Αθλητισμός

Απόλυτος αρχηγός στου Ρέντη ο Μπέντο! Γιατί έστειλε Μάριν εξέδρα, τι (σοβαρό) τρέχει με Τσόρι

Απόλυτος αρχηγός στου Ρέντη ο Μπέντο! Γιατί έστειλε Μάριν εξέδρα, τι (σοβαρό) τρέχει με Τσόρι
O Mπέντο είναι απότομος και απόμακρος στου Ρέντη, αλλά δεν μαθαίνει τώρα το ποδόσφαιρο!

Παρέλαβε… χάος, το οποίο και καλλώπισε σε λιγότερο από πέντε μήνες που βρίσκεται στην ομάδα, ενώ ακούει σχεδόν πάντα τα «εξ αμάξης» παρότι έχει τον Ολυμπιακό μόνο, πρώτο στη βαθμολογία αλλά και στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ…

Δεδομένα που οφείλει σε ένα μόνο και πράγμα. Στο.. ξερό του το κεφάλι και στο ότι σε αντίθεση με τους περισσότερους απ’όσους τον κατακρίνουν, ο ίδιος είναι αυτόπτης μάρτυρας των προπονήσεων και κρίνει με βάση όσα βλέπει στον Ρέντη και στα γήπεδα όπου αγωνίζεται ο Ολυμπιακός.

Ναι, ο Πάουλο Μπέντο είναι απότομος και απόμακρος, αλλά σίγουρα δεν μαθαίνει τώρα το ποδόσφαιρο. Εχει «φάει με το κουτάλι» τα γήπεδα και ξέρει να κρίνει αποδόσεις και συμπεριφορές.

Για το παιχνίδι με την Λεβαδειακό άφησε και πάλι εκτός αποστολής τον Μάρκο Μάριν, έναν από τους λίγους παίκτες του Ολυμπιακού που δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο «βολικό» ματς με τα Χανιά. Ο Γερμανός παραμένει πολύ χαλαρός και χωρίς νεύρο και «τσαμπουκά» στο παιχνίδι του.

Κάνει τα απολύτως απαραίτητα και δεν μπορεί ακόμα να κάνει τη διαφορά.

Αυτά είδε στα Χανιά ο Μπέντο και δικαιολογημένα τον άφησε εκτός αποστολής.

Ο Πορτογάλος νιώθει και είναι το «απόλυτο αφεντικό» στα αποδυτήρια, ενώ δεν καταλαβαίνει από πίεση και ονόματα και περιμένει από τους παίκτες που επιλέγει να τον δικαιώσουν και να φτάνουν κάθε φορά στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μάλιστα, αυτή τη φορά άναψε το «πράσινο φως» και στον Αλεξίς Ρομαό να συμπεριληφθεί στην αποστολή, επιβραβεύοντάς τον για την εμφάνιση και τον επαγγελματισμό του στα Χανιά. Όπως ακριβώς συνέβη και με τον Καμπιάσο, ο οποίος αποτελεί πρότυπο αγωνιστικότητας και παρότι δεν παίζει πολύ, ο Μπέντο δεν τον ξεχνάει ποτέ.

Οσο για τον Τσόρι, είναι δεδομένο ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν έχει διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο. Όλο το σπίτι του… σήκωσαν και προφανώς πρόκειται για ανθρώπους με τους οποίους είχε κάποια επαφή, γιατί και το πότε θα έλλειπε οικογενειακώς γνώριζαν και πότε θα επέστρεφε και πού ήταν ο συναγερμός και όλα τα… τιμαλφή.

Ο Αργεντινός είναι σκιά του εαυτού του αυτές τις μέρες και λογικά, δεν έχει το μυαλό του στο ποδόσφαιρο. Κάτι που ο Μπέντο δείχνει ότι σέβεται απόλυτα και του δίνει το χρόνο του για να συνέλθει και να ξεπεράσει το σοκ.

Πηγή:sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments