Αθλητισμός

Ο Αλαφούζος βάζει κι άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ

Ο Αλαφούζος βάζει κι άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ
Ο Γιάννης Αλαφούζος θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί τον Παναθηναϊκό, καθώς τον Γενάρη θα βάλει άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ στο τριφύλλι στην τακτική Γενική Συνέλευση. Ξεπερνάει τα 30 εκατ. ευρώ σε μια πενταετία.

​Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τους πράσινους στην τύχη τους και μέσω της τακτικής Γ.Σ. που θα γίνει τον Ιανουάριο έχει προκηρυχθεί νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τον Αύγουστο είχε χρηματοδοτήσει το τριφύλλι με 5 εκατομμύρια ευρώ με την κάλυψη της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου και το ίδιο θα κάνει και σε λίγες μέρες, αφού στις 31 Δεκεμβρίου θα συγκληθεί η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων και στηθεματολογία της είναι ηπροκήρυξη ΑΜΚ ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Έτσι, η συνολική επένδυση του Mr ΣΚΑΪ στον Παναθηναϊκό για τη σεζόν 2016 – 2017 θα φτάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μέσα σε μια πενταετία θα έχει ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Από αυτά τα χρήματα πάνε σε μεταγραφές, οφειλές και διακανονισμούς και από το νέο έτος θα μπουν χρήματα στα πράσινα ταμεία από τη ΝOVA και το Europa League…

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments