Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 5/12 Δευτέρα | Pagenews.gr
Pagenews Team 4 Δεκεμβρίου 2016, 17:04 4 Δεκεμβρίου 2016, 17:04

Έχετε γοητεύσει τα πλήθη αυτόν τον καιρό Κριοί. Αυτό είναι και κάτι όμως που κάνει το συντροφικό σας ταίρι, να αισθάνεται ιδιαίτερα ανασφαλείς. Προσοχή.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Τοξότης

Οι σκέψεις κάποιου τρίτου ατόμου, είναι δίπλα σας Ταύροι. Οι κινήσεις του θα φανερωθούν, μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα αυτού, και θα σας εκπλήξουν.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Αιγόκερως

Διαβάζετε στα μάτια του ανθρώπου σας, Δίδυμοι, μια θλίψη. Αυτό σημαίνει ότι κάτι μέσα στην σχέση σας, δεν λειτουργεί όπως θα πρέπει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Λέων

Οι καλοί σας οι τρόποι Καρκίνοι, είναι και αυτοί που θα σας κάνουν, να έρθετε και πάλι σε καλή συνεννόηση με τον άνθρωπο που αγαπάτε πολύ.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Ζυγός

Δώστε Λέοντες παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας και μην δράτε σύμφωνα με τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις των άλλων. Δεν είστε δα και υποχρεωμένοι.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ταύρος

Η ζωή σας μέρα με την μέρα Παρθένοι βελτιώνεται. Και τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας, είναι σε ευθυγράμμιση με τα θέλω σας. Επιτέλους.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Λέων

Υπάρχει μεγάλη εύνοια σε όλα τα Ζυγάκια, προκειμένου, να απομακρύνουν από την καθημερινότητα τους όλους αυτούς, που τους αποπροσανατολίζουν.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Ιχθείς

Περπατάει η σχέση σας, σε ένα τεντωμένο σχοινί και αυτό είναι κάτι Σκορπιοί, που δεν το θέλετε πια. Οι μέρες βοηθούν σε ξεκαθαρίσματα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Σημαίνετε πολλά Τοξότες για τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας το αποδείξει εμπράκτως το επόμενο χρονικό διάστημα. Λίγη υπομονή.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

Είσαστε ενισχυμένοι Αιγόκεροι σε θέματα αγάπης. Μέχρι ο Ήλιος να περάσει στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα έχετε στην αγκαλιά σας, μια νέα συντροφιά.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Παρθένος

Διαλέξτε τι στάση θα κρατήσετε Υδροχόοι, σε όλα αυτά που σας συμβαίνουν μέσα στον δεσμό σας. Οι μετριότητες δεν είναι για εσάς. Ενεργοποιηθείτε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Ιχθείς

Οι καλές σας προσπάθειες είναι έτοιμες Ιχθείς, να σας αποδώσουν καρπούς. Πολύς νέος κόσμος, που θα σας πλησιάσει και θα ζητήσει κάτι περισσότερο.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Πηγή:astro-live.gr