Αθλητισμός

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πουλά τον Μαρσιάλ για να αγοράσει τον Χάμες!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πουλά τον Μαρσιάλ για να αγοράσει τον Χάμες!
Διατεθειμένη να πουλήσει τον Αντονί Μαρσιάλ για να βρει χρήματα και να αγοράσει τον Χάμες Ροδρίγκες φαίνεται πως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

O 20χρονος Γάλλος επιθετικός αποκτήθηκε από τους «κόκκινους διαβόλους» το καλοκαίρι του 2015 κατόπιν εισήγησης του Λουίς φαν Χάαλ και έναντι του ποσού των 80 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία μπήκαν στα ταμεία της Μονακό. 

Ωστόσο, ο Μαρσιάλ δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη Γιουνάιτεντ και μετά την έλευση του Ζοζέ Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ» ο ποδοσφαιριστής έχει… πέσει σε δυσμένεια.

Ο αγγλικός σύλλογος αναζητά τρόπο να απαλλαγεί από αυτόν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «SUN» ψάχνει να τον πουλήσει ώστε να βρει χρήματα και να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Χάμες Ροδρίγκες.

Ο Κολομβιανός μέσος, από την πλευρά του, είναι επίσης σε δυσμένεια στη Ρεάλ Μαδρίτης και θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει, χωρίς κι αυτός να έχει προσφέρει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελπίζουν ότι ο Μουρίνιο θα δώσει μερικά λεπτά συμμετοχής στον Μαρσιάλ μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να καταφέρουν να ανεβάσουν την τιμή πώλησής του. 

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments