Ζώδια

Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 2 – 8/ 12

Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 2 – 8/ 12
Για πληρέστερη πρόβλεψη να διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ΚριόςΜένετε όσο μπορείτε δραστήριοι; Ωραία, γιατί μέσα στη δραστηριότητα είναι που θα σας περιμένει η αγάπη, Κριοί. Με άλλα λόγια σταματήστε να την ψάχνετε και αφήστε την Αφροδίτη να κάνει τη δουλειά της, αφήνοντας την αγάπη να σας βρει εκείνη. Φοράει την κοινωνική της μάσκα από την Τετάρτη και το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να βγείτε όσο υπέροχοι είστε πάντα.

ΤαύροςΔεν μπορείτε να κρύψετε τίποτα, όταν το πρόσωπό σας δείχνει όλα όσα θέλουν να μάθουν οι άλλοι, Ταύροι. Οπότε μην προσπαθείτε, δεν έχει νόημα. Ένας νέος έρωτας μπορεί να έχει φτάσει στο σημείο που πρέπει για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα, οπότε ξεκαθαρίστε τα αντί να τα αφήνετε μπερδεμένα.

ΔίδυμοιΚαθώς ο κυβερνήτης σας ο Ερμής βγαίνει από τον τομέα της σχέσης σας, ο χώρος που αφήνει για τον Ήλιο και τον Κρόνο είναι πολύτιμος για την ερωτική σας ζωή. Σημαίνει ότι δεν υπάρχει πια ανειλικρίνεια, πολυλογία και εξυπνάδες, όταν απαιτείται ώριμη συζήτηση. Η νέα αγάπη χρειάζεται δυνατά θεμέλια: αλήθεια, εμπιστοσύνη και όρια.

ΚαρκίνοςΗ είσοδος του Ερμή στον ερωτικό σας τομέα προσφέρει ευκαιρίες για συζητήσεις, για απαλή απόρριψη ή για να μιλήσετε με τον εαυτό σας ειλικρινά. Είναι η σειρά σας να διαλέξετε, αλλά εν τω μεταξύ είναι και των υπολοίπων. Είναι μια γεμάτη περίοδος, προετοιμαστείτε για πολλή κουβέντα στο θέμα των σχέσεων.

ΛέωνΕίστε στη λίστα, οπότε μπαίνετε. Μπαίνετε στο κλαμπ των πιο κοινωνικών ζωδίων της σεζόν, Λέοντες! Αν είστε μόνοι σας, προσφέρονται κάποια πολύ ξεκάθαρα πλεονεκτήματα. Καθώς ο πλανήτης Άρης κρατάει την ενέργεια ψηλά, είναι μια περίοδος πάθους. Η Αφροδίτη βοηθάει επίσης, ψάχνει για τον παντοτινό έρωτα. Εσείς τι ψάχνετε;

ΠαρθένοςΌταν νιώθετε ότι είστε εσείς ενάντια στον κόσμο, είναι καλύτερο να μείνετε σπίτι σας. Χα! Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, Παρθένοι. Ακόμα κι αν νιώθετε λίγο γκρινιάρηδες, ο Ερμής έχει σχέδια για να το αλλάξει αυτό ανεβάζοντας το κοινωνικό σας στάτους, και η Αφροδίτη φέρνει τον έρωτα στη δουλειά, σε περίπτωση που απορρίψετε τις προσκλήσεις.

ΖυγόςΜε τον Άρη και την Αφροδίτη στο τομέα της αγάπης σας, έχετε τους καλύτερους δυνατούς συμμάχους για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για γιορτινό φλερτ. Και με τον Ουρανό και τον Δία ακριβώς απέναντι τον ένα στον άλλο, δημιουργείται μια ζωηρή σειρά. Πυροτεχνήματα!

ΣκορπιόςΘα μπορούσα να ακολουθήσω το δρόμο του Ποσειδώνα και να σας πω ότι αυτό που κατευθύνεται προς το μέρος σας δεν είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί ακόμα. Είτα θα μπορούσα απλά να ανοίξω τα πράγματα και να κοιτάξω πίσω από το πέπλο μυστηρίου, για να βρω ένα μικρό στοιχείο. Διαλέγω το στοιχείο. Ψάξτε για κάποιον που ταξιδεύει και έχει γυρίσει για τις γιορτές. Είπα ήδη πάρα πολλά.

ΤοξότηςΞέρετε πώς πάει αυτό Τοξότες. Ξέρετε ότι οι πλανήτες θα σας προσφέρουν συμβουλές – και εσείς θα τις έχετε ξεχάσει μέχρι αύριο. Οπότε αυτή την εβδομάδα γράψτε τις και χρησιμοποιήστε τη δύναμη της Αφροδίτης, για να σας θυμίσει να πείτε «γεια» στους αθλητικούς τύπους όταν τρέχουν προς το δρόμο σας. Τα στενά σορτς είναι must.

ΑιγόκερωςΗ Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιό σας από την Τετάρτη, οπότε προφανώς θέλετε να κάνετε την κίνησή σας πριν από τότε. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε, Αιγόκεροι. Ο Ερμής στο ζώδιό σας σάς προσφέρει κάποιες απίθανες ατάκες για να πιάσετε κουβέντα, που θα σας βγάλουν για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Περίπου.

ΥδροχόοςΗ Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας από την Τετάρτη – και όταν βρίσκεται σε εσάς, είναι πολύ ελκυστική. Λάμψτε σαν το αστραφτερό αστέρι που είστε, Υδροχόοι, και χρησιμοποιήστε όχι μόνο τη δική της ενέργεια αλλά και του Άρη. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να σας προσέχουν, είναι μεγάλη στιγμή για τους αδέσμευτους. Κάποια προσπάθεια απαιτείται.

ΙχθύεςΌλα γυρίζουν πίσω σε κάποιο πρώην άτομο αυτή την εβδομάδα. Είτε αυτό είναι η φυσική του παρουσία είτε η επιρροή που είχε στη ζωή σας, μπορεί να είναι ώρα να προχωρήσετε; Κάποιος περιμένει να το δει αυτό να πραγματοποιείτε, Ιχθύες, να σας δει να επιστρέφετε στον αληθινό σας εαυτό.

πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments