Αθλητισμός

Μόνο αυτός πήρε τελικά το “μήνυμα” των οπαδών – Πωρωμένος και στον πάγκο – Τι έκανε με Ιμπάρμπο!

Μόνο αυτός πήρε τελικά το “μήνυμα” των οπαδών – Πωρωμένος και στον πάγκο – Τι έκανε με Ιμπάρμπο!
Μετά κάποιοι, ακόμα κι εντός του συλλόγου, απορούν γιατί δεν τα ακούει ποτέ από την εξέδρα, η οποία τις περισσότερες φορές αυθόρμητα τον χειροκροτεί και τον αποθεώνει.

Μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι, χωρίς θέαμα και πολλές φάσεις, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ 1-0, με τον Λουντ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της βραδιάς. Οι Πράσινοι πήραν το ματς, έστω και με τύχη, όταν ανέβηκαν στο δεύτερο μέρος, έβγαλαν πάθος και πίεσαν κάπως τον Δικέφαλο.

Σε αντίθεση με το πρώτο πολύ χλιαρό 45λεπτο, το Τριφύλλι στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε στο χορτάρι ότι θέλει τη νίκη και ότι δε θα συμβιβαστεί με την ισοπαλία. Βέβαια, για να γίνει αυτό, χρειάστηκαν και κάποιες κινήσεις από τον πάγκο και ειδικά η είσοδος του Λέτο, ο οποίος μπορεί αγωνιστικά να μη βοήθησε ιδιαίτερα, όμως η παρουσία του και μόνο, σίγουρα …έστειλε μηνύματα.

Ο Αργεντινός ήταν ίσως ο μόνος από τον Παναθηναϊκό που ήταν τόσο πορωμένος και αποφασισμένος να τα δώσει όλα. Ήταν ο μοναδικός μάλλον που είχε πιάσει το μήνυμα του κόσμου κι αυτό φάνηκε πριν καν μπει στο γήπεδο. Πώς; Από την τρέλα που έβγαλε όταν έκανε ζέσταμα για να μπει ως αλλαγή.

Κάποια στιγμή και ενώ το ματς ήταν στο 0-0, η μπάλα βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου και ο Λέτο έτρεξε να την πάρει και να την πετάξει στον Ιμπάρμπο για να βιαστεί, αν και ο Κολομβιανός περπάταγε απελπιστικά αργά!

Μετά κάποιοι, ακόμα και εντός της ομάδας, απορούν γιατί ο Αργεντινός δεν τα ακούει ποτέ από την εξέδρα και ακούει μόνο αποθεωτικά συνθήματα από τoυς οπαδούς. Γιατί πολύ απλα΄ακόμα και όταν δεν παίζει καλά, όπως συνέβη με τον Ολυμπιακό, βγάζει πάθος και τρέλα.

Αυτό θέλει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Αν υπάρχει αυτό, θα έρθουν οι νίκες και θα φύγει η γκρίνια…

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments