιριστή υπολογίζεται στα 2 εκ. ευρώ.

Μάλιστα, για τις επαφές του Τριφυλλιού φέρεται να έχει ενημερωθεί ήδη και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος είναι θετικός για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αν και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κάνει και τη δική του εισήγηση για τα χαφ.

Πηγή:sportdog.gr