Αθλητισμός

Aλέφαντος: «Πάτε καλά για Ουζουνίδη;» – «Θα έβαζα Κλάους με… πατερίτσες παρά Κουλούρη»!

Aλέφαντος: «Πάτε καλά για Ουζουνίδη;» – «Θα έβαζα Κλάους με… πατερίτσες παρά Κουλούρη»!
Τρομερό σχόλιο Αλέφαντου για το ...χειρότερο ντέρμπι όλων των εποχών! «Δεν υπάρχει Μπεργκ τρεις μήνες» - Kράξιμο σε Ίβιτς για Τζαβέλλα - «Γελοιοποιήθηκε η συμμαχία σας»!

Στην προηγούμενη στήλη έκανα σκληρή κριτική στον Ίβιτς για τις αηδίες που είπε εναντίον των παικτών και τα υπονοούμενα που άφησε. Αναρωτιόταν τότε δημοσίως πώς γίνεται το 3-1 να μεταβληθεί σε 4-3. Ε άντε ρώτα τώρα τον Κλοπ! Στημένοι και οι παίκτες της Λίβερπουλ; Πήρες την τιμωρία σου κύριε Ίβιτς λίγες μέρες μόλις μετά. Νίκαγε η Λίβερπουλ 3-1 στην Μπόρνμουθ και έχασε 4-3! Ένα από τα χειρότερα στραπάτσα που έχει πάθει ποτέ.

Σταματήστε ρε να δηλητηριάζετε το ποδόσφαιρο για να καλύπτετε την ανημπόρια σας ως προπονητές και ως ομάδες. Ο Ατρόμητος που σας νίκησε μέσα στην Τούμπα, κάνει εκπληκτική πορεία από τότε που ανέλαβε ο Κορακάκης. Και δικαιώνει τον Σπανό και τον Αγγελόπουλο που τον είχαν βάλει στην Κ-20 και που τον έβαλαν μετά και στην αντρική ομάδα. Σωστά καλύπτει την άμυνα, σωστά φεύγει γρήγορα στις κόντρες, εκπληκτική η μεταμόρφωση του Ατρομήτου, έφτασε να διεκδικεί τη δεύτερη θέση τώρα. Δείχνει πόσο σημαντική είναι η συμβολή του προπονητή.

Εσύ κύριε ΠΑΟΚ με τις βαριές δηλώσεις, με τα μανιφέστα, με τα παχιά τα λόγια περί Αθήνας, ποιος σου έφταιξε που είσαι 2 βαθμούς μπροστά από τη Λάρισα η οποία είναι τρίτη από το τέλος! Ποιος σε πείραξε;

Και εσύ κύριε Παναθηναϊκέ και κυρία ΑΕΚ ποιος σας πείραξε που δεν μπορείτε να κοντράρετε τον Ολυμπιακό; Ποια διαιτησία σας πείραξε; Και πέρσι που μείνατε 30 βαθμούς πίσω ποια διαιτησία σας πείραξε. Γελοιοποιήθηκε η συμμαχία σας. Μόνο δηλητήριο στο ποδόσφαιρο ρίχνετε, αλλά ο Μαρινάκης φτιάχνει τον Ολυμπιακό δυνατό και σας νικάει. Τώρα λέγανε για το γκολ του Ιντέγιε ότι είναι οφσάιντ σε ένα ματς που έφαγε ο Λεβαδειακός 4-0 και έπρεπε να χάσει με 7-0! Αλλά για το καθαρό πέναλτι στον Ιντέγιε που δεν το έδωσε ο διαιτητής δεν είπαν!

Ο Ατρόμητος κύριε Ίβιτς έκανε με την ΑΕΚ το 2-0 να γίνει 2-2. Έκανε το 3-1 με τον ΠΑΟΚ να γίνει 3-4. Και τώρα πήγε στη Λάρισα και νίκησε 1-2. Κοίτα τα δικά σου χάλια που αντί για κοντά στην κορυφή είσαι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Και παίζεις με σέντερ φορ τον Κουλούρη.

Πόσες φορές σας έχω πει ότι δεν υπάρχει Κουλούρης σέντερ φορ; Από τότε που τον πρωτοέβλεπα και μας έλεγαν ότι είναι μεγάλο ταλέντο. Εγώ έλεγα ότι δεν έχει τίποτα το ξεχωριστό. Τι έχει ο Κουλούρης και παίζει σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ; Έχει κεφάλι; Έχει ταχύτητα; Έχει διείσδυση; Τι έχει; Με …πατερίτσες να είναι ο Αθανασιάδης, αυτόν θα έβαζα αντί για τον Κουλούρη! Παρ’ ότι ούτε ο Αθανασιάδης κάνει για σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ. Σέντερ φορ πρέπει να τον πληρώσεις από το εξωτερικό.

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός με το Λεβαδειακό, αλλά αυτός ο ξένος προπονητής της Λιβαδειάς, γέλαγε το γήπεδο με την ομάδα του. Είναι δυνατόν να μην σέβεσαι τον Ολυμπιακό; Δεν είδες πόσο σωστά και έξυπνα έπαιξε ο Γρηγορίου της Κέρκυρας στο Καραϊσκάκη; Εσύ τι πας να κάνεις, έρχεσαι για να χτυπήσεις τον Ολυμπιακό; Με 30 μέτρα απόσταση οι γραμμές σου το ότι δεν έφαγες 7 γκολ τυχερός είσαι.

Όπως ο Κλοπ, γι’ αυτό δε θα γίνει μεγάλος προπονητής. Διότι είναι πάντα όσα βάλω κι όσα φάω. Αυτή τη στιγμή ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη είναι ο Κόντε της Τσέλσι. Με δικαιώνει, με το που πήγε στην Αγγλία πάει την Τσέλσι πρώτη. Τρία γκολ του έβαλε του Γκουαρντιόλα τώρα μέσα στο Μάντσεστερ! Με τόσους παικταράδες η Σίτι αλλά έφαγε τρία γκολ στην έδρα της από τον Κόντε. Έχει πετάξει έξω μεγάλα ονόματα και έχει κάνει την ομάδα συμπαγή και γρήγορη, με τρία στόπερ, τώρα φώναξε και τον Φάμπρεγκας να παίξει αμυντικό χαφ με τον Καντέ διότι δεν έπαιζε ο Μάτιτς. Με Νταβίντ Λουίς λίμπερο και με στόπερ δίπλα του τον Κέιχιλ και τον Ισπανό με το δύσκολο όνομα ο οποίος ήταν πλάγιο μπακ και του άλλαξε θέση.

Όταν εσείς βλέπετε την μπάλα στο γήπεδο, εγώ βλέπω τις διατάξεις και τις κινήσεις των παικτών ως ομάδα. Έτσι είχα μπανίσει τον Σιμεόνε πριν κάνει τα μπαμ η Ατλέτικο στην Ισπανία και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είχα αρχίσει και μίλαγα για την Ατλέτικο στη στήλη όταν ακόμα τότε δεν ασχολείτο κανείς. Ο Κόντε είναι τώρα ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη.

Λένε για τον Ουζουνίδη. Πάτε καλά, το είδατε το ματς; Το χειρότερο ντέρμπι όλων των εποχών! Μία φάση δεν έγινε. Το δίκαιο αποτέλεσμα ήταν 0-0 αφού ήταν όλα μηδέν! Τραγικές και οι δύο ομάδες. Ο Μπεργκ εδώ και 3 μήνες δεν υπάρχει στο γήπεδο. Ο Βιγιαφάνες δεν είναι για τη γραμμή. Αυτός είναι για να παίξει στην κορυφή του ρόβμου σε 4-4-2.

Τι πέτυχε ο Ίβιτς με το μπάχαλο που προξένησε με το θέμα του Τζαβέλα; Άνω κάτω έκανε την ομάδα. Όπως διάβασα ο προπονητής τερματοφυλάκων του είπε κάτι που άκουσε να έχει πει ο Τζαβέλας. Εδώ θέλεις πρόεδρο. Αν ήμουν εγώ πρόεδρος θα φώναζα τον προπονητή τερματοφυλάκων και ξέρετε τι θα του έλεγα; “Εγώ σε πληρώνω για να είσαι προπονητής τερματοφυλάκων, δεν σε πληρώνω για να είσαι ρουφιάνος του Ίβιτς”! Αν αληθεύουν αυτά που διάβασα ότι έγιναν, έτσι θα χειριζόμουν το θέμα. Άμα τα αποδυτήρια κινούνται με σου ‘πα μου ‘πες, και ρουφιανιές, χάνεται η μπάλα.

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός θα γίνει μάχη. Ο Ατρόμητος έχει δύο καταπληκτικά σέντερ μπακ, Λαζαρίδη- Φυτανίδη και έναν πολύ καλό ξένο τερματοφύλακα. Αυτό που χρειάζεται ο Ατρόμητος είναι ένα σέντερ φορ γρήγορο στη θέση του Λε Ταλέκ.

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, δεν κρατιέται πιστεύω ο Ολυμπιακός αυτήν την εποχή, είναι σε άνοδο, όσο καλή δουλειά και αν κάνει ο Πετράκης. Επιτέλους επαναφέρει τον Πάρντο. Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ότι η μπροστινή του γραμμή με Ιντέγε, Σεμπά, Ελιονούσι, όσο και φιλότιμα παιδιά να είναι, όσο και να τρέχουν, όταν βρουν κλειστή άμυνα με καλούς αμυντικούς, κολλάνε διότι δεν έχουν την προσωπική ενέργεια να ξεκολλήσουν, και δεν παίρνουν βοήθεια από τον Φορτούνη ο οποίος είναι αυτήν την εποχή πεσμένος.

Για την ΑΕΚ δεν λέω πολλά στη στήλη διότι μία είναι η αλήθεια: Δεν έχει υλικό για να χτυπήσει υψηλές θέσεις. Παλεύουν, τρέχουν, αλλά δεν μπορείς με αυτούς τους παίκτες ποτέ των ποτών να κάνεις πρωταθλητισμό. Έχουν δίκαιο οι οπαδοί της ΑΕΚ που φωνάζουν. Τι κριτική να κάνεις στον προπονητή, να του πεις γιατί δεν είναι η ΑΕΚ ψηλά; Μα πώς να είναι ψηλά με αυτό το υλικό;

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments