Αθλητισμός

«Κοντά στην επιστροφή του στη Βενεζουέλα ο Βάργκας»! (pic)

«Κοντά στην επιστροφή του στη Βενεζουέλα ο Βάργκας»! (pic)
Δημοσιογράφος από τη Βενεζουέλα υποστηρίζει ότι ο Ρόναλντ Βάργκας δεν υπολογίζεται απο την ΑΕΚ και είναι κοντά στην Caracas FC.

Φημολογία για την επιστροφή του Ρόναλντ Βάργκας στην πατρίδα του αναπτύχθηκε στη Βενεζουέλα. Το σενάριο προέκυψε μέσω του Twitter, με τον δημοσιογράφο Φρανσίσνκο Ροντρίγκες να τουιτάρει ότι ο άσος της ΑΕΚ δεν υπολογίζεται και είναι κοντά στην επιστροφή του στην Caracas FC, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, πρώτα μέσω των ακαδημιών και στη συνέχεια της πρώτης ομάδας, στην οποία αγωνίστηκε από το 2006 έως το 2008.

«Ο Ρόναλντ Βάργκας δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ και είναι κοντά στο να είναι νέος παίκτης της πρώην ομάδας του, της Caracas FC», έγραψε ο Ροντρίγκες. Η Caracas FC είναι η ομάδα που ουσιαστικά ανέδειξε τον Βάργκας και με τη φανέλα της έκανε 32 συμμετοχές στην διετία που τη φόρεσε (πέτυχε 9 γκολ), πριν πάρει το 2008 την μεταγραφή στην Μπριζ.

Ο Βάργκας έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον προσεχή Ιούνιο και πρόσφατα άνθρωποι της ομάδας είχαν επισημάνει ότι δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για τους παίκτες που βρίσκονται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους. Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της Ένωσης δεν έχουν ακούσει μέχρι στιγμής κάτι για ενδιαφέρον της Caracas FC για τον παίκτη.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments