Πολιτική

Βαλίτσες Κατρούγκαλου για Σερβία-Ποιούς θα δει

Βαλίτσες Κατρούγκαλου για Σερβία-Ποιούς θα δει
Ο κ. Κατρούγκαλος θα εκφωνήσει ομιλία σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Σερβικού Κοινοβουλίου.

Σειρά συναντήσεων με Σέρβους υπουργούς θα έχει κατά την τετραήμερη επίσκεψή του στο Βελιγράδι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος. 

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σερβία, από σήμερα έως τις 7 Δεκεμβρίου, ο κ. Κατρούγκαλος πρόκειται να συναντηθεί με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών κ. Ντάτσιτς, τον υπουργό Οικονομίας κ. Κνέζεβιτς και την υπουργό Ευρωπαϊκής Ενσωμάτωσης κα Γιοκσίμοβιτς.nΕπίσης, ο κ. Κατρούγκαλος θα εκφωνήσει ομιλία σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Σερβικού Κοινοβουλίου. 

Περαιτέρω, θα απευθύνει χαιρετισμό στο επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας – Σερβίας, στο οποίο συμμετέχουν 37 ελληνικές επιχειρήσεις και 103 σερβικές, και θα συναντήσει τους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Σερβία. 

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών προσεκλήθη από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου προκειμένου να εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης».n

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments