Ζώδια

3/ 12: Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

3/ 12: Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
Σε σχέση ή free; Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου.

ΚΡΙΟΣΗ είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω σηματοδοτεί κινήσεις που θα ευνοήσουν την καριέρα σου και θα σε βοηθήσουν να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια». Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να σε ωθήσει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως δεν θα είναι ξεκάθαρο το «ποιος κάνει κουμάντο», με συνέπεια να υπάρξουν προστριβές και «αναμπουμπούλες»! Επιπλέον, είναι πιθανόν να τα «τσουγκρίσεις» με έναν φίλο ή μια φίλη σου. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενισχύει την αποδοχή σου από τους άλλους, ιδιαίτερα στην δουλειά σου. Φαίνεται όμως ότι εσύ έχεις αλλού το μυαλό σου και προτιμάς τα πιο δύσκολα, έστω κι αν οι πιθανότητες επιτυχίας σου δεν δείχνουν εξασφαλισμένες.

ΤΑΥΡΟΣΑν και είναι Σάββατο, εσύ κάθε άλλο παρά κάνεις πράξη το «χαλαρά, η ζωή είναι ωραία», αφού θα αρχίσεις από το μεσημέρι να κάνεις τα πλάνα σου, για το πού θα πας και τι θα φας, μέχρι και το πώς είναι πιο σωστό να χειριστείς μια υπόθεση στα ερωτικά σου που σε απασχολεί. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό για σένα είναι να κρατήσεις το πρακτικό σου πνεύμα και τον αντικειμενισμό σου να μην αφήσεις σκέψεις ή συναισθήματα να σε παρασύρουν. Αν είσαι σε σχέση, η θέση σου για κάποιους συγγενείς σας δε θα αλλάξει, ίσα-ίσα που σήμερα θα ενισχυθεί κιόλας γιατί θα διαπιστώσεις ότι πίσω από τα χαμόγελα και τις φιλοφρονήσεις κρύβεται και το προσωπικό συμφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙΠροθερμαίνεσαι για το σαββατόβραδο και κάνεις αρκετά σχέδια για το πώς θα περάσεις τη νύχτα σου. Μια βραδινή έξοδος φαντάζει ιδανική, για να ξεσκάσεις και να ανακατευτείς με κόσμο, που αν την κάνεις, ευνοείσαι και ερωτικά, αφού προκλήσεις και φλερτ είναι σχεδόν σίγουρα. Αυτό που χρειάζεται από την πλευρά σου, είναι η επιλογή με συγκεκριμένα κριτήρια γι’ αυτό μην λειτουργήσεις βιαστικά, ως συνήθως. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να κάνετε μια σωστή οικονομική διαχείριση γιατί και οι δυο παρουσιάζετε τάσεις σπατάλης, ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα σε αγορές που δεν είναι απαραίτητες. Κι όταν οι πραγματικές ανάγκες σας χτυπήσουν την πόρτα, τότε θα αρχίσετε να τρέχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΤρεις πλανήτες πλέον, μαζί με τη Σελήνη, βρίσκονται στον 7ο οίκο σου, στον Αιγόκερω γι’ αυτό θα συνειδητοποιήσεις ότι βλέπεις περισσότερο εκλογικευμένα τα πράγματα στα ερωτικά σου και δεν δίνεις τόσο προσοχή στα κελεύσματα της καρδιά σου, αφού φοβάσαι ότι θα σε οδηγήσει σε λάθους δρόμους. Δεν αποκλείεται να κάνεις έναν υπολογισμό για το πώς θα ήταν καλύτερα να κινηθείς αν θέλεις να κερδίσεις ένα πρόσωπο, μετρώντας φυσικά και τις συνέπειες. Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλείσαι να επιδείξεις συνέπεια και σοβαρότητα και να αναλάβεις καθήκοντα και υποχρεώσεις στη σχέση σου ή τα ηνία σε μια κοινή σας υπόθεση γιατί ήδη έχει μείνει εκκρεμής πολύ καιρό και δημιουργεί ζητήματα.

ΛΕΩΝΗ αρχηγική και συχνά υπεροπτική σου στάση κρύβει μια μεγάλη καρδιά που διψάει για αγάπη και προσοχή κι όταν δεν τα παίρνεις, τουλάχιστον στην ποσότητα ή με τον τρόπο που θέλεις, χαλιέσαι και πέφτεις ψυχολογικά. Σήμερα, ίσως διαπιστώσεις ότι τελικά η ουσία είναι αλλού: η ποιότητα των ατόμων στα οποία απευθύνεσαι. Δώσε περισσότερη βαρύτητα στον χαρακτήρα και όχι στην «εικόνα» τους. Αν είσαι σε σχέση, θα καταναλώσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε δουλειές του νοικοκυριού, πιθανόν και με κάποιες επιδιορθώσεις σπιτιού, που θεωρείτε απαραίτητο να γίνουν, πριν καταπιαστείτε με το στόλισμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΕυνοείσαι τα μέγιστα αυτές τις μέρες στα ερωτικά σου γι’ αυτό μην αφήνεις ούτε στιγμή ανεκμετάλλευτη. Προσπάθησε να κυκλοφορείς συχνότερα, να έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο, να πηγαίνεις σε ποιοτικά μέρη, για να αυξήσεις τις πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο που θα είναι κοντά σε αυτά που ψάχνεις. Σήμερα που είναι και Σάββατο, κανόνισε μια έξοδο με την παρέα σου κι άσε τις δουλειές για κάποια άλλη στιγμή. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως νιώσεις ότι έχεις παραγκωνίσει την προσωπική σου ζωή για χάρη των επαγγελματικών σου. Αξιοποίησε το χρόνο, φροντίζοντας να κάνεις πράγματα μαζί με το ταίρι σου που θα τονώσουν και πάλι το ενδιαφέρον στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣΈνα μεγάλο κομμάτι της ημέρας σήμερα κι ενδεχομένως και αύριο να το περάσεις ασχολούμενος/η με το σπίτι σου, είτε με κάποιες αλλαγές στο χώρο για να γίνει πιο λειτουργικός και δεν προλάβαινες ή με το στόλισμα, δημιουργώντας έτσι μια ευχάριστη, ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα. Δεν αποκλείεται ωστόσο όλη αυτή η ενασχόληση να είναι για σένα και μια διέξοδος, ώστε να αποσπάσεις την προσοχή σου από ένα πρόσωπο που θέλεις και δεν έχεις γιατί σε στενοχωρεί. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να συναντηθείτε απόψε με άτομα της οικογένειάς σας ή κάποιους ανθρώπου που θεωρείτε ιδιαίτερα χρήσιμους και θα βοηθήσουν μια προσπάθειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΜια συζήτηση σήμερα με ένα μεγαλύτερο ηλικιακά άτομο που σέβεσαι την άποψή του ίσως σου δείξει μια διαφορετική οπτική, από αυτήν που είχες μέχρι τώρα, ώστε να μπορέσεις να βγεις από ένα συναισθηματικό αδιέξοδο και να καταλήξεις τι πρέπει να κάνεις με ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ αλλά υπάρχουν κάποια εμπόδια που δε σας επιτρέπουν να είστε μαζί. Η τελική απόφαση φυσικά θα είναι δική σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως αγχωθείτε με ένα θέμα που αφορά σε ένα μεταφορικό μέσο ή γραφειοκρατικά, αλλά η λύση πιθανόν να έρθει από ένα γνωστό ή συγγενή σας, αν το κουβεντιάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣΊσως νιώσεις ότι κάνεις χαζομάρες και αντί να κάτσεις να σκεφτείς το μέλλον σπαταλάς το χρόνο σου, ασχολούμενος/η με ένα πρόσωπο που τόσο καιρό το μόνο που έχεις καταφέρει είναι να αποκτήσετε μια οικειότητα, που φυσικά δε σου είναι αρκετό. Δεν αποκλείεται να πέσεις προς στιγμήν ψυχολογικά ή να τα βάλεις με τον εαυτό σου γιατί, αφού έχεις τόσες επιθυμίες και ανάγκες, δεν απευθύνεσαι αλλού για να τις καλύψεις. Αν είσαι σε σχέση, και την καρδιά και την τσέπη θέλεις να είναι γεμάτα για να περνάς καλά με τον άνθρωπό σου, όμως, αν δεν κάνεις σωστή διαχείριση των… πόρων σου, ούτε το ένα ούτε το άλλο θα καταφέρεις. Τα χρήματα και τα αισθήματα θέλουν καλό κουμάντο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΗ Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και από σήμερα κι ο Ερμής σου χτυπούν το καμπανάκι, ειδοποιώντας σε ότι ήρθε η ώρα να αποβάλλεις ανασφάλειες και να εντατικοποιήσεις τις προσπάθειές σου στο να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Μπορείς να αποδείξεις ότι η ποιότητα και η προσωπικότητα είναι πιο αφροδισιακά και ελκύουν περισσότερο το αντίθετο φύλο, σε συνδυασμό μάλιστα με μια πιο προσεγμένη εμφάνιση, φαντάσου τι μπορείς να καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, οφείλεις να βάλεις τα δυνατά σου για να πετύχεις τους στόχους που επιδιώκεις. Ανάμεσα σε αυτούς ίσως είναι να ασχοληθείς περισσότερο με το ταίρι σου που έχεις παραμελήσει ή να συμβάλλεις περισσότερο, κάνοντας πράγματα για τη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΑρκετές αμφιβολίες και ερωτηματικά θα έχεις σήμερα για το αν οι πρόσφατες ενέργειες στα ερωτικά σου τελικά ήταν σπασμωδικές και τελείως αψυχολόγητες ενώ έπρεπε, εφ’ όσον δεν ήσουν σίγουρος/η για τα αισθήματα ενός προσώπου, να είσαι πιο συγκρατημένος/η. Γι’ αυτό θα θελήσεις να τελειώσεις όλα όσα πρέπει να κάνεις και να αποτραβηχτείς από τη δράση και να σκεφτείς με την ησυχία σου και χωρίς εξωτερικές επιδράσεις την επόμενη κίνησή σου. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να συναντηθείτε με κάποια γνωστά σας πρόσωπα αλλά από ένα σημείο και μετά θα βαρεθείς μιας και δε θα συζητιέται τίποτα άλλο, πέρα από δουλειές ή θέματα υγείας.

ΙΧΘΥΕΣΘα σου δοθεί η ευκαιρία σήμερα να διευρύνεις τον κύκλο σου με αρκετά ενδιαφέροντες ανθρώπους αλλά και να περάσεις όμορφες στιγμές με τους φίλους σου. Είναι πολύ πιθανή η γνωριμία σου με ένα άτομο το οποίο θα τραβήξει την προσοχή σου λόγω της έντονης προσωπικότητάς του και δεν αποκλείεται, μέχρι να τελειώσει η βραδιά, να έρθετε αρκετά κοντά. Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις ότι το κλίμα ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου είναι κάπως βαρύ σήμερα, καθώς πλανάται στην ατμόσφαιρα μια σοβαρότητα ή ψυχρότητα σαν να έχει συμβεί κάτι. Αντί να σε πιάνει η ανησυχία και να τρώγεσαι, καλό θα ήταν να τον κάνεις να σου ανοιχτεί και να σου πει ο ίδιος τι συμβαίνει.

πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments