Αθλητισμός

Μπρκιτς: “Γι’ αυτό δέχθηκα το γκολ”

Μπρκιτς: “Γι’ αυτό δέχθηκα το γκολ”
Διαβάστε την εξήγηση που έδωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ για το τέρμα που δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό...

Ο Ζέλικο Μπρκιτς φέρει ξεκάθαρη ευθύνη για το γκολ του Ρόμπιν Λουντ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό. Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το παιχνίδι και απέδωσε την αιτία που δεν κατάφερε να αντιδράσει σωστά στο γεγονός ότι δεν είχε καλή ορατότητα την ώρα του σουτ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Είναι δύσκολο να πούμε αν ήταν ένα από τα χειρότερα φετινά μας παιχνίδια στο επιθετικό κομμάτι, σίγουρα δεν ήμασταν αρκετά καλοί σε αυτόν τον τομέα. Ο Παναθηναϊκός αμύνθηκε καλά, ήταν δυνατός στο δικό του μισό του γηπέδου και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού, ο ποδοσφαιριστής έκανε ένα καλό σουτ, είχα μπροστά μου σώματα, δεν μπόρεσα να δω καλά τη μπάλα και έτσι δέχθηκα αυτό το τέρμα.

Αν δούμε το τελικό αποτέλεσμα, αυτό το 1-0, είναι σίγουρα η φάση που έκρινε τον αγώνα. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί μέσα σε 90 λεπτά. Πολλά μπορούν να γίνουν, αλλά τελικά αυτό το γκολ του Παναθηναϊκού έκρινε το παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα σημαντικό ματς και να ανατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη αναμέτρηση, προκειμένου να αντιστρέψουμε τα δεδομένα.

Είναι σίγουρα θετικό το ότι έχουμε τόσο σύντομα αγώνα, την Πέμπτη για το Europa League, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι και να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θέλουμε οπωσδήποτε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς, το οποίο θα βοηθήσει ψυχολογικά τόσο εμάς όσο και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας».

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments