4/ 12: Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων | Pagenews.gr
Pagenews Team 3 Δεκεμβρίου 2016, 15:23

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας Κριοί, δεν μπορούν να δίνονται σε όλους. Είτε κάποιον κοροϊδεύετε… είτε παραμυθιάζετε τον εαυτό σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Καρκίνος

Εσείς οι ασταμάτητοι και αξιαγάπητοι Ταύροι, έχετε την Αφροδίτη και τον Ερμή, να σας σπρώχνουν επιτέλους να φτιάξετε την ερωτική σας ζωή.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Ιχθείς

Δηλώσεις επί δηλώσεων κάνετε Δίδυμοι. Πολλά αυτά που θέλετε να πείτε και τελικά γίνεστε φλύαροι. Μπορεί και η σιωπή σας, να είναι η καλύτερη απάντηση.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Λέων

Είσαστε μέσα σε όλα Καρκίνοι. Όποια πέτρα και αν σηκωθεί είστε από κάτω και παρακολουθείτε τα πάντα. Μήπως αυτό τελικά, δεν έχει και κάποιο πρακτικό νόημα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Τοξότης

Η δικαίωση δεν είναι μακριά Λέοντες. Αυτός που σας άφησε είναι ήδη σε θετικές σκέψεις, για να σας ξαναπλησιάσει με την λογική της μόνιμης επανασύνδεσης.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Παρθένος

Η διπλωματική σας συμπεριφορά είναι ανεπανάληπτη Παρθένοι. Είστε φυσικά παιδιά του Ερμή. Αυτό κάποιον μεγάλο έρωτα θα σαγηνεύσει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Τοξότης

Εσείς οι Ζυγοί, δεν θα πρέπει να έχετε κανένα απολύτως παράπονο. Η ερωτική και η συναισθηματική σας πραγματικότητα, πάει από το καλό στο καλύτερο.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Όλοι οι Σκορπιοί, έχουν μια χαριστική ευκαιρία μέχρι την Πανσέληνο του μήνα, για να τα ξαναβρούν με τον άνθρωπο τους. Η αστρολογική τύχη είναι κοντά σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Η αγάπη σας έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα Τοξότες. Το ιδιαίτερο πρόσωπο που υπάρχει στην ζωή σας, κάνει ότι μπορεί για να σας έχει ευτυχισμένους.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

Υπάρχει Αιγόκεροι, πια η πρακτική ανάγκη του να μεταμορφώσετε την σχέση σας σε κάτι πιο σοβαρό. Αυτό είναι και κάτι, που θα το επιβραβεύσει και ο σύντροφος σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Οι Υδροχόοι, έχουν κολλήσει εδώ και καιρό σε μια ακατάλληλη σχέση – γνωριμία. Σκεφτείτε λοιπόν πιο ώριμα, αν όλο αυτό σας αξίζει να το περνάτε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Σκορπιός

Ιχθείς μπορείτε να χαμογελάσετε. Το άτομο που είχε χαθεί από την ερωτική σας καθημερινότητα, τώρα επιστρέφει και σας απλώνει το χέρι.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Ιχθείς

πηγή: www.astro-live.gr

TAGS: