Tαρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 4-10/12 | Pagenews.gr
Pagenews Team 4 Δεκεμβρίου 2016, 15:16

ζωδια Κριός: Η Βασίλισσα των ΡάβδωνnΕίστε γοητευτικοί και συμπαθητικοί. Το γόνιμο μυαλό σας και το στοργικό σας πνεύμα, σας εξασφαλίζει τη δημοτικότητά σας. Είστε πρακτικοί. Μια γυναίκα που είναι πολύ ευπροσάρμοστη, βρίσκεται στη ζωή σας τώρα. Δεν μπορεί μόνο να λειτουργεί το δικό της σπίτι αποτελεσματικά, αλλά έχει επίσης πολλά εξωτερικά ενδιαφέροντα.nΕίναι μια καλή οικοδέσποινα και οι άνθρωποι απολαμβάνουν να είναι μαζί της γιατί είναι τόσο ζωντανή, καλόκαρδη και έχει πάντα συναρπαστικά πράγματα να πει. Ενδιαφέρεται για τους άλλους ανθρώπους και ως εκ τούτου, είναι συχνά το πρώτο άτομο που θα ακούσει τις ιστορίες της θλίψης τους. Παρά το γεγονός ότι έχει πολύ στοργική φύση, θα βάλει στη θέση του κατ’ ευθείαν όποιον προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί. Προσπαθήστε να αποκομίσετε τα προσόντα της και να ακούσετε τις συμβουλές της. 

 ζωδια Ταύρος: Ο Άσος των ΡάβδωνnΑυτή η κάρτα μπορεί να συμβολίζει την αρχή μιας συναρπαστικής νέας περιπέτειας, όπως υπέροχων διακοπών ή ενός διασκεδαστικού ταξιδιού. Μπορεί ακόμα να σημαίνει πως κάποια σημαντικά νέα βρίσκονται στο δρόμο. Αν αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει κάποιο πρόσωπο, είναι κάποιος που είναι ενθουσιώδης, ζωντανός, κεφάτος και σημαντικός για εσάς αυτή τη στιγμή. Είστε πολυμήχανοι και πιστοί. Θα ακούσετε θετικά νέα. Οι προθέσεις σας είναι αξιότιμες και αξιόπιστες. 

ζωδια Δίδυμοι: Το Πέντε των ΠεντάκτινωνnΜια δύσκολη κάρτα που σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να μπείτε σε μια προσωρινή φάση, όταν κάτι που έχει πραγματικά αξία για εσάς θα τεθεί σε κίνδυνο. Τα χρήματα μπορεί να είναι μετρημένα, το ταίρι σας δύσκολο ή μπορεί να έχετε αμφιβολίες για μια πνευματική ή θρησκευτική πεποίθηση. Μερικές φορές μπορείτε να δείτε τη ζωή από μια πολύ υλιστική οπτική γωνία. Αν και αυτό το ζοφερό εμπόδιο θα τελειώσει σύντομα, δεν θα είναι ευχάριστο όσο διαρκεί. Τα πράγματα φαντάζουν άσχημα, αλλά μπορεί να μην είναι τόσο άσχημα στην πραγματικότητα, με την προϋπόθεση ότι παρακολουθείτε τα στοιχεία και δεν αφήνετε πράγματα να σας ξεγλιστρούν. nn

ζωδια Καρκίνος: Το Δύο των ΡάβδωνnΑυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει κάποιον που ξέρει τι κάνει, και που του δίνεται μια τεράστια ευκαιρία. Αυτός μπορεί να είστε εσείς ή ένα πρόσωπο που σύντομα θα σας απασχολήσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτός είναι κάποιος που ξέρει ότι είναι σε ισχυρή θέση και ενεργεί ανάλογα. Μπορεί να υπάρχει μια επιχειρηματική συνεργασία στο δρόμο, ή μπορεί να αρχίσετε σύντομα τις διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία ιδιοκτησίας. Είστε υπεύθυνοι και ώριμοι. Η δύναμή σας και η θέλησή σας μετατρέπει τις ιδέες σε πραγματικότητα. Τα κίνητρά σας είναι ευγενή. 

ζωδια Λέων: Ο ΙεροφάντηςnΕπίσης γνωστός και ως Πάπας, ο Ιεροφάντης είναι μια ισχυρή κάρτα που μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα άτομο, αλλά συνήθως αναφέρεται σε μια κατάσταση. Συμβολίζει πεποιθήσεις που είναι παραδοσιακές, συντηρητικές και σοφές. Εάν ο Ιεροφάντης αντιπροσωπεύει ένα άτομο, θα είναι κάποιος που ενεργεί ως σύμβουλος με κάποιο τρόπο. Θα πρέπει να ζητήσετε επαγγελματικές συμβουλές ή να εμπιστευθείτε έναν φίλο του οποίου σέβεστε πραγματικά τη γνώμη και τις απόψεις.nΑν η κάρτα αντιπροσωπεύει μια κατάσταση, θα είναι μια κατάσταση που θα πρέπει να ακολουθήσετε τη δοκιμασμένη προσέγγιση. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να απομακρυνθείτε από τη λογική ή να ενεργήσετε αντισυμβατικά. Αντ ‘ αυτού θα πρέπει να δράσετε με έναν λογικό, έντιμο και αξιόπιστο τρόπο. Αυτή η κάρτα μπορεί να συμβολίζει επίσης την ανάγκη σας να βρείτε περισσότερο νόημα στη ζωή. Σας λέει να κοιτάξετε βαθιά μέσα στον εαυτό σας και να ανακαλύψετε τις πνευματικές σας αξίες. 

 ζωδια Παρθένος: Το Πέντε των ΞιφώνnΜπορεί να ήρθε η ώρα να παραδεχτείτε πως αποτύχατε σε κάτι, ειδικά αν σας φαίνεται ότι χτυπάτε το κεφάλι σας πάνω σε τοίχο. Θα πρέπει να καταπιείτε την υπερηφάνεια σας, να αποδεχτείτε τα όριά σας και μετά να επικεντρωθείτε σε κάτι στο οποίο θα επιτύχετε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια σημαντική αλλαγή συμπεριφοράς ή μια αποδοχή ήττας, όμως αυτό είναι προς το συμφέρον σας μακροπρόθεσμα. 

ζωδια Ζυγός: Ο ΚόσμοςnΗ προηγούμενη σκληρή δουλειά ή οι θυσίες, φέρνουν πλούσια οφέλη όταν εμφανιστεί αυτή η κάρτα. Το απλό της μήνυμα αφορά το επίτευγμα, τον έπαινο και την ικανοποίηση. Όπως και τόσες άλλες κάρτες Ταρώ, ο Κόσμος έχει να κάνει με την αλλαγή. Περιγράφει το τέλος μιας ικανοποιητικής εποχής και την αρχή της επόμενης. Εάν αναρωτιόσασταν αν πρέπει να αλλάξετε δουλειά ή να μετακομίσετε, ο Κόσμος σας δίνει το πράσινο φως.nΜερικές φορές αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε παιδί ή όταν τα παιδιά μας θα αφήσουν σύντομα το σπίτι, που σε αυτή την περίπτωση αποτελεί την αρχή μιας απολαυστικής και συναρπαστικής νέας φάσης. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υπονοεί ταξίδια ή ακόμα και μετανάστευση, είτε αν αυτό έχει προγραμματιστεί για τώρα είτε όχι. Αν σκέφτεστε να πάτε διακοπές, αυτή η κάρτα σας προτείνει να ταξιδέψετε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει, ειδικά αν είναι εξωτικά ή πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό. 

ζωδια Σκορπιός: Το Τέσσερα των ΚυπέλλωνnΈνα αίσθημα δυσαρέσκειας και πλήξης σχετίζεται με αυτή την κάρτα. Είστε κολλημένοι σε ένα τέλμα ή τόσο παγιδευμένοι στη ρουτίνα της ζωής σας, που έχει παύσει να κατέχει οποιαδήποτε ευχαρίστηση ή ενθουσιασμό. Ωστόσο η ζωή δεν είναι τόσο θλιβερή ή βαρετή όσο φαντάζεστε, γιατί σας περιμένει μια ευκαιρία. Όμως θα πρέπει να είστε αρκετά διορατικοί για να την αναγνωρίσετε – μπορεί να εμφανιστεί με έναν απροσδόκητο τρόπο ή μπορεί να χρειαστεί να διευρύνετε την προοπτική σας για τη ζωή, για να μπορέσετε να δείτε αυτό που σας προσφέρεται. 

ζωδια Τοξότης: Το Δέκα των ΚυπέλλωνnΗ μακρόχρονη ευτυχία και ικανοποίηση, ειδικά στο σπίτι ή στην οικογένειά σας, θα είναι σύντομα δικές σας. Σύντομα θα πετύχετε τις επιθυμίες σας και οι πιο ποθητές ευχές σας θα γίνουν πραγματικότητα. Θα περιβάλλεστε από πολλή αγάπη και θα μπορείτε επίσης να την δείχνετε και εσείς στους άλλους. Αυτή είναι μια θαυμάσια κάρτα, αν είστε έτοιμοι να παντρευτείτε ή συγκατοικήσετε με κάποιον. 

 ζωδια Αιγόκερως: Ο ΠύργοςnΗ αλλαγή είναι στον ορίζοντα. Μια δραματική στροφή της μοίρας είναι έτοιμη να συμβεί στη ζωή σας και αυτό μπορεί να χτυπήσει σαν κεραυνός στα ξαφνικά. Αυτό μπορεί να είναι μια αλλαγή στις καταστάσεις ή μπορεί να είναι μια αλλαγή στη στάση σας. Θα είναι ένα πλήγμα για το εγώ σας, οπότε μπορεί να χάσετε την υπόληψή σας, να αισθανθείτε αμηχανία ή να πρέπει να παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος με κάποιο τρόπο.nΠαρά το γεγονός ότι αυτή η εμπειρία μπορεί να είναι δυσάρεστη εκείνη τη στιγμή, μόλις η σκόνη κατακάτσει θα νιώσετε ευχαριστημένοι με την αλλαγή που συνέβη – μπορεί επίσης να αισθανθείτε υπερήφανοι για τον τρόπο που την αντιμετωπίσατε. Μερικές φορές αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν ανακαλύπτετε την αλήθεια για κάποιον στη ζωή σας. Το άτομο αυτό μπορεί να σας απογοητεύσει πολύ ή να αποκαλύψει μια νέα, δυσάρεστη πλευρά του χαρακτήρα του. Παρά το γεγονός ότι θα είστε δυστυχισμένοι εκείνη την περίοδο, τελικά θα συνειδητοποιήσετε ότι είχατε μια τυχερή διαφυγή. 

 ζωδια Υδροχόος: Η ΑρχιέρειαnΑκούστε τη σοφία μέσα σας, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας και την πνευματική σας έμπνευση και εμπιστευτείτε τα συναισθήματά σας. Σύντομα θα μάθετε νέα μαθήματα και θα αποκτήσετε μια φρέσκια εικόνα για τον κόσμο, με την προϋπόθεση να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθηση, τη σοφία και τη γνώση σας. Αυτή η κάρτα μπορεί μερικές φορές να παρουσιάζει έναν άνδρα ή μια γυναίκα, συχνά μεγαλύτερους από όσο εσείς, οι οποίοι θα ενεργήσουν ως σύμβουλοι και βοηθοί.nΕναλλακτικά μπορεί να δείχνει τη δική σας διαίσθηση και τη διορατικότητα, λέγοντάς σας ότι πρέπει να ακολουθήσετε αυτό που σας λέει το ένστικτό σας και να ενεργήσετε σύμφωνα με τη διαίσθησή σας. Εάν ανησυχείτε για κάτι, αυτή η κάρτα δείχνει ότι δεν κατέχετε ακόμα πλήρως όλα τα γεγονότα, και θα πρέπει να καθυστερήσετε τυχόν σημαντικές αποφάσεις μέχρι να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το τι παίζεται. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει τη μάθηση – ίσως μια τυπική περίοδο σπουδών ή έναν χρόνο, όπου θα αποκτήσετε γνώσεις μέσα από τις εμπειρίες της ζωής σας. 

ζωδια Ιχθύες: Ο Βασιλιάς των ΡάβδωνnΗ εντιμότητα και το θάρρος σας σάς κάνουν ένα άτομο με δύναμη και σθένος. Οι άλλοι ζητούν τις συμβουλές σας. Αυτή η κάρτα μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν άντρα που είναι σημαντικός στη ζωή σας – είναι φιλικός και ομιλητικός και έχει καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ. Η τίμια και ευσυνείδητη προσέγγισή του στη ζωή, τον κάνει δημοφιλή και αξιοσέβαστο. Είναι στα καλύτερά του όταν ονειρεύεται καλές ιδέες και ενέργειες που θα του αποφέρουν χρήματα, αλλά δεν είναι τόσο πρόθυμος όταν πρόκειται για την πραγματοποίηση αυτών των ιδεών και για να τις ολοκληρώσει. Είναι καλός στη δουλειά του, αλλά μπορεί να προσπαθεί να φορτώσει αυτά που έχει να κάνει στους άλλους. Μπορεί να είναι δύσκολο για αυτόν να δεσμευθεί σε εσάς συναισθηματικά.n

ΠΗΓΗ:  astroliveyourdestination.gr