Μ. Θεοδωράκης: «Πυρά» κατά Αλ. Τσίπρα για το ταξίδι στην Κούβα | Pagenews.gr
Pagenews Team 3 Δεκεμβρίου 2016, 18:42

«Πυρά» προς τον Πρωθυπουργό εκτοξεύει ο Μίκης Θεοδωράκης, μέσω ανοιχτής επιστολής στην ιστοσελίδα του και με αφορμή το ταξίδι του κ. Τσίπρα στην Κούβα.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοδωράκης κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι «κάνει ό,τι θέλει χωρίς να λογαριάσει κανέναν».

«Σύντροφε Αλέξη, σε παραδέχομαι, γιατί είσαι μάγκας. Ο πιο μεγάλος μάγκας στην Ελλάδα από το 450 π.Χ. έως σήμερα. Γιατί κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να λογαριάσεις κανένα. Παίρνεις το προσωπικό σου αεροπλάνο, το γεμίζεις με φίλους και φίλες και πας στην Κούβα και αφήνεις τον λογαριασμό, 300.000 δολάρια να τον πληρώσουν τα κορόιδα με τα 300 ευρώ το μήνα στην καλλίτερη περίπτωση», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοδωράκης και συνεχίζει:
«Κάνεις το κέφι σου. Μιλάς στην πλατεία της Επανάστασης όπου μιλούσε και ο Φιντέλ σαν ένας γνήσιος και σκληρός επαναστάτης. Υψώνεις το πελώριο ανάστημά σου ενάντια στον Καπιταλισμό – Ιμπεριαλισμό. Τρως τον αγλέορα (600 ευρώ για ένα γεύμα πληρωμένο από το υπουργείο Εξωτερικών, δηλαδή τα τσιράκια σου). Το διασκεδάζεις, το γλεντάς, την ώρα που τα κορόιδα οι Έλληνες κάθονται στις ουρές για σύνταξη, ΔΕΗ, τράπεζες, νοσοκομεία και προ παντός λιτότητα στη λιτότητα. Το παίζεις επαναστάτης κι όταν γυρίσεις, ξαναγίνεσαι αυτό που ήσουν, το παιδί που κάνει τα θελήματα της Μέρκελ, του Ομπάμα και του Γιούνκερ που κατακεραύνωσες στην Αβάνα και πάλι σε βάρος του έξυπνου ελληνικού λαού, γιατί αυτός αποφάσισε να τον κυβερνούν άτομα χωρίς οπαδούς και φιλότιμο, που το παίζουν κυβέρνηση. Καλή αντάμωση στα Γουναράδικα. Μίκης».