Αθλητισμός

«Άσφαιρος» για… ώρες ο Αλμέιδα

«Άσφαιρος» για… ώρες ο Αλμέιδα
Ξεκίνησε εντυπωσιακά, αλλά έκτοτε η απόδοσή του φθίνει και πλέον η αποχή του από τα γκολ είναι μακρά. Το sport-fm.gr καταγράφει με στοιχεία την αφλογιστία του Ούγκο Αλμέιδα.

​Όταν ο Ούγκο Αλμέιδα πετύχαινε δύο πανέμορφα γκολ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη (4-1) όλοι πίστευαν πως η ΑΕΚ είχε επιτέλους βρει τον άνθρωπο που θα κουνά τα αντίπαλα δίχτυα με συνέπεια.

Έκτοτε, ωστόσο, ο Πορτογάλος φορ απέχει από το σκοράρισμα. Ο τραυματισμός του στη μέση τού έκοψε τη φόρα, η αγωνιστική κρίση της ομάδας τον συμπαρέσυρε, αλλά και ο ίδιος έδωσε δικαιώματα. Κι αν πολλοί δικαίως λένε πως οι συμπαίκτες του δεν τον «ταΐζουν» επαρκώς για να βρεθεί σε θέση να σκοράρει, εκείνος στις λιγοστές ευκαιρίες που του έχουν παρουσιαστεί είναι άστοχος, ενώ μοιάζει… καλοταϊσμένος και βαρύς όταν αναγκάζεται (;) να παίζει πολύ μακριά από την περιοχή ή ακόμη και στα άκρα.

Διόλου αισίως για την ΑΕΚ, ο 32χρονος άσος έχει συμπληρώσει οκτώ αγώνες χωρίς να σκοράρει, ενώ από το 16ο λεπτό του αγώνα με την Ξάνθη, όταν πέτυχε το δεύτερο γκολ του με «κανονιά» εκτός περιοχής, έχουν περάσει 555 άσφαιρα λεπτά!

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments