Αθλητισμός

Η πιο «βουβή» επιστροφή

Η πιο «βουβή» επιστροφή
Στο ναδίρ η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ με τον τρόπο που ήρθε η γκέλα στην ΚέρκυραnΣτο προηγούμενο διάστημα, το μεγάλο ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν να καταφέρουν να βελτιώσουν την εικόνα τους μέσα στο γήπεδο, ώστε να μπει η ομάδα σε μια πορεία αγωνιστικής ανάκαμψης.  Αυτό συνέβη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, […]

Στο ναδίρ η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ με τον τρόπο που ήρθε η γκέλα στην ΚέρκυραnΣτο προηγούμενο διάστημα, το μεγάλο ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν να καταφέρουν να βελτιώσουν την εικόνα τους μέσα στο γήπεδο, ώστε να μπει η ομάδα σε μια πορεία αγωνιστικής ανάκαμψης. 

Αυτό συνέβη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά ήρθε η γκέλα, όπως ήρθε. Το ίδιο -αν και με άλλους πρωταγωνιστές- έγινε και στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση και το σκηνικό επαναλήφθηκε στο παιχνίδι της Κέρκυρας, με την ΑΕΚ να επιβάλλει την κυριαρχία της, να είναι σαφώς ανώτερη, αλλά να μην καταφέρνει και πάλι να κερδίσει. 

Το… κακό που τρίτωσε ήταν ένα ισχυρό πλήγμα στην ψυχολογία της ομάδας, κάτι που έγινε εμφανές στο ταξίδι της επιστροφής για την Αθήνα. Μια επιστροφή που ήταν η πιο «βουβή» για φέτος. 

Στο δείπνο (στο ξενοδοχείο μετά το ματς), κατά την αναμονή για την επιβίβαση στο αεροπλάνο, αλλά και κατά τη διάρκεια της πτήσης κανείς δεν είχε διάθεση να πει το παραμικρό. Όλοι ήταν χαμένοι στις σκέψεις τους και εμφανώς επηρεασμένοι από την νέα απώλεια βαθμών…n

ΠΗΓΗ: aek365.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments