Ζώδια

Άστρα Weekend Love! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 3 – 4/ 12/ 2016

Άστρα Weekend Love! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 3 – 4/ 12/ 2016
Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love είναι εδώ, για να μας πει αναλυτικά πώς θα περάσουν τα ζώδια το Σαββατοκύριακο. Πάμε να δούμε τι μας περιμένει το διήμερο 3-4 Δεκεμβρίου 2016; Ποια ζώδια θα κάνουν νέα γνωριμία, πώς θα πάει η σχέση τους και ποια θα έχουν επανασύνδεση; Astraweekend love για τα 12 ζώδια του διήμερου αυτού.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣO Δεκέμβρης μας υποδέχεται με το δεξί το πρώτο του σαββατοκύριακο θα αποδειχθεί ιδιαιτέρως τυχερό για την αισθηματική σου ζωή. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Δία, είναι σαν να σε ακολουθεί αυτό το διήμερο μια αόρατη, αλλά ισχυρότατη τύχη, ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις, όπου και αν επιλέξεις να πας, ακτινοβολείς μια ενέργεια πολύ ερωτική και θελκτική. Επίσης, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο σε κάνει πιο επιλεκτικό και ήρεμο, τιθασεύει την παρορμητικότητά σου και βάζεις ένα πολύ σωστό και αξιόλογο ερωτικό στόχο για το μέλλον σου, ένα πρόσωπο που θα έρθει για να μείνει. Ένα άτομο που θα σε νοιάζεται, χωρίς να ζητά τίποτε απολύτως!

ΤΑΥΡΟΣΟ Ερμής περνά στο σοβαρό και μαζεμένο Αιγόκερω, οπότε τα πράγματα σοβαρεύουν, με την καλή έννοια. Αυτό το διήμερο λοιπόν, θέλεις να μιλήσεις και να εκφράσεις με απόλυτα ώριμο και υπεύθυνο τρόπο τα θέλω σου. Θα ειπωθούν πολλά αυτό το διήμερο και σχεδόν όλα αφορούν το μέλλον της ερωτικής σου ζωή ή και της σχέσης σου, στην περίπτωση που είσαι δεσμευμένος. Είναι ένα πολύ όμορφο διήμερο και ιδιαίτερα θετικό για να κλείσεις εκκρεμότητες και μέτωπα, που σου χαλούσαν τη διάθεση στο παρελθόν. Είναι ένα σαββατοκύριακο που ανακτάς την ελπίδα και την αισιοδοξία για αυτά που θα έρθουν, ειδικά στην περίπτωση που έχεις μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις το μέλλον της μπορεί να ακουστεί πρόταση για συμβίωση ή έστω μιας πιο σοβαρής προοπτικής στο δεσμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙΟ Άρης σε τρίγωνο με τον Δία και η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο αυτό το διήμερο, κι εγώ λοιπόν σου τάζω ένα από τα πιο τυχερά σαββατοκύριακα της ζωής σου. Έχεις μια αξιοθαύμαστη ενέργεια, που σαφέστατα δεν περνά απαρατήρητη, εντυπωσιάζεις κόσμο και κερδίζεις το πρόσωπο που ποθείς και σου αρέσει. Επιθυμείς την κοινωνικότητα, την καλή παρέα, θέλεις να ζήσεις στιγμές ευχάριστες και ανέμελες. Στιγμές όμορφες και δυνατές, που φτάνουν στο σημείο να σε κάνουν να ξεχνάς ό,τι αρνητικό ή δύσκολο έζησες τις προηγούμενες μέρες. Ο έρωτας έρχεται για τα καλά στη ζωή σου αυτό το σαββατοκύριακο και σε κάνει να καρδιοχτυπάς αληθινά! Το “αληθινά” να το θυμάσαι, θα σου χρειαστεί ως πληροφορία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣΤαλαιπωρημένε μου Καρκίνε, αυτό το διήμερο σου υπόσχομαι ότι θα λυθούν όλα σου τα θέματα. Με τον Ερμή να περνά στον Αιγόκερω, έχεις την ανάγκη να ξεδιαλύνεις τα πάντα, παίρνεις λοιπόν τη λογική από το χεράκι και πάτε να βρείτε πρόσωπα, καταστάσεις ή και μια σχέση, που σε προβληματίζει. «Ένα και ένα κάνουν δυο», τακτοποιείς εκκρεμότητες και μέτωπα ανοιχτά που σου χαλούσαν τη διάθεση, γυρεύεις απαντήσεις και ξεκάθαρες προθέσεις. Στόχος σου είναι μέχρι τη Δευτέρα να ξέρεις με σιγουριά «ξέρω ποιος-α είμαι και πού πάω» και αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μην το επιτύχεις. Αντιμετωπίζεις την ερωτική σου ζωή με ωριμότητα και υπευθυνότητα και όποιος θέλει, ακολουθεί το ρυθμό σου.

ΛΕΩΝΟ Άρης κάνει ένα πολύ δυναμικό και τυχερό τρίγωνο με τον Δία και αυτό το διήμερο φέρνει τύχη στον έρωτα και νέες, σημαντικές γνωριμίες, που θα σημαδέψουν το μέλλον σου. Είναι ένα καθοριστικής σημασίας σαββατοκύριακο, αν ανήκεις σε εκείνα τα λιοντάρια που δεν έχουν ακόμη μια σχέση, χρειάζεται να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές, γιατί μια ιδιαίτερα αξιόλογη γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα στο διήμερο αυτό. Η τύχη είναι με το μέρος σου και εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, αφού γίνεσαι ένα άκρως θελκτικό άτομο, γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια. Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει να είσαι στην πρώτη γραμμή αυτό το διήμερο;

ΠΑΡΘΕΝΟΣΗ επιρροή του Ερμή που περνά στον Αιγόκερω είναι εμφανής αυτό το διήμερο. Επιθυμείς και προσδοκάς να είσαι με άτομα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι σοβαρό και όχι επιπόλαιο. Θες να μιλήσεις, να συζητήσεις, αλλά και να επιλύσεις κάθε θέμα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα με το δεσμό σου. Θες να βάλεις σε μια σειρά την προσωπική σου ζωή και την καρδιά σου, θες να ονειρευτείς και να αφουγκραστείς τις επιθυμίες ενός προσώπου. Αποζητάς να μάθεις τι αισθάνεται για εσένα και αν θα μπορούσατε να έχετε κοινό μέλλον. Κάνεις μια καινούρια αρχή μέσα στο σαββατοκύριακο και είναι σαν να λες «όποιος θέλει ακολουθεί».

ΖΥΓΟΣΠλούσιο και άκρως τυχερό διήμερο σε περιμένει, Ζυγέ μου. Ξεκινώ με το σούπερ τυχερό τρίγωνο Άρη – Δία, που ανεβάζει στα ύψη τη γοητεία σου. Είναι από εκείνα τα διήμερα που σαγηνεύεις ακόμη και τον πιο δύσκολο θαυμαστή, ελκύεις διαφορετικούς από εσένα χαρακτήρες, ζεις σπάνιες και ξεχωριστές στιγμές. Επίσης, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο σού χαρίζει την ωριμότητα να κάνεις σωστές επιλογές στον ερωτικό τομέα. Δεν είναι μια εύκολη υπόθεση το να βρεις το σωστό άνθρωπο, που θα σε σεβαστεί απόλυτα και θα γίνει συνοδοιπόρος στη ζωή σου. Η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει κοινωνικό και πρόσχαρο, εν ολίγοις θα έχεις την ευκαιρία να αποκατασταθείς συναισθηματικά ή να τακτοποιήσεις μια για πάντα όλα σου τα ανοιχτά ερωτικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΟ Ερμής περνά στον Αιγόκερω και εσένα το μόνο που σε νοιάζει και σε απασχολεί αυτό το διήμερο, είναι να βρεθείς με ανθρώπους που μπορείς να ανταλλάξεις σοβαρές απόψεις. Ανοίγεις λοιπόν μια σοβαρή και ώριμη κουβέντα με το ταίρι σου, για να διαπιστώσεις ποια είναι τα σχέδιά του για κοινό σας μέλλον. Πώς βλέπει το δεσμό σας; Θέλει να έχετε κοινή πορεία; Θα μάθεις τα πάντα, μετά από δική σου παρότρυνση, και σίγουρα θα κάνετε μαζί όνειρα και σχέδια. Αν δε διαθέτεις μια σχέση, είναι πολύ, μα πάρα πολύ πιθανό να κάνεις μέσα στο διήμερο αυτό μια πραγματικά όμορφη και σοβαρή γνωριμία. Μπορεί να μην ξεκινήσει με πάθος και ένταση, αλλά είναι από εκείνους τους δεσμούς που έχουν προοπτική για το μέλλον!

ΤΟΞΟΤΗΣΣχηματίζεται ένα άκρως τυχερό τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δια, όλα μπορούν να συμβούν λοιπόν μέσα στο διήμερο αυτό. Όλα σου τα ερωτικά θέματα, είτε έχεις σχέση, είτε απλά σου αρέσει ένα πρόσωπο και θες να είστε μαζί, είτε επιθυμείς να γνωρίσεις το άλλο σου μισό, είναι στην πιο ευνοϊκή θέση. Εκπέμπεις ερωτισμό και δυναμισμό, στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα, ακόμη και αν θελήσεις να τα κρύψεις. Έρχεται και το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο να σε οδηγεί στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, μπορεί λοιπόν να είναι το πιο τυχερό και ευνοϊκό διήμερο της ζωής σου. Ένα σαββατοκύριακο που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή και την καθημερινότητα. Περιμένω νέα σου, που σίγουρα θα έχεις, και μάλιστα τα πιο ευχάριστα που είχες ποτέ να μου πεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΟ Ερμής έρχεται στο ζώδιό σου, είναι ένα θετικό γεγονός αυτό, αλλά με μια προθεσμία που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου: Πρέπει να εκμεταλλευθείς την ευμενή επιρροή του για περίπου 15 μέρες, καθώς μετά γυρνά ανάδρομος στο ζώδιό σου. Μέσα σε αυτό το διήμερο λοιπόν, μπορείς να ανοίξεις ή και να κλείσεις πολλά ερωτικά σου θέματα και να τακτοποιήσεις το μυαλό και την καρδιά σου με ωριμότητα. Ερωτικά θέματα που είχαν μείνει ανοιχτά εδώ και μεγάλο διάστημα, με μια σοβαρή και ξεκάθαρη συζήτηση μπορούν να έχουν αίσιο τέλος. Άρπαξε την ευκαιρία λοιπόν, είτε για να κάνεις πιο όμορφο το δεσμό σου, είτε να φέρεις κοντά σου το άτομο που σου αρέσει, ή ακόμη και για να κάνεις μια πολύ αξιόλογη νέα γνωριμία, που θα έχει προοπτικές για κοινό μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΛαμπερά χαμόγελα θα έχουμε αυτό το διήμερο, Υδροχόε μου, με τις εξελίξεις που σε περιμένουν. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία και σε εξάγωνο με τον Κρόνο, σε προικίζει με τύχη και μπορεί να σου αλλάξει την ερωτική ζωή. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου επίσης, οπότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο να βρεις την αληθινή ευτυχία. Κοινωνικό, ευχάριστο, δυναμικό και γεμάτο ενθουσιασμό διήμερο, έρχεται να σου φέρει όποιο πρόσωπο ποθήσεις πιο πολύ στην αγκαλιά σου. Αυτό αφορά κι εσένα, Υδροχόε μου, που έχεις μια σχέση, αλλά και εσένα που αναζητάς ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Τόσο ευχάριστο και γεμάτο διήμερο, αντικειμενικά είχες πολύ καιρό να ζήσεις. Χαλάλι σου!

ΙΧΘΕΙΣΠρόκειται για ένα διήμερο που βάζει στο στόχαστρο την ερωτική σου ζωή και πιο συγκεκριμένα ένα σοβαρό δεσμό, που αν δεν υπάρχει, θα πρέπει να δημιουργηθεί με κάθε τρόπο. Δε σκέφτεσαι επιπόλαια ούτε παρορμητικά, επιδιώκεις από τα άτομα που σε περιβάλλουν να ακολουθήσουν το δικό σου τέμπο αυτό το διήμερο. Ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω, γι’ αυτό και αφήνεις για το δικό σου καλό την παιδικότητα και το «όσα έρθουν και όσα πάνε», για να κατακτήσεις ένα κοινό ερωτικό όνειρο για το μέλλον. Αποζητάς λοιπόν ξεκάθαρες επιλογές, για να πορευθείς στο αύριο. Αυτό το διήμερο δίνεις μεγάλη βάση σε συζητήσεις με ανοιχτά χαρτιά, για να μάθεις ποιος-α θα σε ακολουθήσει, σε σταθερή ερωτική τροχιά.

πηγή: www.zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments