Οικονομία

Κόντρα στα περί italexit η Wall-Νέα υψηλά για τον Dow Jones

Κόντρα στα περί italexit η Wall-Νέα υψηλά για τον Dow Jones
Την ώρα που στο Μιλάνο σημειώνεται άγριο ξεπούλημα στις τραπεζικές μετοχές, στον απόηχο της δήλωσης του Έβαλντ Νοβότνι ότι το τραπεζικό σύστημα της χώρας είναι πιθανό να χρειαστεί έκτακτο σχέδιο διάσωσης, η Wall Street κινείται κόντρα στις έντονες ανησυχίες της Ευρώπης και των ευρωαγορών για την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος. Μάλιστα, ο Dow Jones “αγγίζει” […]

Την ώρα που στο Μιλάνο σημειώνεται άγριο ξεπούλημα στις τραπεζικές μετοχές, στον απόηχο της δήλωσης του Έβαλντ Νοβότνι ότι το τραπεζικό σύστημα της χώρας είναι πιθανό να χρειαστεί έκτακτο σχέδιο διάσωσης, η Wall Street κινείται κόντρα στις έντονες ανησυχίες της Ευρώπης και των ευρωαγορών για την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος.

Μάλιστα, ο Dow Jones “αγγίζει” και νέα υψηλά, καταγράφοντας εκ νέου ρεκόρ στις συναλλαγές της Δευτέρας.

Πιο αναλυτικά, στα ταμπλό, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κερδίζει κατά 0,48% στις 92,78 μονάδες, ο Nasdaq ενισχύεται κατά 0,91% στις 47,58 μονάδες και ο S&P 500 αυξάνεται κατα 0,67% στις 2.206,90 μονάδες.

Από τις 30 μετοχές που απαρτίζουν το δείκτη Dow Jones 24 κινούνται με θετικό πρόσημο και μόλις 6 με αρνητικό. Εξ΄ αυτών τα μεγαλύτερα ποσοστιαία κέρδη σημειώνει η Nike στα 51,84 δολ. με άνοδο 1,40 δολ. ή σε ποσοστό 2,76%. Ακολουθούν η Visa με άνοδο 2,2% στα 77,37 δολ. και η Goldman Sachs στα 228,56 δολ. με κέρδη 2,31%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments