Αθλητισμός

Αυτοί οι δύο παίζουν τα κεφάλια τους στον ΠΑΟΚ – Πότε και γιατί θα τους τα… πάρει ο Σαββίδης!

Αυτοί οι δύο παίζουν τα κεφάλια τους στον ΠΑΟΚ – Πότε και γιατί θα τους τα… πάρει ο Σαββίδης!
Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα!

Και μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ο Λούμπος Μίχελ και ο Βλάνταν Ίβιτς άκουσαν τον Ιβάν Σαββίδη να απαιτεί από αυτούς να κάνουν ό,τι κρίνουν απαραίτητο για να μπει ένα τέλος στις κακές εμφανίσεις και στα αρνητικά αποτελέσματα, ακόμα και αν αυτό απαιτεί απομάκρυνση ποδοσφαιριστών όπως συνέβη με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Η αλήθεια είναι πως ο μεγαλομέτοχος δεν ήταν και τόσο… ήρεμος ούτε το βράδυ της Δευτέρας μέσω του Skype ούτε το βράδυ της Πέμπτης στο «Μακεδονία Παλλάς», με τους τόνους να ανεβαίνουν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των συζητήσεων.

Αυτό που ζήτησε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον αθλητικό διευθυντή και τον προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά, είναι να δει άμεσα αποτελέσματα. Δηλαδή, νίκη αύριο στη Λεωφόρο και νίκη την Πέμπτη στην Τούμπα, στο παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς που θα κρίνει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League, σε συνδυασμό με την έκβαση του άλλου αγώνα του ομίλου, μεταξύ Καραμπάγκ και Φιορεντίνα στο Μπακού.

Δεν προκύπτει από πουθενά πως οι θέσεις των Μίχελ και Ίβιτς κινδυνεύουν σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεν τα καταφέρει ούτε με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ούτε με αντίπαλο την Λίμπερετς. Όμως, σίγουρα ο Σλοβάκος πρώην διαιτητής και ο Σέρβος προπονητής δεν θα νιώθουν και πολύ… άνετοι, εάν συνεχιστούν τα άσχημα αποτελέσματα.

Έως τώρα πάντως, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά πως ο Μίχελ έχει ξεκινήσει επαφές με άλλους προπονητές, όπως για παράδειγμα τον 42χρονο Ουκρανό, Σεργκέι Ρεμπρόφ. Αν τα αρνητικά αποτελέσματα όμως συνεχιστούν, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με βάση τον «εκρηκτικό» χαρακτήρα του Ιβάν Σαββίδη, που τη δεδομένη περίοδο στηρίζει τον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή του.

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments