«Μύρισε» «οπλοστάσιο» αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια | Pagenews.gr
Pagenews Team 4 Δεκεμβρίου 2016, 19:27

Η έντονη μυρωδιά βενζίνης οδήγησε την ΕΛΑΣ στην εξεύρεση ενός ολόκληρου οπλοστάσιου αντιεξουσιαστών σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στα Εξάρχεια η ΕΛ.ΑΣ. n

Όλα ξεκίνησαν, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, όταν γείτονες, άτομα που κατοικούν σε σπίτια γύρω από το εγκαταλελειμμένο οίκημα, ειδοποίησαν την πυροσβεστική για έντονη μυρωδιά βενζίνης. 

Αρχικά οι άνδρες της πυροσβεστικής εντόπισαν ένα καφάσι με βόμβες μολότοφ και προχωρώντας στο εσωτερικό του σπιτιού και ερευνώντας, εντόπισαν και μια βαλίτσα γεμάτη με μολότοφ. 

Συνολικά οι άνδρες της πυροσβεστικής εντόπισαν 150 βόμβες μολότοφ, ενώ τις έρευνες στη συνέχεια ανέλαβαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.. nΗ αστυνομία εικάζει ότι οι βόμβες θα χρησιμοποιούνταν από ομάδες αντιεξουσιαστών σε επεισόδια γύρω από το Πολυτεχνείο μετά την πορεία για την μαύρη επέτειο της δολοφονίας τους Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, την Τρίτη. 

Πάντως, ήδη η ΕΛ.ΑΣ. έχει έτοιμο το σχέδιο για την Τρίτη. Σε όλη την Αθήνα θα αναπτυχθούν 6.000 αστυνομικοί ενώ έχουν δοθεί οδηγίες για την αυτοπροστασία τους. n

TAGS: