Ελλάδα

Σε συμβολικό αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων προχωρούν οι αγρότες

Σε συμβολικό αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων προχωρούν οι αγρότες
Στόχος τους είναι "να υπενθυμίσουν στην κυβέρνηση ότι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα παραμένουν σε εγρήγορση και δεν προτίθενται να μείνουν αμέτοχοι στην πολιτική που ακολουθείται και οδηγεί στον αφανισμό τους".

Σε συμβολικό αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων προχωρούν οι αγρότες στις 12 μ.μ., προκειμένου όπως τονίζουν να υπενθυμίσουν στην κυβέρνηση ότι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα παραμένουν σε εγρήγορση και δεν προτίθενται να μείνουν αμέτοχοι στην πολιτική που ακολουθείται και οδηγεί στον αφανισμό τους.

Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου Δήμου Παιονίας Θωμάς Καρυπίδης η χρονική διάρκεια του αποκλεισμού, θα εξαρτηθεί από τις δυνάμεις που θα έχουν συγκεντρωθεί.Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι «θα πάμε στην Ειδομένη να στήσουμε καταυλισμό δεν είναι κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Στις 17/12 η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων έχει ολομέλεια. Στη διάρκειά της θα συζητήσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας ως πρωτογενής τομέας, οι επόμενες και αναμένονται μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς».

Τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016, αγρότες και κτηνοτρόφοι της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκωντων περιοχών Φαρσάλων, Καρδίτσας, Τρικάλων και Λάρισας θα πραγματοποιήσουν συμβολικές κινητοποιήσεις στα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛΓΑ και ΔΕΗ.Για τις 15 Δεκεμβρίου οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα της Δυτικής Μακεδονίας αναμένεται να προχωρήσουν σε αποκλεισμό λίγων ωρών του ΕΛΓΑ στην Κοζάνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments