Ζώδια

Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 5 ως 11 Δεκεμβρίου 2016 μ’ ένα τραγούδι

Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 5 ως 11 Δεκεμβρίου 2016 μ’ ένα τραγούδι
Μία ευχάριστη εβδομάδα του Δεκέμβρη ξεκινά, με τις εκπλήξεις, τις ευκαιρίες, τα όνειρα και τα τρυφερά μηνύματα να έχουν την τιμητική τους! Δε θα λείψουν και οι δοκιμασίες ωστόσο, αφού κάθε τι καλό που συμβαίνει, ιδιαίτερα στα αισθηματικά, πρέπει πάντα να περνάει από τον έλεγχο, αν μπορεί να αντέξει και να σταθεί…  Πάμε να δούμε […]

Μία ευχάριστη εβδομάδα του Δεκέμβρη ξεκινά, με τις εκπλήξεις, τις ευκαιρίες, τα όνειρα και τα τρυφερά μηνύματα να έχουν την τιμητική τους! Δε θα λείψουν και οι δοκιμασίες ωστόσο, αφού κάθε τι καλό που συμβαίνει, ιδιαίτερα στα αισθηματικά, πρέπει πάντα να περνάει από τον έλεγχο, αν μπορεί να αντέξει και να σταθεί… 

Πάμε να δούμε πώς θα επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 5 ως 11 Δεκεμβρίου τον τομέα των αισθηματικών μας.nΠροβλέψεις εβδομάδας 5 ως 11 Δεκεμβρίου 2016 μ’ ένα τραγούδιnΟ Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Πρωτοτύπησε και… δε θα χάσεις! 

Στις 7 Δεκεμβρίου ο Άρης από τον Υδροχόο πραγματοποιεί μία θετική όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, φέρνοντας εντυπωσιακές και εντελώς ξαφνικές εξελίξεις στην αισθηματική ζωή αρκετών ζωδίων! Πιο ευνοημένοι θα σταθούν οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. 

Παράπονο δε θα έχουν και οι Δίδυμοι, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι περισσότερο πλατωνικές, παρά άκρως ερωτικές.nΟ Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία: Η τύχη σου κλείνει πονηρά το μάτι! 

Στις 9 Δεκεμβρίου ο Ήλιος και ο Δίας βρίσκονται σε εξάγωνο και το κλίμα γύρω μας γίνεται γιορτινό και αρκετά τυχερό! Ο Ήλιος από τον Τοξότη, μας προτρέπει να ζήσουμε εμπειρίες… ο Δίας από τον Ζυγό φέρνει στη ζωή μας νέους ανθρώπους και σχέσεις, που κάτι έχουν να μας πουν! Τι το καλύτερο λοιπόν από το να αφεθούμε σε νέες επαφές και νέες γνωριμίες, που θα μας χαρίσουν γιορτινό, ερωτικό ενθουσιασμό! Οι τυχεροί από αυτή την όψη θα είναι κυρίως τα ζώδια της Φωτιάς (κριοί, λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου!nΟ Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Μίλα μου ψιθυριστά, όταν μου μιλάς για αγάπη! 

Στις 10 Δεκεμβρίου ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Η μέρα είναι γεμάτη συναίσθημα και επικοινωνίες, που έχουν μία πολύ τρυφερό νότα… Ζεστές εξομολογήσεις καρδιάς, όμορφα μηνύματα, συναντήσεις γεμάτες ρομάντζο έρχονται για να δώσουν μία πολύ γλυκιά ατμόσφαιρα στη μέρα μας. Οι ευνοημένοι θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) που γεννήθηκαν στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου! 

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο: Μήπως έχει έρθει η ώρα να σοβαρευτείς;

Αρκετά γελάσαμε, φλερτάραμε και αφεθήκαμε στο συναίσθημα… Στις 10 Δεκεμβρίου θα υπάρξουν και κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα ζοριστούν και θα πιεστούν από κάποιες αισθηματικές εξελίξεις! Η συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη, έρχεται για να ζορίσει το κλίμα, προκειμένου οι άστατοι να σοβαρευτούν και οι άδικοι να “τιμωρηθούν”! Τα ζώδια που επηρεάζονται από αυτή την σκληρή σύνοδο είναι οι μεταβλητοί – Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες- του 2ου δεκαημέρου! 

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι 

ΚΡΙΟΣn”Αυτό που θέλω – Emigre”nΗ εβδομάδα ξεκινά με ενθουσιασμό, αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Άρης, βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου! Νέες γνωριμίες, πρωτοβουλίες, αλλά και αλλαγές στα αισθηματικά σου, θα τονώσουν το ηθικό σου με κάθε τρόπο! Στην πορεία της εβδομάδας, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, θα δώσει λύση και ευκαιρία σε μία ερωτική σχέση που σε ενδιαφέρει πολύ, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας με τον Ήλιο – Κρόνο θα κατασταλάξεις σε κάποιες ώριμες αποφάσεις!n«Θέλω να σε έχω συνέχεια κοντά μου και να χτυπάει για σένα η καρδιά μου, θέλω να πω δυνατά να φωνάξω σ’ αγαπώ. Θέλω η μέρα να αρχίζει μαζί σου και να τελειώνει ξανά στο κορμί σου, θέλω ο κόσμος να μάθει ότι νιώθω, να σε κοιτάω όταν λιώνω από πόθο. Αυτό που θέλω είσαι εσύ και δε θα κάνω πίσω, μ’ εσένα θέλω εγώ να ζήσω!» 

ΤΑΥΡΟΙΣ”Η πιο μεγάλη ώρα – Δήμητρα Γαλάνη”nΗ αστρολογική όψη που θα επηρεάσει το ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα είναι το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα… Ένα μήνυμα από ένα άτομο με το οποίο βρισκόσουν σε απόσταση, θα γεμίσει την καρδιά σου με προσμονή και όνειρα! Μία συνάντηση, ένα σύντομο ταξιδάκι ή ακόμα και μία πρόταση, θα σε κάνουν τις ημέρες αυτές να ολοκληρωθείς από ευτυχία!n«Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, η ώρα που γεννιέται η ζωή, η ώρα που ταιριάζει η αναπνοή σου μαζί με την δική μου αναπνοή. Κι αν είναι η αρχή στην κατηφόρα, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, η ώρα που μου σβήνεις τον καημό, η ώρα που και η σκέψη μου πεθαίνει και που δε θέλω να ‘χει τελειωμό. Κι αν είναι η αρχή στην κατηφόρα, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!» 

ΔΙΔΥΜΟΙ”Κάθε φορά – Γιάννης Κότσιρας”nΟι ευκαιρίες στα ερωτικά σου υπάρχουν αυτή την εβδομάδα, όμως υπάρχει και κάτι που πρέπει να προσέξεις αρκετά… Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, μην επενδύσεις γρήγορα συναισθηματικά σε κάτι νέο, πέρασε καλά, κρατώντας κάποιες επιφυλάξεις, γιατί στο τέλος της εβδομάδας η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου, θα δοκιμάσει την σταθερότητα, αλλά και την αξία μίας αισθηματικής σχέσης σου!n«Κάθε φορά που τελειώνει ο κόσμος, όταν θα κλαίω θέλω να μου γελάς κι όσα τραγούδια έχω αγαπήσει μέσα στ’ αυτί να μου τραγουδάς κι όταν ξανά θα τελειώσει ο κόσμος, φίλα με σαν να είναι η πρώτη φορά και μέσα στη ζεστή αγκαλιά σου ίσως αρχίσει ο κόσμος ξανά…» 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ”Κοριτσάκι μου – Πέτρος Ιακωβίδης”nΈχεις την ανάγκη να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφράσεις στο σύντροφό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει τα συναισθήματά σου! Αυτό ακριβώς θα κάνεις λοιπόν αυτή την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε… Οι μέρες σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που υπάρχει μέσα στην καρδιά σου, δένεστε περισσότερο συναισθηματικά, νιώθεις πιο άνετα και οικεία… Το γεγονός αυτό σε βοηθά να κάνεις όνειρα για τις γιορτές που ακολουθούν!n«Αγέρι μου, κοριτσάκι μου, αστεράκι μου, φίλα με κι αγκάλιασε με, κράτησέ με, πάρε με μακριά. Κοριτσάκι μου, αστεράκι μου, όλη νύχτα θα σου λέω σ’ αγαπάω τόσο αληθινά. Κοριτσάκι μου άγγιξέ με, αναπνοή μου ξεκουράσου στο κορμί μου, σαν αέρας μες τη νύχτα μου είπες μία καληνύχτα!» 

ΛΕΩΝ “Όσα νιώθω – Κωνσταντίνος Αργυρός”nΈντονη ερωτική δράση προσφέρει η εβδομάδα αυτή για σένα, φίλε μου Λέοντα! Με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού, ένας άνθρωπος μπορεί να μπει στη ζωή σου με έναν τρόπο αρκετά πρωτότυπο και εκκεντρικό! Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου – Δια σε ευνοεί σε συναντήσεις και επαφές με το ταίρι σου ή με το πρόσωπο που έχει κλέψει την καρδιά και το μυαλό σου! Το σίγουρο είναι ότι οι ερωτικές εξελίξεις που υπάρχουν αυτό τον καιρό, θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιηθείς αισθηματικά!n«Στα αστέρια πάμε, άνοιξε τα φτερά σου πετάμε, τι συμβαίνει κακώς που ρωτάμε, είμαστε εγώ κι εσύ, προχωράμε μαζί αφού στην γη δεν πατάμε, κράτησε μου το χέρι και πάμε, εγώ δίπλα σου θα ‘μαι όσο θα ‘σαι κι εσύ. Μη με ρωτάς, ξέρεις πώς νιώθω κάθε στιγμή κάθε λεπτό θέλω μαζί σου να το ζω!» 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ “Πες μου ένα ψέμα – Αλέξης Τόλιας”nΜία κρύο και μία ζέστη, έτσι ακριβώς είναι ο ερωτικός σου τομέας αυτή την εβδομάδα! Από την μία πλευρά υπάρχει το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, που φέρνει δυνατές ερωτικές εξομολογήσεις και συναντήσεις γεμάτες συναίσθημα, από την άλλη πλευρά όμως, η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο δηλώνει ότι θα χρειαστεί να κάνεις θυσίες, να κάνεις πιο ώριμες επιλογές, κοιτάζοντας τι είναι καλό για σένα και το μέλλον σου!n«Από σένα πήρε άλλο χρώμα η λέξη ψέμα. Μες στα χέρια “Σ’αγαπώ” παντού τραυματισμένα. Μέχρι εδώ είμαι εγώ. Μεταξύ μας γέφυρες να κόψω λες πως δεν μπορώ… Δες με, τα σίδερα μου λυγίζω τον εαυτό μου γνωρίζω, ξαναγεμίζω της κλεψύδρας μου το χρόνο!» 

ΖΥΓΟΣ “Αν δεν μου πεις καλημέρα – Κωνσταντίνος Γαλανός”nΗ εβδομάδα αυτή φέρνει στη ζωή σου κάτι το διαφορετικό, το όμορφο, το ιδιαίτερα ενδιαφέρον… Μπορεί να είναι ένα νέο πρόσωπο, μπορεί να είναι μία πρόταση για μία σχέση… Μπορεί απλά να συμβεί μία τόσο θετική ερωτική εξέλιξη, που θα σε κάνει να νιώσεις επιτέλους την τύχη στη ζωή σου! Κοντά στις 10 του μήνα θα ξέρεις με σιγουριά και σταθερότητα ότι η αισθηματική σου ζωή παίρνει τώρα μία πιο σοβαρή μορφή!n«Αν μ’ αγαπάς και αν από θεός πιο πάνω αισθάνομαι, χάνομαι μες στων ματιών σου το μαγικό σου το φως, θέλω ν’ αφεθώ αν δε μου πεις “καλημέρα”, δεν αρχίζει η μέρα, δεν μου πάει καθόλου καλά, αν δε μου πεις “καληνύχτα”, δεν τελειώνει η νύχτα και εφιάλτες θα έρθουν ξανά! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ “Σύνορα – Κώστας Μαρτάκης”nΗ περίοδος που διανύουμε είναι απαιτητική για σένα, Σκορπιέ μου, ωστόσο με ένα θετικό εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, μπορείς να προσμένεις συναντήσεις, μηνύματα ή ακόμα και γνωριμίες, που θα ξυπνήσουν μέσα σου τα πιο τρυφερά συναισθήματα! Άφησε την ένταση στην άκρη και επιδίωξε να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα! Το σίγουρο είναι ότι τις ημέρες αυτές, μπορείς να ξεφύγεις από παράπονα και συναισθηματικά κενά!n«Στην αγκαλιά μου απόψε να ξημερωθείς και τίποτα ψυχή μου να μη φοβηθείς, αυτό που ζούμε τώρα μοιάζει μαγικό, μη σκέφτεσαι αν είναι λάθος ή σωστό, δεν υπάρχουν πλέον σύνορα η αγάπη τα περνά, κάθε όνειρό μου σήμερα από σένα ξεκινά, δεν υπάρχουν πλέον σύνορα η ζωή μου είσ εσύ, σπάω τους κανόνες και τα πρέπει να ‘μαστε μαζί!» 

ΤΟΞΟΤΗΣ “Δεν γουστάρω – Γιώργος Μαζωνάκης”nΌποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα, Τοξότη μου… Η εβδομάδα έχει ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου και μάλιστα πολύ δράση… Εσύ φαίνεται ότι δεν αρκείσαι σε αυτό που ήδη έχεις, αλλά θέλεις κάτι περισσότερο! Στην προσπάθειά σου αυτή, για να κάνεις τα πάντα δικά σου, θα πέσεις σε λάθη, γιατί Ήλιος και Κρόνος από το ζώδιό σου, έχουν βαλθεί να σε συνετίσουν… Συγκράτησε λοιπόν τις επιπόλαιες ερωτικές αποφάσεις!n«Δε γουστάρω παραμύθια, το μυαλό η απάτη μού τρυπάει, θέλω μόνο την αλήθεια, την αλήθεια όσο κι αν πονάει. Δε γουστάρω αν δεν είσαι η εξαίρεση αυτού του κόσμου, την αγάπη προσποιείσαι κι είσαι μάλλον ο Τιτανικός μου!» 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ”Σε έχω βάλει στόχο – Ανδρέας Στάμος”nΟ Ερμής από το ζώδιό σου σε κάνει πιο εξωστρεφή και ανοιχτό προς το σύντροφο σου και το άτομο που σε ενδιαφέρει! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να ικανοποιήσεις όλες τις ερωτικές σου προσδοκίες! Μία πρόταση, μία πρόσκληση ή ακόμα και ένα τρυφερό τηλεφώνημα, θα σε κάνουν αυτή την εβδομάδα να ονειρευτείς το μέλλον σου!n«Το τελευταίο διάστημα έχεις υψώσει ανάστημα, χρόνο για μας δεν έχεις, ποτέ δεν μας προσέχεις. Θέλω να ξέρεις όμως ένα, δεν γλυτώνεις από μένα, να το βάλεις στο μυαλό σου, ή μαζί μου ή με κανένα. Σ’ έχω βάλει στόχο, να ξέρεις ότι το ‘χω και δε θα ηρεμήσω αν δεν σε κατακτήσω. Σ’ έχω βάλει στόχο να ξέρεις ότι το ‘χω, δικιά μου αν δεν σε κάνω θα ‘ρθουν τα κάτω – πάνω!» 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ”Έχω μία καρδιά – Ανδρέας Στάμος”nΕίσαι από τα πιο ευνοημένα ζώδια αυτής της περιόδου και οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα είναι πολλές! Το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Κυβερνήτη σου τον Ουρανό, γίνεται η αιτία για ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα, τα οποία πραγματικά τα απολαμβάνεις! Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου – Δία εκπληρώνει μία επιθυμία σου, η οποία μάλιστα θεωρούσες ότι ήταν ακατόρθωτη!n«Με μια ματιά ανατρέπεις τη λογική μου, όταν μιλάς πάνε βόλτα οι δισταγμοί μου, ξέρω καλά πως είναι λάθος αυτό, όμως κόλλησα. Με προκαλείς, δοκιμάζεις τα όριά μου, όμως κλειστή είναι η πόρτα για τα κλειδιά μου. Άκου να δεις τον έρωτα εγώ πως φιλοσόφησα. Έχω μια καρδιά που τρέχει, χρόνο δανεικό κι έναν έρωτα για σένα τόσο ξαφνικό. Έχω μια καρδιά που τρέχει, μια καρδιά τρελή nκαι να φτάσει στο φιλί σου ανυπομονεί…» n

ΙΧΘΕΙΣ”Ίσως φταίνε τα φεγγάρια – Ελένη Βιτάλη”nΚαλά τα όνειρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι για να τα πραγματοποιήσεις θα πρέπει και να ξυπνήσεις… Η εβδομάδα αυτή είναι κάπως απατηλή! Από την μία πλευρά νιώθεις ότι έφτασες επιτέλους στην πηγή να πιείς νερό, δηλαδή προκύπτει μία ερωτική εξέλιξη που σε ξεσηκώνει, λίγο αργότερα όμως ξυπνάς εντελώς ξαφνικά από το λήθαργο και συνειδητοποιείς ότι κάποιες καταστάσεις δεν αλλάζουν και δεν μπορούν να έχουν την σταθερότητα που θα ήθελες…n«Ίσως φταίνε τα φεγγάρια που ‘μαι τόσο μοναχή, νιώθω πως γερνώ τα βράδια και χρωστάω στη ζωή. Ίσως φταίνε τα φεγγάρια και πολλοί με λεν τρελή, που όλο ψάχνω στα σκοτάδια μήπως κάτι και συμβεί, ίσως φταίνε τα φεγγάρια ίσως πάλι φταις κι εσύ…»

ΠΗΓΗ:  myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments