Αθλητισμός

Ζήτησε συγνώμη και προπονείται ο Ντίξον, αύριο μιλάει με Αγγελόπουλο

Ζήτησε συγνώμη και προπονείται ο Ντίξον, αύριο μιλάει με Αγγελόπουλο
Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε κανονικά σήμερα ο Μάικλ Ντίξον. Οπως είχαμε αναφέρει από χθες ο Αμερικανός αρχισκόρερ της ΑΕΚ έδωσε το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση, μίλησε με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή και ζήτησε συγγνώμη για όσα συνέβησαν και την αναστάτωση που έφερε στην ομάδα. Στην συνέχεια συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης όπως είχε αποφασίσει […]

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε κανονικά σήμερα ο Μάικλ Ντίξον. Οπως είχαμε αναφέρει από χθες ο Αμερικανός αρχισκόρερ της ΑΕΚ έδωσε το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση, μίλησε με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή και ζήτησε συγγνώμη για όσα συνέβησαν και την αναστάτωση που έφερε στην ομάδα.

Στην συνέχεια συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης όπως είχε αποφασίσει ο Μάκη Αγγελόπουλος που γνωστοποίησε την απόφαση του το πρωί του Σαββάτου στον Γιούρι Ζντοβτς. 

Ο Ντίξον αύριο θα έχει συνάντηση και με το αφεντικό της Βασίλισσας μαζί με τον μάνατζερ του, ώστε να συζητηθεί το μέλλον του στην ομάδα. Η απόφαση του Αγγελόπουλου είναι ο Ντίξον να συνεχίσει κανονικά και στην συνάντηση με τον καλύτερο παίκτη της φετινής ΑΕΚ θα συζητηθούν και θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. 

Εννοείται πως η ΑΕΚ συμπαραστέκεται στον παίκτη της όμως θα εφαρμοστεί ο εσωτερικός της κανονισμός. Σε καμία όμως περίπτωση η ΑΕΚ δεν είχε σκοπό να λύσει την συνεργασία μαζί του όπως αποδείχτηκε από τις εξελίξεις.n

ΠΗΓΗ: aek365.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments