Ελλάδα

Ζάκυνθος: Ανατροπή στην υπόθεση της αδικοχαμένης 41χρονης

Ζάκυνθος: Ανατροπή στην υπόθεση της αδικοχαμένης 41χρονης
Κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ καταφτάνει στο νησί.

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος μία 41χρονης γυναίκας στη Ζάκυνθο, η οποία μετά από επέμβαση ρουτίνας σε νοσοκομείο του νησιού, έφυγε από τη ζωή. 

Η τραγωδία έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, καθώς αναζητούνται τα αίτια από τα οποία πέθανε η άτυχη γυναίκα, ενώ σύμφωνα με τον ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠε, η 41χρονη δεν κατέληξε από ενδονοσοκομειακή μικροβιακή λοίμωξη στα χειρουργεία του Νοσοκομείου Ζακύνθου, το οποίο φάνταζε μέχρι πρότινος και το επικρατέστερο σενάριο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο γυναίκα μπορεί να οδηγήθηκε στο θάνατο από κάποιο φάρμακο, που χρησιμοποιήθηκε στο χειρουργείο ή ακόμη και από τα αέρια που δίνονται κατά την αναισθησία.

Την ίδια ώρα πολλά ερωτηματικά εγείρονται για τις επιπλοκές, που εμφάνισαν ακόμη πέντε ασθενείς, ύστερα από χειρουργείο στο ίδιο νοσοκομείο. 

Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα κατέληξε χθες το πρωί από πολυοργανική ανεπάρκεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, η δεύτερη ασθενής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και υπό συνεχή παρακολούθηση στο ίδιο Νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι τρεις- που ήταν πιο ελαφρά- είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ήδη λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ζακύνθου. 

Επισημαίνεται ακόμη ότι την περασμένη εβδομάδα διενεργήθηκαν εκτεταμένοι έλεγχοι στον χώρο των χειρουργείων, από τους οποίους δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη μικροβίων. Τα χειρουργεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν σε μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Σε κάθε περίπτωση, απαντήσεις στα πολλά ερωτηματικά θα δοθούν από το κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο καταφτάνει σήμερα στο νησί, για να διερευνήσει την υπόθεση.

Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα αναμένεται να δοθούν από την έρευνα του κλιμακίου του ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο φτάνει αεροπορικώς σήμερα το πρωί στη Ζάκυνθο, αλλά και από τις εξετάσεις που έχουν γίνει στην 41χρονη και τον άλλο νοσηλευόμενο στο ΠΠΝΠ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments