Αθλητισμός

Ουζουνίδης: «Θα βελτιωθούμε, μπορούμε πολλά περισσότερα»

Ουζουνίδης: «Θα βελτιωθούμε, μπορούμε πολλά περισσότερα»
Ικανοποιημένος από το θετικό του ντεμπούτο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Μαρινός Ουζουνίδης, με τον νέο τεχνικό των «πρασίνων» να στηρίζει τους παίκτες του τονίζοντας ότι μπορούν πολλά περισσότερα από όσα έχουν δείξει έως τώρα στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο: «Είναι αρχή ακόμη, μέχρι να καταλάβουν οι παίκτες τι θέλουμε είναι φυσιολογικό να φωνάζω συνεχώς. Σήμερα δεν ήμασταν καλοί με τη μπάλα αλλά ήμασταν συμπαγείς σαν ομάδα. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Είναι θετικό ότι μετά από καιρό πήραμε ένα σημαντικό ματς που μας δίνει αυτοπεποίθηση. Οι παίκτες πρέπει να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους. Παίζουν σε ένα μεγάλο σύλλογο και σίγουρα μπορούν πολλά περισσότερα από όσα έχουν δείξει μέχρι τώρα».

Όσο για το αν η νίκη αυτή θα γιατρέψει «πληγές», τόνισε: «Θα δείξει η συνέχεια αν το ματς αυτό θα είναι φάρμακο για μας. Το σίγουρο είναι ότι θα βελτιωθούμε».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το ματς, τονίζοντας απλά ότι «δεν τα καταφέραμε σήμερα, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό».

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments