Αθλητισμός

Δούκας – ΠΑΟΚ 24-27 (παράταση)

Δούκας – ΠΑΟΚ 24-27 (παράταση)
Σε μια αναμέτρηση που εξελίχθηκε σε θρίλερ ο ΠΑΟΚ επικράτησε 27-24 του Δούκα στην παράταση και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου ανδρών στο χάντμπολ.

Η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη είχε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Νίκο Λοΐζο, που σταμάτησε σε αρκετές περιπτώσεις τους παίκτες του Γιώργου Κρανάκη με τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του. Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια χωρίς να καταφέρει να ξεφύγει στο σκορ κάποια από τις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 10-8 μετά από γκολ του Αραμπατζή.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη. Ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα στην μεγαλύτερη διάρκεια, ακόμη και με δύο γκολ, χωρίς όμως να καταφέρνει να το διατηρήσει. Ο «δικέφαλος» πήρε προβάδισμα με 21-20 δύο περίπου λεπτά πριν το τέλος και φαινόταν να κρατάει τη νίκη. Τρία όμως δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Μυλωνάς ισοφάρισε για την ομάδα του Γιώργου Κρανάκη οδηγώντας την αναμέτρηση στην παράταση, όπως είχε γίνει και την περασμένη σεζόν.

Στον έξτρα χρόνο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα με τον Βεσελίνοβιτς, στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη – πρόκριση στα προημιτελικά.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ-ΠΑΟΚ 24-27 (παράταση, κ.α 21-21)

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-2, 4-4, 5-7, 8-8, 8-10 (ημχ.), 10-12, 13-14, 16-16, 18-18, 19-20, 21-21 (κ.α.), 23-24, 24-27 (παράταση)

ΑΣΕΔ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης, Μωραΐτης, Ζαμπούνης 3, Μανουσέλης, Βελαώρας, Μπραουδάκης, Αποστολίδης 5, Μπάρμπας, Ντούνης 2, Πάνου, Μπαγιος 2, Νταρσουλάντ 2, Αραπακόπουλος 4, Μυλωνάς 6, Κολλύρης

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγγας, Αραμπατζής 4, Παλάσκας 7, Τσίλης, Τσεσμετζίδης, Νικολαΐδης, Κοκώνης 2, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 6, Οικονόμου, Γρηγοριάδης 2, Λοΐζος, Μαστορογιάννης 1, Κυπραίος, Παπαδόπουλος, Βεσελίνοβιτς 4.

Διαιτητές: Τσάκωνας –Χασκής, Δίλεπτα: 1-6, Πέναλτι: 3/4 -5/6 Κόκκινη: 67:00 Οικονόμου (3 δίλεπτα)

Δηλώσεις

Γιώργος Μπάρμπας (τερματοφύλακας ΑΣΕΔ): «Δεν μας βγήκαν τα σουτ στην τελική προσπάθεια. Ο ΠΑΟΚ έχει πιο έμπειρους παίκτες και ξέρει πώς να διαχειριστεί τις ιδιαίτερες καταστάσεις. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι αμυντικά, όμως δεν ήμασταν ψύχραιμοι στις κρίσιμες στιγμές και γι’ αυτόν τον λόγο χάσαμε».

Νίκος Λοΐζος (τερματοφύλακας ΠΑΟΚ): «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά, ενώ στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο παθητικοί κάτι που διορθώσαμε στο έξτρα δεκάλεπτο, Κέρδισε η πιο ψύχραιμη ομάδα».Για την προσωπική του απόδοση: «Ο κάθε παίκτης φροντίζει να προετοιμάζεται κατάλληλα σε κάθε ματς»

Πηγή:sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments