Διεθνή

Σοκ με 18χρονη που αυτοκτόνησε μπροστά στους γονείς της

Σοκ με 18χρονη που αυτοκτόνησε μπροστά στους γονείς της
Δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τo bullying που δεχόταν για το βάρος της.

Τέλος στη ζωή της έβαλε μπροστά στα έκπληκτα μάτια της οικογένειάς της μια 18χρονη κοπέλα, καθώς δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τo bullying που δεχόταν για το βάρος της.

Brandy's sister Jacueline (center) said she was being tormented by bullies who used encrypted messaging apps to tease her 

Το υπνοδωμάτιο της Μπράντι Βέλα, καλύπτεται από post-it. «Θα είσαι πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου» γράφει ένα. «Ποτέ δε θα σε ξεχάσουμε» λέει ένα άλλο.

Η Μπράντι αυτοκτόνησε βάζοντας ένα όπλο στο στήθος της, την ώρα που η οικογένειά της, την παρακαλούσε να μην το κάνει. Ήταν μόλις 18 ετών και είχε πέσει θύμα bullying.

Brandy's parents Raul and Juana (pictured right) pleaded with their daughter (center) to put down the gun 

Η αδελφή της, Τζάκι, λέει πως είχε πέσει θύμα εκφοβισμού για το βάρος της αλλά η παρενόχληση στο διαδίκτυο έγινε ακόμη πιο έντονη από τον Απρίλιο. «Οι άνθρωποι έφτιαχναν ξένα προφίλ στο Facebook και τις έστελναν μηνύματα. Εκείνη δεν απαντούσε αλλά συνέχιζαν να στέλνουν», δήλωσε.

«Της έγραφαν πολύ άσχημα πράγματα όπως ‘Γιατί είσαι ακόμη εδώ;’. Την αποκαλούσαν χοντρή και άσχημη. Όμως ήταν όμορφη. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσαν να βρουν κακό επάνω της, ήταν το βάρος της». Πρόσθεσε δε, πως είχε αλλάξει αριθμό τηλεφώνου και ανέφερε τον εκφοβισμό στην αστυνομία, αλλά της είπαν πως δεν μπορούσαν να τη βοηθήσουν. Δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γιατί οι ύποπτοι χρησιμοποιούσαν μία εφαρμογή που δεν ήταν ανιχνεύσιμη και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι μέχρι να συμβεί ένα απτό περιστατικό», δήλωσε η Τζάκι.

ΗΠΑ: 18χρονη αυτοκτόνησε μπροστά στους γονείς της λόγω διαδικτυακού bullying

Η αδελφή της ήξερε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν έλαβε ένα μήνυμα από την Μπράντι την Τρίτη που έλεγε «Σ’ αγαπώ πάρα πολύ, να το θυμάσαι αυτό σε παρακαλώ και λυπάμαι πολύ για όλα».

The 18-year-old sent her siblings this heartbreaking text message before taking her own life 

Ανήσυχη, κάλεσε τους γονείς της και τους παππούδες της. Έσπευσαν στο σπίτι τους στο Τέξας, όπου βρήκαν την Μπράντι στο δωμάτιό της με ένα όπλο. Η οικογένειά της την ικέτευε μάταια να μην τραβήξει τη σκανδάλη.

Μετά τον πυροβολισμό, η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Τα όργανά της, δόθηκαν για δωρεά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments