Ερωτική σελήνη 4 – 6/ 12: Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν | Pagenews.gr
Pagenews Team 3 Δεκεμβρίου 2016, 14:05

Κριός: Διατείνεστε ότι τα ξέρετε όλα. Πολλά όμως και αυτά που σας έχουν ξεφύγει. Το ταίρι σας πλησιάζει με παράπονα, και προκαλεί με τα λόγια του.
You and Me = Αλλαγές εκ των έσω

Ταύρος:
Αυτή η μυστικοπάθεια που έχετε, τελικά δεν θα σας βγάλει πουθενά. Αν θέλετε να τα βρείτε με τον άνθρωπο σας, ανοίξτε το στόμα σας, και ξεκαθαρίστε θέσεις και προθέσεις.
You and Me = Σκέψεις για επανασύνδεση

Δίδυμοι: Πολλές οι ανακοινώσεις που θα σας γίνουν, και θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Κάποιος από τους γνωστούς – φίλους σας, θα σας ανακοινώσει έρωτα.
You and Me = Ταξίδια και έρωτες

Καρκίνος: Το να κάνετε όλων τα χατίρια, σίγουρα δεν σας κάνει πιο αρεστούς. Το αντίθετο, ίσως και σας δείχνει πιο δεδομένους και προσβάσιμους.
You and Me = Κρατήστε τις ισορροπίες

Λέων: Διαλέξτε αυτόν που σας αρέσει και μην χάνετε απλά τον χρόνο σας, με άτομα που έχουν αποδείξει στο παρελθόν, ότι δεν σας ταιριάζουν.
You and Me = Δοκιμασίες μυαλού

Παρθένος: Υπάρχει αγάπη και χρήμα, αυτήν την εποχή στην ζωή σας. Είστε κάτω από τις καλύτερες αστρολογικές όψεις του Δεκεμβρίου.
You and Me = Δώρα αγάπης

Ζυγός: Το βλέπετε και εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας. Λάμπετε και η ψυχολογία σας, είναι στα ύψη. Αυτό σημαίνει έρωτας. Διατηρείστε το όσο μπορείτε.
You and Me = Η αυτοπεποίθηση στο ζενίθ

Σκορπιός: Οι επιπολαιότητες και οι τρίτες υπόγειες καταστάσεις, να τις συνεχίσετε, σίγουρα θα αποκαλυφθούν. Πιθανόν και να πληγωθούν άτομα που δεν φταίνε.
You and Me = Σκοποί και επιτυχίες

Τοξότης: Είναι δώρο για εσάς, αυτή η εποχή που σας δίνει όλα αυτά που έχετε ζητήσει. Μέσα σε αυτά είναι και αυτή η πολυπόθητη, επανασύνδεση που αναμένετε.
You and Me = Νέα από το παρελθόν

Αιγόκερως: Η διασκέδαση και η γενικότερη ψυχαγωγία με τους ανθρώπους σας, είναι κάτι που είχατε στερηθεί, όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα.
You and Me = Η αγάπη θα ξαναγυρίσει

Υδροχόος: Κοιτάξτε με μια πιο αναλυτική ματιά, αυτά που συντελούνται μέσα στην ερωτική σας σχέση. Σίγουρα δεν είναι αυτά που είχατε συμφωνήσει.
You and Me = Ροή και εξέλιξη

Ιχθείς: Δεν θα δώσετε αφορμή, για να ξαναφερθείτε στο παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος για θλιβερές επαναλήψεις. Σκεφτείτε πια για το μεταξύ σας μέλλον.
You and Me = Σκέψεις για ανανέωση

πηγή: www.astro-live.gr

TAGS: