Μαυροειδής: «Είμαστε ίδιοι παίκτες με Βουγιούκα, θέμα του κόουτς το αν.. κολλάει» | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Δεκεμβρίου 2016, 08:01

​Ο «Μαύρο» ήταν από τους πρωταγωνιστές της «Ένωσης» στη νίκη κόντρα στον Κόροιβο, παρά το γεγονός πως έπαιζε με πρόβλημα στο γόνατο. Μετά το παιχνίδι, στάθηκε στο πώς κυλά ο τραυματισμός του, αλλά και στο τραγικό συμβάν στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Μάικλ Ντίξον. Παράλληλα, σχολίασε τον ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ίαν Βουγιούκα με τον οποίο «είμαστε ίδιοι παίκτες».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής σέντερ στην εφημερίδα «ΩΡΑ»:

Για τη νίκη επί του Κοροίβου: «Ήταν περίεργη η ατμόσφαιρα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα και ότι θα ήμασταν επηρεασμένοι ψυχολογικά. Φάνηκε αυτό. Νιώθαμε ένα… κρύωμα. Δεν μπορούσαμε να μπούμε εύκολα σε ρυθμό λόγω και αυτού του περιστατικού που είχε γίνει. Προσπαθήσαμε πάντως. Ήμασταν επηρεασμένοι όπως φάνηκε. Κάναμε την δουλειά μας όμως και δεν είχαμε απώλεια».

Για το περιστατικό με τον Μάικλ Ντίξον: «Δεν γίνεται να μην το ξεπεράσουμε. Δεν μπορούμε να αργήσουμε να το ξεπεράσουμε. Δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια. Πρέπει αμέσως να το ξεπεράσουμε. Έτσι είναι η ζωή δυστυχώς. Δε θέλω να μιλάω για τέτοια θέματα και να παίρνω θέση. Θα δούμε τι θα γίνει, τί θα πει και η διοίκηση γι’ αυτό».

Για το γεγονός πως αγωνίστηκε τραυματίας: «Ήταν κουρασμένο το γόνατο. Είχε κάποια σχετική ταλαιπωρία. Έπρεπε να ξεκουραστώ στο ματς της Πολωνίας (σ.σ. με την Ζιέλονα Γκόρα). Κανονικά και με τον Κόροιβο ήταν να μην παίξω, αλλά με όλα αυτά δε γινόταν. Δεν είχαμε τον Βασιλειάδη, δεν είχαμε τον Ντίξον, οπότε έπρεπε να παίξω. Κατά κάποιον τρόπο αναγκάστηκα και έπαιξα».

Για τον Ίαν Βουγιούκα: «Ήμασταν μαζί σε Εθνικές ομάδες μόνο. Είμαστε χρόνια μαζί με τον Ίαν. Φίλοι. Ξέρουμε τι παίκτης είναι ο Ίαν και τί μπορεί να κάνει. Αυτό είναι θέμα του προπονητή, για το αν νομίζει ότι… κολλάει με την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε κοινοί παίκτες σαν στιλ. Είμαστε σχεδόν ίδιοι μπορώ να πω. Αυτή είναι η αλήθεια».

Πηγή: sdna.gr