Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5-11/12 από τον Κώστα Λεφάκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5-11/12 από τον Κώστα Λεφάκη
ΚριόςnΕίστε αρκετά τολμηροί και επικοινωνιακοί, γεγονός που φέρνει πολύ κόσμο γύρω σας. Πρέπει όμως να προσέξετε τον τρόπο με τον οποίο δηλώνετε την παρουσία σας και να φροντίσετε λίγο περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους. H Πανσέληνος της Τετάρτης βοηθά να περάσετε καλύτερα τις θέσεις και τις απόψεις σας, απαιτείται όμως και μια σημαντική προσπάθεια εκ […]

ΚριόςnΕίστε αρκετά τολμηροί και επικοινωνιακοί, γεγονός που φέρνει πολύ κόσμο γύρω σας. Πρέπει όμως να προσέξετε τον τρόπο με τον οποίο δηλώνετε την παρουσία σας και να φροντίσετε λίγο περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους. H Πανσέληνος της Τετάρτης βοηθά να περάσετε καλύτερα τις θέσεις και τις απόψεις σας, απαιτείται όμως και μια σημαντική προσπάθεια εκ μέρους σας για να λειτουργήσουν όλα όπως τα περιμένετε.υπέροχο ασημένιο γούρι του 2017 για να το δωρίσεις στον ευαυτό σου αλλά και σε όσους αγαπάς! 

ΤαύροςnΟι άλλοι έχουν άλλα θέματα να ασχοληθούν και φαίνεται ότι αυτήν την εβδομάδα θα το διαπιστώσετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Κάποιες συμπεριφορές στον κοινωνικό σας περίγυρο φαίνεται να σας εκπλήττουν, τη στιγμή μάλιστα που είχατε ξεκαθαρίσει τη θέση σας. Αισθηματικά το τοπίο παραμένει ασαφές. Η Πανσέληνος της Τετάρτης φέρνει αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή και έκτακτα γεγονότα στην εργασία. 

ΔίδυμοιnΔιασκεδαστική προβλέπεται η αρχή της εβδομάδας στην πορεία όμως χρειάζεται προσοχή. Τα γεγονότα που σας αφορούν εκτυλίσσονται με ταχύτητα και εσείς παραμένετε απρόβλεπτοι. Είναι που δέχεστε θετικά μηνύματα από το περιβάλλον και σημαντική υποστήριξη από τους πλανήτες. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα της ευστροφίας και επικοινωνίας που διαθέτετε καθώς και τη θετική Πανσέληνο της Τετάρτης στο ζώδιό σας. Όπου κι αν πάτε, θα βρείτε φίλους και γνωστούς. 

ΚαρκίνοςnΤο παρασκήνιο είναι που σας απασχολεί περισσότερο αν και, δεν φαίνεται να έχει τα βέλη του στραμμένα επάνω σας τελικά. Κάποιες από τις κοινωνικές σας σχέσεις έχουν περάσει στη σφαίρα της τυπικότητας και δεν χρειάζεται τώρα να μάθετε λεπτομέρειες για συμβάντα του παρελθόντος. Το παρόν μετράει! Η Πανσέληνος της Τετάρτης επιδρά στον ψυχισμό και στο πορτοφόλι σας. Φροντίστε να μην αιφνιδιαστείτε ούτε στον ένα τομέα, ούτε στον άλλον. 

ΛέωνnΌτι αγγίζετε γίνεται χρυσός, αλλά προσέξτε γιατί αυτή η εύνοια έχει και ένα όριο. Ασχοληθείτε με τη σχέση σας, ανανεωθείτε πνευματικά και φυσικά και φροντίστε να μην χρειάζεται να λέτε πολλά γι αυτά που κάνετε. Ό, τι χρειάζεται εξηγήσεις σημαίνει, είτε ότι δεν είναι καλό, είτε ότι απευθύνεται σε λάθος ανθρώπους. Η Πανσέληνος στους Διδύμους την Τετάρτη ευνοεί τα αισθηματικά σας, αλλά μπορεί να σας κάνει απρόσεκτους στην επικοινωνία.

ΠαρθένοςnΘα χρειαστεί να υποστηρίξετε τις επιλογές σας, να εξηγήσετε τους λόγους και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Οι άλλοι γύρω σας δείχνουν ανυπόμονοι, αλλά εσείς είστε μεθοδικοί και προσεκτικοί σε ότι κάνετε. Σύντομα αλλάζουν οι καταστάσεις και οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Και δεν εννοώ μόνο στην εργασία. Η Πανσέληνος της Τετάρτης θα προσθέσει περισσότερες ασχολίες στο πρόγραμμά σας, αλλά θα σας φέρει και μια ευχάριστη εξέλιξη στα αισθηματικά σας. 

ΖυγόςnΓεμίστε πολλές μπαταρίες για να έχετε δυνάμεις αργότερα. Είναι γεγονός ότι βρίσκεστε σε περιβάλλον της αρεσκείας σας και χαλαρώνετε από τις υπερπροσπάθειες του παρελθόντος. Κάποιοι έχουν αναλάβει να σας περιποιηθούν παντοιοτρόπως και είναι ότι ακριβώς χρειαζόσασταν αυτόν τον καιρό. Η Πανσέληνος της Τετάρτης μπορεί να σας βρει απροετοίμαστους για κάτι σημαντικό στην εργασία, φροντίστε λοιπόν να κρατήσετε το πρόγραμμά σας ευέλικτο. 

ΣκορπιόςnΣυναντάτε αντιστάσεις και αντιδράσεις ως προς την ολοκλήρωση των σχεδίων σας, γεγονός που σας αναγκάζει να χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε για να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Πλησιάστε τους κατάλληλους ανθρώπους και φροντίστε να αποκτήσετε περισσότερους συμμάχους. Η Πανσέληνος της Τετάρτης επηρεάζει τη διάθεσή σας, φροντίζει να μπερδευτούν κάπως οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας και σας κάνει λίγο καχύποπτους όσον αφορά στις επαγγελματικές σας σχέσεις. 

ΤοξότηςnΑισθητές αλλαγές και βελτιώσεις έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν υπολογίζατε στις υποχρεώσεις που συνεπαγόταν κάτι τέτοιο. Όλα καλύτερα λοιπόν, αλλά το τρέξιμο περισσότερο. Είναι επειδή είχατε αδρανήσει καιρό και τώρα πρέπει να καλύψετε το χαμένο έδαφος. Κανείς όμως δεν είναι τόσο τυχερός όσο εσείς! Η Πανσέληνος της Τετάρτης στο ζώδιο των Διδύμων, φροντίζει να περάσει η εβδομάδα με πολλές δημιουργικές ασχολίες. 

ΑιγόκερωςnΘεαματικά όχι, ουσιαστικά όμως ναι, υπάρχουν βελτιώσεις στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Προσέξτε όμως να μην επιχειρήσετε οπισθοδρόμηση αλλά να ρυθμίσετε την πορεία σας προς το μέλλον. Σας αρέσει να φαίνεστε χρήσιμοι αλλά η εβδομάδα που ακολουθεί, περιλαμβάνει μια Πανσέληνο στους Διδύμους την Τετάρτη, γεγονός το οποίο μπορεί να σας στερήσει την εύκολη πρόσβαση που είχατε σε κοινωνικά και επαγγελματικά προνόμια. 

ΥδροχόοςnΚάποιες ξαφνικές ριπές αέρα σας γεμίζουν με ρίγη συγκίνησης. Το απρόσμενο θα παίξει θετικό ρόλο στα αισθηματικά, προσωπικά και κοινωνικά σας θέματα κι εσείς πρέπει να δείξετε ότι διαθέτετε όλες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ταξιδέψετε εκεί που σας πηγαίνουν οι αισθήσεις σας. Η Πανσέληνος της Τετάρτης προβλέπεται να σας παρασύρει ακόμα περισσότερο, αλλά να ξέρετε ότι οι χαρές της δεν θα κρατήσουν για πολύ. 

ΙχθύεςnΕίστε απασχολημένοι με το έργο της ζωής σας και δύσκολα αφήνετε περιθώρια στους άλλους να αυτοσχεδιάσουν. Έχετε μοιράσει τους ρόλους αλλά στην πορεία καταλαβαίνετε ότι κάποιοι είναι εντελώς ακατάλληλοι γι αυτό που τους επιλέξατε. Διαλέξτε! nn

ΠΗΓΗ: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments