Υποψιαζόταν τον άντρα της για απιστία, αλλά ανακάλυψε κάτι χειρότερο | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Δεκεμβρίου 2016, 14:51

Έψαχνε στοιχεία για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις υποψίες της πως ο άντρας της την απατά, ωστόσο αυτό που ανακάλυψε όταν έψαξε το κινητό του, την σόκαρε! 

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν μόλις 10 εβδομάδες μετά τον γάμο τους, όταν η 47χρονη Τζέιν Γκάσκιν άρχισε να υποψιάζεται πως ο 48χρονος σύζυγός της Ντέιβιντ, διατηρεί παράλληλη σχέση, αφού είχε χάσει κάθε ερωτική επιθυμία, ενώ είχε γίνει και εμμονικός με το κινητό του.

«Όταν έχασε ξαφνικά το ενδιαφέρον του για σεξ καθώς και όταν άρχισε να γίνεται μυστικοπαθής με το κινητό του, υπέθεσα ότι είχε ερωμένη», εξομολογήθηκε στη Mirror η Τζέιν. «Έψαξα το κινητό του για αποδείξεις, αλλά αυτό που αντίκρισα ήταν πολύ, πολύ χειρότερο!», προσθέτει.

Ένα βράδυ που ο σύζυγός της κοιμόταν, αφήνοντας το κινητό του στον κάτω όροφο, εκείνη βρήκε την ευκαιρία να κρυφοκοιτάξει, προκειμένου να βάλει τέλος στις υποψίες της. Εκείνο όμως που αντίκρισε, δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να το φανταστεί. Στο κινητό υπήρχαν αποθηκευμένα αρχεία με φωτογραφίες, και όταν τα άνοιξε είδε σοκαρισμένη ότι αυτά περιείχαν άσεμνες φωτογραφίες παιδιών!

«Ήταν το πιο αποκρουστικό και αηδιαστικό πράγμα που έχω δει στη ζωή μου» λέει η 48χρονη. Αμέσως μετά, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που μόλις είχε δει, έτρεξε στο δωμάτιο του άντρα της σε κατάσταση σοκ. Εκείνος, την παρακάλεσε να να μην καλέσει την αστυνομία, ενώ της υποσχέθηκε πως θα διέγραφε μια για πάντα τις εν λόγω φωτογραφίες. Μάταια όπως αποδείχθηκε, καθώς η Jane είχε πάρει την απόφασή της . Έτσι κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ομολόγησε αυτά που μόλις είχε βρει. 

Η κίνηση της Τζέιν Γκάσκιν να δημοσιοποιήσει το γεγονός έγινε, όπως εξομολογείται, γιατί «ήθελα όλοι να δουν τη φωτογραφία του Ντέιβιντ, για να καταλάβουν πως είναι διεστραμμένος» αλλά και για έναν ακόμα λόγο: «Δημοσιοποίησα το θέμα, διότι θέλω να προειδοποιήσω τις γυναίκες και να ενθαρρύνω τους ανθρώπους, να καταγγείλουν ανθρώπους σαν τον David» ενώ δεν κρύβει ότι η απόφαση αυτή υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολή για εκείνη: «Με διέλυσε, κάποιος πρέπει να σταματήσει άντρες σαν αυτόν».

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η 47χρονη, τίποτα στην συμπεριφορά του συζύγου της κατά το παρελθόν δεν προμήνυε το πραγματικό του πρόσωπο. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου τον Αύγουστο του 2014 και λίγο καιρό αργότερα συναντήθηκαν από κοντά, με την γυναίκα να δηλώνει εντυπωσιασμένη από τους ιπποτικούς τρόπους του χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν «πραγματικό gentleman».

«Ένιωθα πολύ τυχερή που τον γνώρισα, πιστεύοντας πως μου δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα» ισχυρίζεται η Τζέιν, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ο συγκεκριμένος άντρας ήταν ο πρώτος άντρας που γνώρισε πολλά χρόνια μετά τον θάνατο του πρώτου της συζύγου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι παραμένει νομικά παντρεμένο, καθώς η 47χρονη δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πάρει διαζύγιο, αφού ξόδεψε όλες της τις οικονομίες στο γάμο τους.

Ο άντρας της στη δίκη που έγινε καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή 2 χρόνων.