Αθλητισμός

Πρωτοφανές ξέσπασμα γνωστού Ολυμπιακού: «Συμμαχία, πες αλεύρι…»

Πρωτοφανές ξέσπασμα γνωστού Ολυμπιακού: «Συμμαχία, πες αλεύρι…»
Μήπως τελικά έχουμε άλλη ΚΕΔ στα ματς της συμμαχίας και άλλη ΚΕΔ στα παιχνίδια του Ολυμπιακού; Όποια ΚΕΔ κι αν έχουμε πάντως το «πέμπτο φαβορί» του καλοκαιριού, καλπάζει για ακόμη έναν τίτλο. Γράφει ο Γιώργος Νοικοκύρης.

Τρία πράγματα ξεχώρισαν στο 4-0 του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Πρώτον το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία σχέση με αυτόν που είδαμε κόντρα στην Κέρκυρα. Ακόμη και στο 0-0 ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός, είχε πέντε κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και να κάνει εύκολη την δουλειά του από νωρίς.

Δεύτερον οι διαιτητικές αποφάσεις της νέας ΚΕΔ, αυτής που άπαντες στη συμμαχία αποθεώνουν από την πρώτη στιγμή. Της νέας ΚΕΔ που δεν «μασάει», που δεν βάζει στους αγώνες τους… χιλιοτραγουδισμένους, που κάνει καλά την δουλειά της. Μέχρι τώρα βέβαια…

Και αυτό γιατί το χθεσινό πέναλτι-μαρς υπέρ της Κέρκυρας που «έπνιξε» ο ρέφερι της νέας ΚΕΔ πέρασε, ούτε καν, στα ψιλά. Λάθη ανθρώπινα.

Ο γίγαντας, Δόσης, ο β΄ βοηθός στο Καραισκάκη ως επιλογή της νέας ΚΕΔ μαζί με τον Ευαγγέλου ως διαιτητή έκαναν τα δικά τους…

Προφανώς και αυτά ανθρώπινα λάθη καθώς μιλάμε για την ίδια ΚΕΔ. Εκτός αν έχουμε άλλη ΚΕΔ στα ματς της συμμαχίας, και άλλη στα ματς του Ολυμπιακού. Κάτι σαν τον Σιδηρόπουλο με συμμαχία, και Σιδηρόπουλο με Ολυμπιακό.

Ο Δόσης λοιπόν αφού στο πρώτο ημίχρονο άφησε ένα οφσάιντ στο 10΄ υπέρ του Λεβαδειακού, του έκοψε στη συνέχεια ένα που δεν ήταν, στην επανάληψη δεν είδε τον Ιντέγε που ήταν εκτεθειμένος κατά πολύ στο εντυπωσιακό κατά τα άλλα γκολ με ψαλιδάκι που πέτυχε για το 1-0.

Στην συνέχεια στο 65΄, ο διαιτητής Ευαγγέλου της νέας ΚΕΔ δεν είδε το πεντακάθαρο πέναλτι που έγινε στον Ιντέγε και έδωσε κόρνερ, σε μια φάση που ο Ολυμπιακός θα είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 και να τελειώσει το παιχνίδι. Το 2-0 ήρθε λίγο αργότερα από τον Μιλιβόγεβιτς, ακολούθησαν δύο ακόμη γκολ με Φορτούνη και Ιντέγε και οι πρωταθλητές ξέσπασαν και έφτασαν εύκολα στο 4-0.

Και με αυτά και με αυτά, είναι ξανά στο +9 από την ΑΕΚ που δεν κέρδισε ούτε στην Κέρκυρα και περιμένει το ντέρμπι στη Λεωφόρο για να δει που θα κάτσει η «μπίλια» από τον ΠΑΟ που μετράει 1 νίκη στα τελευταία 10 ματς.

Το τρίτο και πιο… εντυπωσιακό ήταν το συνθηματάκι που ακούστηκε από τους οργανωμένους. Ωραίο, απλό, μη υβριστικό και όλο νόημα. «Συμμαχία πες αλεύρι το πρωτάθλημα τελείωσε Νοέμβρη» ήταν το σύνθημα. Απλά και ωραία, και ας μην έχει βεβαίως τελειώσει ακόμη το πρωτάθλημα, αλλά με την διαπίστωση να είναι κοινή, ακόμη και από την συμμαχία πως θα πρέπει να… σταματήσει ο Ολυμπιακός να παίζει για να μπορέσουν οι σύμμαχοι να μειώσουν. Αν κερδίσουν βεβαίως κάποιο ματς που προς τα παρόν δεν γίνεται.

Και όλα αυτά στη χρονιά που ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ως… πέμπτο φαβορί για τον τίτλο.

Πηγή:sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments