Οι προβλέψεις για τα ερωτικά σου, για την εβδομάδα 5 – 11/ 12/ 2016 | Pagenews.gr
Pagenews Team 3 Δεκεμβρίου 2016, 13:29 3 Δεκεμβρίου 2016, 13:29

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι: Η εμφάνιση ενός γοητευτικού προσώπου θα εξιτάρει το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Με την ευγενική του συμπεριφορά και την προσιτή του στάση θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σου. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και ο ερχομός της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την αδράνεια, τα γεγονότα δε θα σε αφήσουν να μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Στις 8 του μήνα, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου θα νιώσεις δύναμη και αυτοπεποίθηση, οι προσεγγίσεις σου θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και αργότερα με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο, έρχεται τάξη, αρμονία και ασφάλεια. Θα βάλεις στη σωστή τους θέση κάποια πράγματα που τις τελευταίες μέρες είχαν αρχίσει να σε κουράζουν. Στο τέλος της εβδομάδος θα συζητήσεις, θα ξεκαθαρίσεις και θα οδηγήσεις την κατάσταση σε ισορροπημένο επίπεδο. Εσύ που διανύεις περίοδο χωρισμού, τερματίζει το μεταβατικό στάδιο, έρχεται κατάληξη επανασύνδεσης. Ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση θα είναι η αρχή νέου ερωτικού κύκλου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο θα σου φέρει τυχερά γεγονότα. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με πρόσωπο σοβαρής προσωπικότητας, σου δίνω τη συμβουλή να δείξεις άμεσο ενδιαφέρον, θα πρόκειται για γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε εφοδιάσει με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες, πολύ γρήγορα θα ξεκινήσεις σταθερό δεσμό, ανοίγεται νέα προοπτική θετικής κατάληξης.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, αγάπη και αρμονία θα βιώσεις μέσα στη σχέση σου, ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε ηρεμήσει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Το ταίρι σου θα σου εκδηλώσει τα αισθήματά του, η στάση του θα είναι συγκαταβατική, θα είσαι σε θέση να νιώσεις και να εκτιμήσεις την αγάπη που θα σου δείξει. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο, συγκρατημένη και η ώριμη θα είναι η συμπεριφορά σου, θα καταφέρεις να κλείσεις αρνητικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι: Φίλε μου Δίδυμε, με τη Σελήνη στους Ιχθείς και την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα ερωτευτείς, όλα θα γίνουν αστραπιαία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, η ελκυστική του γοητεία θα τονώσει τις αισθήσεις σου, θα κλέψει την καρδιά σου. Για σένα που προσφάτως χώρισες, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο θα εμφανιστεί μπροστά σου το πρώην ταίρι σου, θα προσπαθήσει να επανορθώσει για τα λάθη του, η απάντηση που θα χρειαστεί να δώσεις θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη.
Σε σχέση: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου, πέρνα σε ουσιαστικές προτάσεις, όλα θα τρέξουν υπέρ σου. Ο ερχομός της Σελήνης τον Κριό και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο θα στρώσουν το έδαφος για σοβαρές αποφάσεις και δημιουργικές εξελίξεις. Τα γεγονότα και οι ευκαιρίες θα σε βοηθήσουν να εναντιωθείς στους ενδοιασμούς σου, θα καταφέρεις να καταρρίψεις ψυχικούς φραγμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι: Φίλε μου Καρκίνε, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Υδροχόο ερωτική και αυθόρμητη θα κάνει τη στάση σου. Η επιμελημένη σου εμφάνιση θα φέρει θετικό αποτέλεσμα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα γίνει παραπάνω από κοινός ή απλός θαυμαστής. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα σε ερωτευτεί ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο, θα σε πλησιάσει με θερμό τρόπο, στο χέρι σου θα είναι αν θα δώσεις άνοιγμα σχέσης. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό προμηνύεται έναρξη σταθερού δεσμού!
Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς, ανέμελη, ερωτική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα σε εμπιστευτεί, θα σου δείξει την αγάπη του χωρίς αμφιβολίες και ανασφάλειες. Με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Υδροχόο και της Σελήνης στον Κριό, θα ανοίξετε συζητήσεις μελλοντικής πορείας, δεν αποκλείεται στο κλείσιμο της εβδομάδας να δοθούν σοβαρές υποσχέσεις. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα σου ανοίξουν σταθερό μέλλον.

ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι: Ενδιαφέρουσες καταστάσεις θα συμβούν μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο ένα πρόσωπο από τα παλιά θα σε θυμηθεί, εκδηλωτική θα είναι η στάση του, ξεκάθαρες οι προθέσεις του. Από την άλλη πλευρά, με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Υδροχόο και της Σελήνης στον Κριό, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σου ζητήσει προσωπικό ραντεβού!
Σε σχέση: Εσωτερική ένταση και ανησυχία θα σου φέρει η Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα θελήσεις να βγεις από το ερωτικό σου κατεστημένο. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε ισορροπήσει ψυχικά, θα σε βοηθήσει να κινηθείς συγκαταβατικά. Από τις 6 του μήνα θα αλλάξει άρδην το συναισθηματικό σου τοπίο, τώρα θα χαλαρώσεις, θα ονειροπολήσεις, θα εστιάσεις σε οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο, συνεννόηση θα φέρει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι: Φίλε μου Παρθένε, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα τονώσει τις ερωτικές σου αισθήσεις, η Σελήνη στους Ιχθείς θα κάνει δυνατή τη διαίσθησή σου. Με την Σελήνη στον Κριό, θα το ερωτευτείς και θα το εμπιστευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σε εφοδιάσει με ορθολογισμό, οι αποφάσεις που θα πάρεις, ναι μεν θα παρθούν υπό την επήρεια της έλξης, ωστόσο θα αποδειχτούν απολύτως σωστές.
Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, ερωτική και ανέμελη θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα χαλαρώσει δίπλα σου, οι στιγμές σας θα είναι έντονες, ρομαντισμός και αγάπη θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς χωρίς αναστολές, θα αποκαλύψεις το βάθος των αισθημάτων σου, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε πείσει πως εσείς οι δυο αξίζει να είστε μαζί. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με σοβαρές αποφάσεις μελλοντικής εξέλιξης.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι: Με διαίσθηση και διορατικότητα θα σε εφοδιάσει η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και ο ερχομός της στους Ιχθείς. Εσύ που θέλεις να διαγράψεις το παρελθόν σου θα τα καταφέρεις μια χαρά, προμηνύεται καινούργια γνωριμία. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις το πρώην ταίρι σου, θα γνωριστείς με πρόσωπο ελκυστικό. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο, πολύ γρήγορα οι επαφές σας θα πάρουν νόημα και αξία, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, η μεθοδική τακτική που θα εφαρμόσεις θα κλείσει εμπόδια θα τερματίσει τυχόν δυσκολίες. Θα καταφέρεις να πείσεις και να επηρεάσεις το ταίρι σου, λύνονται επίμαχα ζητήματα. Σε περίπτωση που στοχεύεις στη δέσμευση, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο θα στρώσει έδαφος για δημιουργικές και σοβαρές συζητήσεις, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα παρθούν αποφάσεις δεσμευτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι: Φίλε μου Σκορπιέ, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο θα την κερδίσεις την καρδιά του ατόμου που επιθυμείς, είτε πρόκειται για πρώην ταίρι, είτε για καινούργια γνωριμία. Με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Υδροχόο και της Σελήνης στον Κριό, ριζική αλλαγή θα γίνει στη ζωή σου, τερματίζουν τα παλιά και τα άσχημα, ξεκινάς καινούργια ερωτική πορεία. Σχέση θα κάνεις, είτε το γνωρίζεις ήδη το πρόσωπο, είτε θα το γνωρίσεις εντός των ημερών, το σίγουρο είναι πως θα συμβεί νέα ερωτική αρχή!
Σε σχέση: Με την Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και λίγο αργότερα με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κλείσεις ένα κακό κεφάλαιο μέσα στη σχέση σου. Θα εντοπίσεις τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα και θα είσαι σε θέση να το διορθώσεις ή να το τερματίσεις μια και καλή. Η διορατικότητά σου θα σε βοηθήσει να βρεις την αιτία, η Σελήνη στον Κριό θα σε οδηγήσει σε τολμηρές αποφάσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ισορροπία και συναισθηματική ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Τα πάνω κάτω θα φέρει στη σκέψη σου και στην καρδιά σου ο ερχομός της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Μια καινούργια γνωριμία θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σου, θα βγάλει στην επιφάνεια τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου. Η ξαφνική και απρόσμενη εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σε ωθήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις, θα κινηθείς μαχητικά και μεθοδικά. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, σε συνδυασμό με την Σελήνη στον Κριό, ξεκινάς καινούργια σχέση.
Σε σχέση: Φίλε μου Τοξότη, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και αργότερα ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο, θα σε εφοδιάσουν με διορατικότητα και ωριμότητα. Τώρα θα αναζητήσεις μέσα στη σχέση σου ουσιαστική και δημιουργική εξέλιξη. Αφήνεις στην άκρη τις προχειρότητες και τους διπλωματικούς ελιγμούς, θα κινηθείς άμεσα, με απόλυτη ειλικρίνεια. Με τη Σελήνη στον Κριό, με δική σου πρωτοβουλία θα κάνεις μια πολύ σοβαρή συζήτηση για το θέμα της επίσημης δέσμευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Με τη Σελήνη στους Ιχθείς, ρομαντική θα είναι η διάθεσή σου, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο γοητευτικό θα είναι το στυλ σου. Προσιτή στάση θα έχεις στο νέο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείς σε βραδινό ραντεβού με άτομο που θα είναι στο χέρι σου να γίνει σταθερό ταίρι στη ζωή σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο, θα καταφέρεις να πάρεις σωστές αποφάσεις.
Σε σχέση: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο δε θα σε αφήσει να τσακωθείς με το ταίρι σου, η συγκαταβατική και διπλωματική σου στάση θα φέρει ειρηνικό κλίμα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, ναι μεν θα είναι έντονη η διαίσθησή σου, οξυδερκής η αντίληψή σου, ωστόσο κάποιες υποσυνείδητες φοβίες θα σου δημιουργήσουν άτοπες ανασφάλειες. Σε περίπτωση που επιθυμείς δέσμευση, καλό θα είναι να το διατυπώσεις με ξεκάθαρο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Υδροχόε, ο ερχομός της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα φέρει ταίρι στο πλευρό σου. Καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου, το περιποιημένο και προσεγμένο σου στυλ δε θα περάσει απαρατήρητο. Στο χέρι σου θα είναι αν η γνωριμία σας εξελιχτεί σε σχέση, ουσιαστικά οι δικές σου αποφάσεις θα κατευθύνουν τα γεγονότα. Η στάση σου θα είναι απρόβλεπτη, ίσως και κάπως αντικομφορμιστική, η Σελήνη στον Κριό θα σε ωθήσει σε δυναμικές πράξεις.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο θα έχεις διάθεση για αναλυτικές συζητήσεις πάντα με στόχο την ισορροπία και την ομαλότητα της σχέσης σου. Το νου σου στον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς, ίσως να ξεφύγει λίγο η φαντασία σου, θα εμφανιστούν καχυποψίες, καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές. Στο τέλος της εβδομάδας, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με τρόπο λογικό, λύσεις θα βρεις σε δύσκολα ζητήματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Ελεύθεροι: Τυχερά γεγονότα θα σου φέρει η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου, θα πάρεις την απόφαση να κινηθείς για επανασύνδεση, θα καταφέρεις να κερδίσεις το πρώην ταίρι σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, θα είναι αρεστό στα γούστα και στις προτιμήσεις σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα έχεις άνοιγμα για ξεκίνημα νέας σχέσης, καλό θα είναι να μην αφήσεις την ευκαιρία να σου φύγει.
Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε εφοδιάσει με υπομονή, θα διευρύνει τα όρια της ανεκτικότητάς σου, η στάση σου θα είναι συγκαταβατική και αρκετά ρομαντική. Η εβδομάδα σου θα κυλήσει ήρεμα και χαλαρά χωρίς πιέσεις και ανατροπές, στη σχέση σου θα υπάρξει κατανόηση και ισορροπία. Προσοχή στη διάσταση που θα δώσεις στις ονειροπολήσεις σου, η Σελήνη στον Κριό θα σε προσγειώσει, θα αντιληφθείς τη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων.

πηγή: www.myastro.gr

TAGS: